TIME TO SAY GOODBYE

TIME TO SAY GOODBYE

כן, חברים הגיע הזמן להיפרד. האמת שחשבתי על זה כבר הרבה בזמן האחרון מכל מיני סיבות כאלה ואחרות, ובהתחלה פשוט חשבתי שאני לא אכנס/אגיב פה יותר, בעיקר מחוסר זמן, ואומנם- דה אונלי סטרייט איי אם איז סטרייט ביץ' בכל זאת לימדו אותי להיות מנומס, אז באתי לומר שלום לכל הילדים. מוריה- (נו זאת שאני חולה לה על הטוסיק, ומשום מה מסרבת להתחתן איתי). מי כמוך יודעת שאנחנו ממש לא צריכים את הפורום הזה כדי לדבר
עומר- THE LAST MAN STANDING ונראלי הראשון שהצטרף לפורום הזה. בזמן האחרון שמתי לב שמכל הפורום אני הכי מסכים איתך בכל מה שקשור לסדרה, אז שאפו על הטעם הטוב
יפי- מכיוון שאני לא אהיה פה יותר כל שבוע כדי להעלות לך תמונות של פאק, אני מקדיש לך את התמונה האחרונה באהבה גדולה
ובהצלחה בלימודים! Xיו יו שמסתבר שקוראים לך אפרת? את מגניבה לאללה!!! תמיד רציתי להגיד את זה
רויטל- כל הכבוד על הניהול של הפורום...אני בטוח שזה ממש לא קל! יכול להיות שיצא לי להיכנס לפה מדי פעם, אבל כנראה שאני לא אגיב פה יותר, אז להתראות לכולכם היה ממש מגניב להכיר אתכם
שהם איז לפט דה בילדינג איילת חכי לייייייייייייייייייייייי נ.ב אני רוצה למסור ד"ש ל-N o R i K o / נוי הבטחתי ואני מקיים

5ifi

New member

לאאאאא!!!! אני לא מאמינה... כאילו, אני מבינה שנהיה לך יותר מדי עם הקליינריה שנהייתה פה- מצד שני, תמיד היה כיף לשמוע מישהו עומד בצד ומקלל את בליין!
בכל מקרה, אני אתגעגע להודעות ולתגובות שלך, ובהחלט, גם לתמונות של מארקי פאקי
תבוא לבקר ובהצלחה בעבודה בצומת הכי תרבותית בארץ!
(וכשתפתח את הבלוג 'על מה מוכרים חושבים', תשלח לינק!) וכמיטב המסורת- גיף מייצג.

Twilight Girll

New member
נו הקליינריה אבל תרגע אחרי פרק 5... !!

או אחרי שנרגע מפרק 5.. זו לא סיבה! או שבכלל נמות ואז לא תהייה קליינריה..! טוב אימצתי את המושג הזה

Twilight Girll

New member
נוו אני מנסה לגרום לאנשים להשאר חחחח

סתם אבל בתקופה הזאת הכל די הכפיל את עצמו.. כאילו, כל הפרק היה קליין בערך, והיה את כל ההייפ לפני הפרק, ועכשיו אנחנו די לא רגועים אז... כל הפורום הוא קליין
אבל זה מן הסתם יירגע כשירד מהם הפוקוס (לצערי
). לא יירגע לגמרי, ברור, אבל לא כמו עכשיו.. זו הכוונה.

Ayelet 363

New member

חבל... תחסר פה כל כך!!
אני אפילו זוכרת את התגובה הראשונה שכתבת לי פה.
כשכתבת שמארק סאלינג נולד חודש לפניך אז כתבתי שזה גם חודש לפניי... התגובה שכתבת לזה... ובדרך כלל אין לי כזה זיכרון.
תשתדל להיות כאן כמה שיותר למרות זאת? בבקשה?

A TotalGleek

New member
הילדים מעריכים את נימוסייך

אתה ממש תחסר פה ! מוסיפה למה שיפי אמרה- מלא הצלחה לך בצומת ! , ויאללה ! תפתח בלוג על מה שחושבים המוכרים !
אני ממש גרועה בדברים כאלה אז .. גיף אחד שווה אלף מילים
(באמת שחיפשתי גיף של פאק, באמת !) מקווה שעוד יצא לך להגיב פה :)

ככה?!

נתגעגע!! קח
לדרך, ו... תחזור לבקר!
חחחח כי בא לי כמו שאיילת כתבה, התגובה הראשונה שלך עלי היית "את גרה בזכרון????????"
אני לא אשכח את זה

Bell J

New member
אתה מבין שאתה פורש לפני פרק 3X05?!

ברצינות בנאדם, תן לאנשים להתפאנגירל איתך! תהנה בכל מה שתעשה ^_^ ומקווה שתחזור לבקר ותהיה חצי סמוי כמוני!

X יו יו S

New member
מה אחד באפריל או משהו ?

לא הבנתי למה אתה עוזב
ואם זה ניתן לשינוי אז רק תגיד ונטפל בזה
אתה בהחלט תחסר פה
עם כל פינות שעשית
סיכומי הפרקים
שאהבתי לקרוא לפני שבכלל צפיתי בפרק
וגם הערצה המוחלטת למארקי מארק
שגרמה גם לי להיות בעדו
ותודה על הקדשת שורה זה ממש משמח לשמוע
והנה השראה להעברת זמן במקום בפורום

dilan angel

New member
אין בעיה ששכחת אותי |לאסולח|

סתם!
בהצלחה בכל מה שתעשה
תבוא לבקר
ווי וויל מיס יו אול

Confide In Omer

New member
די, איזה עצוב!

צודק, אני באמת הייתי הראשון שהצטרף לפורום אני חושב
וזה ידוע שיש לי טעם טוב, הדברים בפורום הם לא הדברים היחידים שהסכמנו עליהם

ברור שהיית הראשון ,שוהם בא בגללך ואני בגללו

ושנינו (שוהם ואני) בגללך אז כן ...

hodaya96

New member
נהיה בוא יותר מדי נוטשים

הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדייך... בבקשה תבוא לבקר לפעמים

boopy 1

New member
באמת?!

אני ממש אתגעגע... אני חושבת שאתה הבן אדם שהיה לי הכי כייף לדבר איתו ולקרוא את כל מה שכתבת... אני אישית מאוד מאוד אתגעגע.. אבל הטעם שלנו כל כך דומה בהרבה דברים שאני בטוחה שעוד ניפגש דיי הרבה
נשיקות ריקי

riktal

New member
עצוב לי לשמוע את זה

אני מודה לך על כל מה שתרמת לפעילות הפורום הזה ואני מקווה שאתה יודע שאתה מאוד תחסר לכולנו

עאלק אומר גודביי על מי אתה עובד?!?!

ומי מסרב להתחתן איתך??? רק תביא טבעת ואני ישר אומרת כן ! אני חושבת שיהיו לנו נישואים מושלמים ,רק שאני ארייר על רוב הגברים שתביא הבייתה

למעלה