Timing is everything

Timing is everything ../images/Emo58.gif

אתם יודעים מה אני הכי אוהב? שיש סכרון זמן משותף בין הסבוניות לזמן הקיים. קמתי הבוקר בשש וחצי, הפרק כבר היה מוכן והתחלתי לראות תוך כדי התכוננות ליום הלימודים. וגם שם, בג'נואה הרחוקה, הפציע הבוקר. גם קאסי בדרך ללימודים (או לפחות ככה חושבים
) ניק בהכנות לעבודה וג'ון אשלי-ג'ק אוכלים את ארוחת הבוקר המסורתית. תודו שיש משהו חביב בזמן משותף, לא? (אהבתי את הפרצוף והנימה של ניק כשאמר לשרון שייקח את האוכל של קאסי
) פרק חזק. קאסי השקרנית, היא חושבת שהיא תהיה קולית אם תשתמט מבי"ס? לפחות שהיתה מתחילה עם דניאל או משהו
איזה שנאת בת לאם בונים לנו כאן! אבל שרון צודקת במאה אחוז שהעמידה אותה במקום והביאה אותה לניק. הילדה מתדרדרת... פיליס היתה אדירה הפרק! דרוסילה מלקקת כי היא חייבת אותה לעבודה, אבל לפיליס אין אלוהים. דרו: "נהיה הכי טובים במחלקת הקוסמטיקה בארץ". פיליס:" NE תהיה זה בטוח, אבל אם את לא תסדרי יש אחרים שיעשו את זה" (קצת עיוותי אבל זאת הכוונה) אגב גם עם דיימון וגם עם דניאל היא נראתה סופר לחוצה לגרש אותם, זה לא מתאים לפיליס המתוחכמת שעושה מניפולציות בלי לעורר חשד בכלל... ואיזה נשיקה דפקה ויקי למייקל
הייתכן שהיא רוצה לחדש את ההתנשנשות איתו
ומה הקטע שהיא אומרת לפיליס לא לספר לאף אחד על שובה אם היא עושה את זה בעצמה עם כל העולם?
ירד לי גם הפרק של אתמול, עוד מעט אני אלך לראות גם אותו...
 
הפרק השני: ויקטוריה מפציצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אמרתי שהקודם היה פרק חזק, אז את הפרק הזה אפשר רק להגדיר ככה: סוף הדרך של סוף הדרך
כ"כ נהנתי מאמיליה הפרק. ויקטוריה הפלרטטנית הרעה, כמו בימי הת'ר הגדולים. הניו-אנסים הקטנים האלה, טיזרים שובבים... מאוד מאוד מאוד אהבתי את הסצינות שלה עם מייקל ולורן. איזה משולש חם זה יכול להיות... היו לה כ"כ הרבה יציאות טובות הפרק: "תראה לי את היד השמאלית שלך... יופי, אין טבעת", לורן: "זה נכון מה שאומרים על הגברים האיטלקיים?, ויקי: "תצטרכי לבדוק את זה בעצמך, לורן" לורן: "יש מישהו מיוחד?" ויקי: "לא מישהו מיוחד שעולה על האנשים שהשארתי מאחוריי" לורן: "חזרת לתמיד?" ויקי: "אני לא בטוחה. לא יהיה אכפת לך אם כן, הלא כך?" והשיא: ויקי נותנת נשיקה למייקל על השפתיים מול הפרצוף ההמום של לורן! ואח"כ עוד מחייכת ללורן ומאחלת לה כל טוב. לורן:"הנשיקה היתה צריכה להיות על הלחי". מייקל: "השפתיים היו שם, לא יכולתי להתחמק מהן". לורן לא מבינה איך מייקל יכול להתמודד עם תביעות ענקיות, אבל לא יכל להתמודד ולהימנע מהשפתיים של ויקי
אח"כ היא מנגבת לו את השפה כדי שלא יעברו לה החיידקים של ויקטוריה
פרייסלס. חוצמזה, קווין מבועת רק מהמחשבה שאביו ימצא אותו, ובינתיים האבא (מיץ' לורנס מלחיות) קורא בעיתון על הזכייה של בנו. וג'ון, הו פור ג'ון... הוא לוקח פותחן מעטפה ונופל במדרגות! מתגלגל כל המדרגות והפותחן נתקע לו תוך כדי הנפילה ברגל!! זה יכול להיראות ממש כמו נסיון התאבדות ועכשיו עוד ג'ק ואשלי הרעים יאשימו את גלוריה וקווין שבגללם זה קרה. איזה קטע חוצמזה היתה ניקי בגישה הכי מתנשאת שאפשר עם דרוסילה. "את מביאה.... התלהבות". ההתלהבות לא מדרוסילה הכושלת, אלא מהפרק המצויין שקיבל ציון 11 מ-10. אנשים, אתם מוכרחים להוריד את הפרק של ה-6 באפריל. אל תגידו שצהובון לא אמר
 

Jolleen

New member
שמעתי לעצתך

ואני מורידה את הפרק- אבל זה מתקדם ממש ממש לאט.
 

Dawn12

New member
ויקי שבה הביתה


"Hello Lauren, I hope you've been taking good care of Michael for me while I was away"
יש לה את זה. אם זה עובד אחרי פחות מחודש זה כנראה יעבוד גם בהמשך, ואני מודה שלא האמנתי שזה יקרה. אמיליה בהחלט נתנה היום את ההופעה הכי משכנעת שלה עד כה בתור ויקטוריה (ומן הסתם - גם את ההופעה שהכי תעצבן את מעריצי "לייקי", ויש הרבה כאלה) אבל המבחן הכי חשוב עדיין לפניה - הסצינה הראשונה עם ניקולס כמובן. ולא, לא שכחתי גם את הכימיה הבעייתית-משהו שיש לה (או יותר נכון - שלא ממש יש לה בינתיים) עם ויקטור וניקי. מה שכן, צריך לזכור שהיו להם רק שתי סצינות ביחד כך שהכל עוד יכול להשתנות. בינתיים היא מתחברת יפה מאוד עם שאר הקאסט ורואים שהיא מתחילה להרגיש קצת יותר נוח בתפקיד. אני עדיין לא בטוח שאני רוצה אותה עם מייקל (למרות שאין כרגע הרבה אופציות אחרות בשבילה) אבל אני חושב שבפעם הבאה לורן לא תהיה סלחנית כל כך כלפיה, וכולנו יודעים שיש לה ניסיון עשיר בקאט פייטס.
הצביעות חגגה בביקור הקטן שניקי ערכה במשרד של דרוסילה. מה לעשות שלא כולם יכולים להרשות לעצמם לנסוע לניו יורק לקורס של שבועיים ולגלוש כמה שעות באינטרנט באתרי אופנה כדי להיכנס אל עולם העסקים האכזר? כמה חבל שלא לכולם יש 35 מיליון דולר עודפים שיכולים לסדר להם משרה נוחה בחברת קוסמטיקה נחשבת. ניקי אולי שכחה, אבל אנחנו לא. ושלא תבינו לא נכון - דרוסילה מפגינה את יכולות הניהול הנמוכות ביותר שנראו ב-NE מאז ומעולם וכנראה שמהר מאוד היא תהפוך לבדיחה של התעשייה אבל ניקי היא בערך הבן אדם האחרון שיכול להטיף לה על זה. אני לא אוהב את מה שהמוח הקודח של פיליס מתכנן עכשיו. היא יודעת שויקי חזרה, מסתירה את זה מג'ק ומנסה לזרז אותו לבחור בבראד לתפקיד ה-CEO של ז'בו כדי לסגור את האופציה עבור ויקי. שוב היא משחקת באש, שוב היא וג'ק הולכים לשלם את המחיר על היריבות המטופשת הזאת ביניהם (מתי היא כבר תעבוד לצידו??) ואפילו ג'ק עלה על זה תוך רגע וכבר קבע איתה מועד לארוחה שבה היא תפצה אותו על מה שהיא עומדת לעשות לו. נחמד לראות שהם מכירים זה את זו כבר כל כך טוב שהם צופים את המהלכים מראש אבל אני באמת לא נהנה ממשחקי ה"מנצל/מנוצל" האלה. די כבר.
 
אוי, איך שכחתי את המשפט הזה...

הרגשתי שהיה עוד משפט מאוד פיקנטי שפיספסתי. למעשה, זה היה המשפט הכי חזק מצחיק שכמוני
באמת לורן לא נתנה פייט ראוי, אולי כי היא לא רואה בה (עדיין) מתחרה אמיתית כי היא לא בטוחה לגבי הכוונות הרציניות שלה, אולי כי היה חשוב לתסריטאים לתת הרבה שורות מחץ לויקי כדי שהקהל יחבב אותה... מצד שני, מעריצי "לייקי" (שעה עד שהבנתי שזה הצירוף של לורן ומייקל) ממש לא... אני די אופטימי וחושב שתהיה לה כימיה עם ניק, וגם עם ויקטור וניקי זה יבוא. לשחקנית יש יכולות, והיום מבחינתי היא רכשה את השם "ויקטוריה ניומן" בצדק, והיא ויקי לכל דבר. הת'ר מי?
אין מה לכעוס על פיליס, היא בסך הכל מנסה לדאוג לתחת שלה, בדיוק כמו ג'ק. עד שהם לא יעבדו ביחד, העבודה תמיד תתנגש ותפריע לקשר שלהם, זה מה יש.
 

Dawn12

New member
עכשיו הגזמת


אני ממש לא הגעתי לשלב ה"הת'ר מי?" ואני בחיים לא אגיע אליו. היא תמיד תהיה ויקטוריה בשבילי אבל אני מוכן לקבל את זה שזה נגמר ואמיליה תהיה ויקי בעתיד הנראה לעין. זה הרבה מעבר למה שחשבתי שאני אוכל להגיד אחרי בקושי שבועיים שהיא בתפקיד. ודרך אגב - שמת לב שיצא לנו לראות את אחוזת אבוט מבחוץ? אני לא יודע אם זו הפעם הראשונה שזה הופיע בפרקים האמריקאיים אבל בשבילנו זה בהחלט חידוש אם אני לא טועה. לכל מי שלא ראה - ככה זה נראה.
 
נכון../images/Emo70.gif (לגבי האחוזה ../images/Emo8.gif)

ראיתי ותהיתי איך זה שמצלמים את הבית פתאום. בשניה הראשונה חשבתי שזה איזה מקום זר מחוץ לג'נואה כי רק במצב הזה הם שמים תמונות כאלה... ופתאום אני רואה, "היי, זה הסלון של האבוטס, WTF שמים תמונת בית?"
למרות שזה נחמד, הצופה (או לפחות אני) רוצה להרגיש את הסביבה שבה הוא כביכול נמצא... אני אוהב את הת'ר, תמיד תהיה לה פינה חמה בלב שלי
אבל אני לא מעריץ פנאטי, אם יש ויקי אחרת שמשחקת מצויין אז למה לא לאהוב אותה, לקבל אותה ולא צריך לייחל לחזרה של הת'ר אם יש מישהי שמספקת את הסחורה. נכון, הורגלנו לויקי-הת'ר, אבל עכשיו הגיע עידן חדש, צריך להתאים את עצמך למצב הקיים ולהסתגל. ואמיליה באמת לא הופכת את משימת ההסתגלות לקשה. היא מאוד מוצאת חן בעיניי, לפעמים שינויים שמאוד לא היינו רוצים בהתחלה מפתיעים לטובה אפילו יותר ממה שהיה. ואם מתגעגעים להת'ר, אפשר להוריד את לחיות את החיים ולקבל אותה שם, אז זה win win סיטואיישן
 

אור2221

New member
אני איתך

היא עדיין רכה מדי, אבל יש שם משהו. אבל להגיד הת'ר מי???? ממש לא. ממש ממש ממש לא. בטח לא אחרי שני פרקים ויש להניח שאף פעם. כי כשאני עוברת בראש על העימות (שאני מצפה לו) עם אשלי, אני צריכה להכריח את עצמי לראות את אמיליה לנגד עיני, וזה קשה פעמיים לאור העובדה שאנחנו עדיין רואים את הת'ר כאן, והיום היתה סצינת ויקי וניקי קלאסית. אני ממש לא זוכרת שאי פעם הראו את אחוזת אבוט ככה, נחמד.
 

junny

New member
צופי צח"מ ארה"ב

ספרו לי בבקשה על ויקי קצת יותר.. מה היא לובשת? היא איך מיוצגת? יש לה סטייל אישי? תספורת מגוונות כפי לויקי הנוכחית? תכשיטים? עמידה גאה? אני לא רואה את הפרקים כי פשוט אין לי טיפת זמן אפילו לראות בפרקים בארץ.. גם אני מורידה אני לא מוצאת זמן לצפות בפרק אז פשוט הפסקתי.. אולי עוד חודשים שאני סופסופ אסיים את התואר!!
 

אור2221

New member
ניקי ודרו

לא הבנת מה היא מנסה לעשות? לא ממש אכפת לה מדרו, היא רוצה את המקום פנוי בשביל ויקטוריה, היא רוצה שויקטור וניקולס יפסיקו לריב והיא רוצה לעשות את זה *מבלי* ללכת אליהם, לנסות לפשר, לנסות לדבר, ולחטוף על הראש משניהם- כי זה מה שיקרה. ניקי לא רוצה לריב עם ויקטור (שצודק), היא גם לא רוצה לריב עם ניק (הילד היחיד שלה ש(עד כמה שהיא יודעת) שבעיר) והיא אף פעם לא מסוגלת ממש לריב עם ניקולס, להפגע ממנו - כן. לריב - לא ממש. ניקי פשוט השתמשה בזה שדרו חדשה ולא מנוסה כדי לגרום לה לפקפק בעצמה ולהבריח אותה כך שהיא תפנה את התפקיד, משהו בסגנון של The end justifies the means אבל זו היתה BITCHY NIKKI במיטבה.
 
זה פשוט אוי, נורא ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

ג'ון שוב מקבל שבחים. איזה צרחה הוא הביא כשהוציא את הפותחן מהברך. היה לי נורא קשה לראות את הקטע הזה, כאילו ממש כאב לי ביחד איתו. וזה לא קורה לי הרבה, אחלה צעקה. כבר ראיתי את קווין במבט שלו בוחן אם יש מישהו בבית, גם אתם חושבים מה שאני חושב? קווין יתלבט אם להזעיק אמבולנס או לתת לג'ון למות כדי ש"דיר מאמא" תקבל כסף אבוטי? אני בכלל לא מבין למה ג'ון אמר לה שיהיה להם קשה להפריד מהחיים עם בניה. הרי עד עכשיו היא שיקרה לו יפה במשך שישה חודשים, ולא היתה בעיה. פשוט שלא ידברו על הנושא הזה. נכון שזה חלק משמעותי מהחיים שלה, אבל הוא לא חייב להיות מעורב בקשר שלה עם הילדים, ואפשר לקבוע חוקים בסיסיים שלא יבקרו אותה בבית אבוט, נניח, אם זה עד כדי כך מפריע לו. הרי האהבה שלו אלייה נשארה, אז רק בגלל תרמית לא מזיקה (שיש לה בסיס) להיפרד? זה לא שהיא עשתה לו משהו רע. דרוסילה ממשיכה להיות שאננה, וניל מנסה לרמוז לה "בקטנות" שהיא לא מבצעת עבודה משהו-משהו. הרג אותי הקטע שהוא אמר לה להתחנף לניקולס ולהרעיף עליו שבחים, שזה יעזור. הוא יודע הרי על מה הוא מדבר, זה מה שהוא עשה כל השנים לויקטור. היתה לי הרגשה שג'יל מרמה עם המכתב עוד לפני שגילינו שאסתר(|!) עזרה לה. ג'יל לא איבדה את הטאץ'... בילי, אלכוהול, רחמים.. המטרה מקדשת את האמצעים. ג'ק כמו איש עסקים ממולח לא חושף שום קלף. איך בראדלי אכל אותה, הוא חשב שג'ק יתקפל לאולטימטום שלו, כי אין לו מועמד עדיף אחר, וקיבל אותה בהפוכה. מזל גדול שניק ("אני רוצה שאבא שלי יהיה גאה בי WTF?") הגיע לפיליס ונתקל בויקי (הפגישה הגדולה - מחר אצלנו על המסך) לפני שהיא הספיקה לעזוב. בטח המפגש הזה ישכנע אותה להישאר לדפוק את ניק, ולקחת את המשרה של ז'בו (ולדפוק ללא יודיעין את ג'יל המסכנה, שבטוחה שהג'וב שלה).
 

Dawn12

New member
המבט הזה... והקור חודר


אני לא מצליח להחליט מה הביע המבט של ניקולס כשויקי פתחה במפתיע את הדלת. זעזוע? תדהמה מוחלטת? פחד? גם וגם וגם כנראה. זה היה יכול להיות כיף אם הסצינה היתה מסתיימת כשניק אומר: "הת'ר???" כי ככה היא הסתיימה אצלי בראש.
בהחלט יהיה מעניין מחר ואני מניח שזו השיחה שתשכנע אותה להישאר בעיר בסופו של דבר. ניק בטח יפלוט איזה משהו בסגנון האי-מייל המפוברק של פיליס שירתיח לויקי את הדם. הסצינות של ג'ון באמת היו קשות לצפייה... במיוחד לראות את המטוטלת בשעון מתנועעת ולהבין שהזמן עובר והוא עדיין שוכב שם מדמם בלי יכולת לזוז... מחריד. אם ג'ק או אשלי יגיעו עכשיו לאחוזה וימצאו את קווין עומד ליד ג'ון השרוע על הרצפה נראה לי שיהיו לגברת מרטינז (המנקה למי שלא בקיא. מיימי כבר מזמן מחוץ לעניינים) עוד הרבה מרצפות לנקות. או שאולי זה יהיה התזמון המושלם של גלוריה לחזור לאחוזה?
 
אהבתי את התמונה של האחוזה


ואולי גם זה בזכות אריק בריידן?
(דוגמת השמות בפתיח בצח"מ וב"יפים")
 

junny

New member
גם אני

זה הבהחלט דבר יוצא דופן, בכלל באופ"ס אני חושבת.
 
הפרק האחרון של השבוע

גם לכם היו טיקים קטנים מעצבנים כאלה כמה פעמים במהלך הפרק? עוד פרק מצויין. חיכינו למפגש של ויקי וניק אבל היו סצינות הרבה יותר טובות. אבל אם נפתח איתם, היתה כימיה בין ג'ושוע לאמיליה. הם שוחחו בנעימים רוב הפרק, אבל אפשר היה לראות שיש אנרגיה טובה בין השניים. Nick: Victoria, how did you get here? Victoria: you'll never guess, by airplan. זכינו לפלאשבק שלא זכינו לראות בעבר, דבון מחזיק את היד של לילי המפחדת מהסרט. כנראה שיש לו עוד רגשות אלייה, לטעמי זה די דוחה כי הוא אמור להיות כמו אחיה הקטן. לא מובן לי איך דניאל ולילי החזיקו ידיים כ"כ הרבה זמן, בפתאומיות שכזאת. נכון שהם קרובים, אבל הם לא חלקו עדיין סצינה רומנטית, ולפתע בפומבי להחזיק ידיים ככה, כאילו הם חוגגים חצי שנה ביחד? דרוסילה הכלבה, מאוד לא אהבתי את ההתנהגות שלה. "מיסיז ווינטרס בשבילך", מזלזלת בדניאל. פיליס לפחות לא מעליבה את לילי. הקטע הכי גדול היה אחרי שפיליס התעצבנה ורצתה לכסח את דרו, ואז כשהבינה מה האישיו, ואמרה לדניאל "let's be the bigger people", שיתעלו על עצמם ויבליגו, 'ינמיכו פרופיל' בעניין. חיוך מאוזן לאוזן עלה על פניי באותו הרגע, אדירה. קווין היה כזה חמוד הפרק! איך הוא קרע את החולצה שלו כדי לעצור את הדימום של ג'ון. ממש מאמי. אני מאוד מקווה שלג'ון לא תהיה שיכחה מהאירוע ושקווין לא יואשם בפשע שלא ביצע. מה ג'ון ממלמל לאשלי "קווין"? אם קשה לו להגיד יותר ממילה אחת, שלא יבחר דווקא ב'קווין' כי אז זה נראה לא טוב. גלוריה כ"כ צודקת בציניותה כלפי 'אשלי הטהורה'. הרי אשלי עשתה דברים הרבה יותר חמורים מהתרמית שלה, קצת חוצפה מצידה להתנהג אלייה בצורה כזאת. מקנזי ממשיכה להתנהג באופן שונה ממקנזי שאנו מכירים. כנראה שגם לתסריטאים נמאס מהדמות היבבנית שהיתה לה. "תתחנן שאני אשאר, תגיד לי כמה שאני יפה היום"... וזה רק אני או שהקול של כריס נשמע מעט שונה? חשבתי שהיא טיפה מצוננת אבל זה כבר ככה כמה זמן. לא יצא לי להתעמק בזה הרבה כי היא לא מופיעה הרבה ואין לה עלילה (ותודה לאדושם על כך) אבל כמובן שפינת השעמום נשארה, ובריטני ובובי מאיישים אותה כעת. אני אשכרה מסננן "שיט" קטן כזה כשהם מופיעים בתחילת הפרק. איך דירדרו את בריטני לכזה דבר...
 

Dawn12

New member
I'm still Vicki from the Block


שמישהו ייקח מויקי את בלוק הציורים הזה כי אני באמת לא יכול לסבול את הקטע המטופש הזה. הגיעו מים עד נפש. אני מדמיין את הת'ר מציירת בצבעי פחם סלסלת פירות וכל האוכל עולה לי למעלה...
הצלחתי עוד איכשהו לסבול את זה באיטליה הרחוקה אבל כאן בג'נואה סיטי? די כבר עם הבולשיט הזה. זאת לא ויקטוריה. ורק בשביל הרקורד - אני לא ממש אהבתי את הסצינה שלה עם ניק, ואני לא יודע להסביר למה. ברור שהיא היתה צריכה לשאול על נוח וקאסי ולנהל איתו שיחה ידידותית כי זו השיחה הראשונה שלהם מזה שנה וחצי אבל היה חסר שם משהו. מה היה חסר? לא יודע. הת'ר היתה חסרה לי. מאז הסצינה של אמיליה עם ויקטור וניקי לא ניסיתי לחשוב מה הת'ר היתה עושה במקומה אבל זה בדיוק מה שקרה גם היום. והת'ר היתה עושה את זה הרבה יותר טוב.
אני חושב שהפיתרון בעניין מאק הוא לחשוב עליה בתור דמות חדשה לגמרי. ככה ניפטר מכל ההשוואות לאשלי ולמאק המקורית ואפשר יהיה להנות ממנה. אני מניח שזה די מעצבן את אלו שאהבו את הדמות שלה אבל אני לא אחד מהם אז קל לי יותר לקבל את השינוי. מבחינתי היא דמות חדשה שבמקרה גם קשורה לקת'רין ויש לה כימיה נחמדה מאוד עם ג'יי טי. לי זה מספיק. הסצינות של פיליס ודרו היו מצויינות כמו תמיד. אני דווקא אוהב את הרעיון של דניאל ולילי ביחד, ולו רק כדי לראות את פיליס ודרו מתחרפנות מזה. בקשר לדיוון - אם כבר אז הוא כמו אחיה הבוגר של לילי (הוא בן 17, היא בת 16 אם אני לא טועה) אבל אני מסכים שיש משהו לא טבעי בזה שהוא חלק מהמשפחה שלה עכשיו ומשהו עלול להתפתח ביניהם. במיוחד לנוכח העובדה שעדיין לא חשפו מי ההורים שלו ויש לי תחושה שאנחנו כבר מכירים אותם...
 
הקטע עם הציורים באמת מאוס

ויקי-הת'ר היתה בטח באה ביציאה על כל הקטע הזה...
אבל רצו להראות שויקי מצאה חיים חדשים באיטליה, שניסתה סגנון חיים שונה, אז לקחו משהו שמאוד רחוק ממנה כדי להדגיש ולהבליט את זה. לא ברור לי מה היה חסר לך בדיוק. היתה סצינה לגיטימית. אני בכלל לא חושב על "איך הת'ר היתה עושה את הסצינה בהשוואה לאמיליה", זה חסר תועלת. אולי אם הייתי מאוכזב ממנה הייתי נוקט בגישה זו, אבל אני לא. לגבי דבון (נכון שזה לועזי אבל יותר יפה לעין בכתב העברי דבון ולא דיוון!) - מי ההורים שלו אתה חושב? לא ברור לי למה התכוונת. יכול להיות שאדריאן ודיימון הם ההורים שלו, היה להם ילד שמת, יכול להיות שזה בכלל דבון?
 
למעלה