TIME TO SAY GOODBYE
כן, חברים הגיע הזמן להיפרד. האמת שחשבתי על זה כבר הרבה בזמן האחרון מכל מיני סיבות כאלה ואחרות, ובהתחלה פשוט חשבתי שאני לא אכנס/אגיב פה יותר, בעיקר מחוסר זמן, ואומנם- דה אונלי סטרייט איי אם איז סטרייט ביץ' בכל זאת לימדו אותי להיות מנומס, אז באתי לומר שלום לכל הילדים. מוריה- (נו זאת שאני חולה לה על הטוסיק, ומשום מה מסרבת להתחתן איתי). מי כמוך יודעת שאנחנו ממש לא צריכים את הפורום הזה כדי לדבר
עומר- THE LAST MAN STANDING ונראלי הראשון שהצטרף לפורום הזה. בזמן האחרון שמתי לב שמכל הפורום אני הכי מסכים איתך בכל מה שקשור לסדרה, אז שאפו על הטעם הטוב
יפי- מכיוון שאני לא אהיה פה יותר כל שבוע כדי להעלות לך תמונות של פאק, אני מקדיש לך את התמונה האחרונה באהבה גדולה
ובהצלחה בלימודים! Xיו יו שמסתבר שקוראים לך אפרת? את מגניבה לאללה!!! תמיד רציתי להגיד את זה
רויטל- כל הכבוד על הניהול של הפורום...אני בטוח שזה ממש לא קל! יכול להיות שיצא לי להיכנס לפה מדי פעם, אבל כנראה שאני לא אגיב פה יותר, אז להתראות לכולכם היה ממש מגניב להכיר אתכם
שהם איז לפט דה בילדינג איילת חכי לייייייייייייייייייייייי נ.ב אני רוצה למסור ד"ש ל-N o R i K o / נוי הבטחתי ואני מקיים
כן, חברים הגיע הזמן להיפרד. האמת שחשבתי על זה כבר הרבה בזמן האחרון מכל מיני סיבות כאלה ואחרות, ובהתחלה פשוט חשבתי שאני לא אכנס/אגיב פה יותר, בעיקר מחוסר זמן, ואומנם- דה אונלי סטרייט איי אם איז סטרייט ביץ' בכל זאת לימדו אותי להיות מנומס, אז באתי לומר שלום לכל הילדים. מוריה- (נו זאת שאני חולה לה על הטוסיק, ומשום מה מסרבת להתחתן איתי). מי כמוך יודעת שאנחנו ממש לא צריכים את הפורום הזה כדי לדבר