תראו, שהמשתמש מתחבר לאתר אני עושה סיישן וכך אני יודע שהוא מחובר. אני צריך שהסיישן לא ימחק מוקדם אז 20 דקות (ברירת מחדל) יתאים לי. בפורום שלי אני עושה מנגנון נגד הצפה, שהמשתמש שולח הודעה אני עושה סיישן וכך אני יודע מתי פעם אחרונה הוא שלח הודעה. (תכננתי שהסיישן הזה ימחק אחרי שתיים-שלוש דקות). מה אני עושה? יש איזה תחליף? רעיון? זה נורא חשוב.. תודה.
אתה תמיד יכול לבנות "אובייקט" סשן משלך שידמה סשן רגיל - למשל ע"י יצירת עוגיה שמכילה ערך, זמן יצירה ו TIMEOUT, כך שגישה לערך תתבצע רק אם אתה בטווח הזמן החוקי. מאחר וסשן "רגיל" הוא בעצם עוגיה "חכמה" אין סיבה שלא תיצור בעצמך עוגיה חכמה יותר...(וככה לאותו משתמש יוכלו להיות מספר "סשנים חכמים" עם TIMEOUT שונה)
אני באמת ישתמש בעוגייה במקום.. אין ברירה.. אבל לפני, מישהו יכול לנסות את זה: Session("Name").Timeout = 3 (הIIS שלי לא עובד אני לא יכול לבדוק..) תבדקו בשבילי בבקשה אם זה יחזיר שגיאה או לא. אולי זה יעבוד..
אין כזו אפשרות, נקודה. היה לי צורך בזה כשרציתי לתת למנהלי האתר טיימאאוט שונה משאר הגולשים חשבתי אפילו על סאב-דומיין שיתן להם סשין שונה, אך הוא כמובן לא רלוונטי לטופ-דומיין. בקיצור ידידי, אין כזו אפשרות.