time to say goodbye

באלאדיה

New member
time to say goodbye ../images/Emo140.gif

אני מודיעה בזאת על עזיבתי את תפקיד ניהול הפורום, אחרי למעלה משלוש שנים של עשייה, טיפוח, למידה, כיוף והמון חברויות חדשות, התעייפתי קצת, ואני לא מוצאת עוד את האנרגיות הנדרשות לבצע את התפקיד כמו שצריך. אני רוצה להודות לכל מי שכתב ותרם, לכל החברות הנפלאות שהכרתי, אני מאוד גאה בבית שהקמנו יחדיו ואנחנו מתחזקים בחום, ואמשיך להיות אתכם כמשתתפת מן המניין בפורום. תודה מיוחדת לשותפתי המוכשרת והבלתי נלאית (אלי אלי, שלא ייגמר לך לעולם)
אוהבת אותך הרבה. ברכות מיוחדות גם לשושנה
ולפיפי
לרגל חנוכות הסטודיו שלהן, מי יתן ויירבו מעוזי המחול המזרחי, והארץ תמלא אותם. להת' בפעם האחרונה כששמי בכחול
שלכם, דפנה - באלאדיה

תודה על הכל!!

מקווה שזה לא אומר שאת עוזבת גם את הריקוד עצמו, אה?? בהיכרותי אותך - אין סיכוי!! אוהבת, מירב

ליילה 1

New member
בלאדיה יקרה,../images/Emo24.gif

תודה על העשיה והתרומה הרבה לפורום.
בכל אשר תפני.

דפנה'לה, תודה על הכל. ../images/Emo25.gif

לקחת את הפורום ברגע הקריטי, שבו הוא כמעט נסגר, בגלל פרישתה של המנהלת המייסדת, ובעצם כך הצלת אותו בזמנו. זמן רב ניהלת אותו לבד ואח"כ ביחד עם השותפה שלך בכשרון רב. בניתן כאן בית לתפארת. אני אישית יכולה לומר שדרך הפורום הגעתי לכל כך הרבה הכרויות ומידע, שתרמו רבות לתחביב האהוב הזה. לנהל פורום זה לא קל. זה דורש המון אנרגיה. זו פשוט תרומה לקהילה, ואני אומרת לך תודה על כל יום ויום שעשית זאת.

אחצי55

New member
בהצלחה!../images/Emo201.gif

כמישתתפת בפורום לא הרבה זמן אני ממש מעריכה את עבודתך על הפורום המקסים שהקמת חבל שלא הספקתי הרבה אבל רואים שאת משאירה אחריך בסיס טוב בהצלחה בהמשך

באלאדיה מקסימה , תודה רבה לך על הכל

תמיד התרשמתי מהדרך היפה שלך בניהול הפורום, הגישה שלך האיכפתית והחיובית כלפי כל אחד ובכל ענין וענין. אני מאוד מעריכה את עשייתך הרבה עבור כולנו. מאחלת לך באלאדיה יקרה המשך התפתחות בתחום ושתגיעי לכל אשר את שואפת להגיע. שנתראה בשמחות תמיד, אוהבת סיגלית.

jadi5

New member
דפנה יקרה - באלדיה

תודה לך על המקום, הזמן והרגעים שהקדשת, תרמת, העשרת וסידרת את מקומנו כאן ואיתך, צמחנו ביחד איתך והכרנו אותך בזכות המקום במקום המייחד את כולנו מתוך אהבה , והבנה. שמחתי ונהניתי יותר להכירך באופן אישי ולא רק על דפי הפורום..... מאחלת לך עשייה, הצלחחה ועבודה פוריה בכל אשר תפני ולכל דרך שפנייך פונות.. את אישה מקסימה. וחבל שלא הזדמן לי להכירך יותר. מקווה שאת עוזרת רק את התפקיד - ולא אותנו , ובוודאי לא את המחול - נשמח תמיד לשמוע מך עדכונים ושיתופך אותנו כאן, בחוויותייך החדשות.... המשיכי בדרכך הנפלאה - עד אין גבול..... באהבה, חיבוק, נישוק ופצפוץץץץץץץ ג'אדי - רות

לדפנה ../images/Emo140.gif

אני כל כך מבינה מה עבר / עובר עליך, כאחת שגם עד לא מזמן ניהלה פורום מקביל ו3 חודשים לפני פרישתי התחלתי להרגיש שחיקה (וראי איזו מקריות - גם אני ניהלתי אותו כ3 שנים). יכלת בעיקרון להמשיך להתנוסס בכחול, להכנס פעם בשבועיים, לזרוק כמה מילים וזהו, אבל עצם זה שהרגשת שאין לך אנרגיה להשקיע בפורום כמו שהיית רוצה מוכיחה את רצינותך ואהבתך למקום. כל הכבוד. מאחלת לך המשך חיים מדהימים עשירים בריקוד ובכלל, תודה על הכל

תודה רבה

על המסירות וההשקעה, על הדרך הארוכה שעשית כאן ושאני אישית נתרמתי ממנה רבות בתקופות שונות. את מקסימה, אני מקווה שאת האנרגיות שיתפנו לך תתעלי לאפיקים שיעשו לך רק טוב.

../images/Emo41.gif פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לבאלאדיה על ניהולו המוצלח של הפורום עד כה ועל השקעתה הרבה בו, ומאחלים לה הצלחה בהמשך.
המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

רזלה

New member
אשת חן ואשת חיל../images/Emo99.gif

באלאדיה יקירה
המון המון תודות על מי שאת ועל מה שנתת. לא תחסרי כי אני מאמינה שתמיד תהיי איתנו כאן.
יעל

ayelet 24

New member
מה? כבר נגמר?

יקירתי, אני מאחלת לך את כל ההצלחה והמזל שבעולם. צאי לך לדרך חדשה, מעניינת, מרתקת, משמחה וכיפית. שתיכן כמנהלות, והפורום הזה בכלל, העניק לי עולם ומלואו. הן מבחינת ידע, הן מבחינת חברויות, הן מבחינת רעיונות - הכל. אני אשמח להמשיך לראות אותך כאן. בהצלחה. איילת.

קטנתי האהובה ../images/Emo140.gif

חמדת ליבי היקרה
איני שוכחת איך ליווית אותי בצעדיי הראשונים בבית הנפלא הזה, שאת ושותפתך המופלאה - הטלינגיגיט - ניהלתן כאן ביד רמה, בכשרון, ברגישות אינסוף, בלב אוהב ומאמץ, והפכתן אותו לכתובת מופלאה עם מענה לכל אלה שהגיעו ושעדיין מגיעים לפתחו הרחב והמכיל. כולנו זכינו לטוב ולשפע רבים מאין כמותם: חברויות קסומות ומופלאות, היכרויות עם נפשות מעניינות ומגוונות, מפגשים פיזוזיים משמחים, מידע בלתי נדלה, עצות, רעיונות, הגיגים - הכול מכל טוב הארץ הזאת (וגם מחו"ל...) - ובזאת הריני "מאשרת" לך להיות גאה בהחלט על העשייה המופלאה והמבורכת הזאת, ומודה לך בכל ליבי, קטנה שלי...
נוחי לך כעת. אזרי כוחות ככל שיידרש לך... בקרי אותנו ככל שתוכלי - שלא נחוש בחסרונך, ילדתי. תודה על הברכה האישית לרגל חנוכת המרכז שלי. אני מקווה שתמצאי את הזמן לבלות שוב איתי ואצלי כאן בצפון (אני עדיין מתרפקת על אותו ביקור נהדר לפני 100 שנה...)
מלא אהבה ועוד יותר - שלך, שוש

שושוצ

New member
באלאדיה יקירה

עצוב לי שלא אראה יותר את שמך בכחול, אבל אני בטוחה שעוד ניפגש במרחב הפיזי והוירטואלי כאחד!
תודה לך על ניהול מוצלח ועל אישיותך הנעימה והקורנת. גם לי תרם קיומו של הפורום הזה תרומה רבה מאין כמוה, גם במישור המקצועי וגם באישי. ערכו לא יסולא בפז!! את, יקירה, חלק בלתי נפרד מהבית הזה, גם אם כבר לא תחזיקי במישרת ראש המשפחה... אז נא לשמור על קשר! חוץ מזה- עלי והצליחי!
סיגל

tlingit

New member
../images/Emo24.gif יקירתי ../images/Emo140.gif

אוהבת אותך בכל מה שאת עושה ומחליטה ומאחלת לך שתמיד תלך אחרי ליבך ומצפונך זה חלק ממה שעושה אותך לאדם המקסים שאת תחסרי לי כמובן כאן בניהול הפורום וקצת עצוב, כמו בכל שינוי כזה בחיים אבל באמת שמבינה ומאד איתך בעניין כמו שאמרתי לך ולא חשוב איפה את I ALWAYS LOVE YOU
ועוד משהו שאני מאד מאמינה בו: סוף הוא תמיד התחלה (לאה נאור) כשהדרך נגמרת מתחיל איזה שביל, כשהלילה נגמר אז הבוקר מתחיל, כשנגמרת שעה, עוד שעה מגיעה, רק בסוף הידיעה מתחילה השגיאה. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. יש תמיד יום מחר לכל יום שעובר, כל חלום משומש מחליפים באחר. כשנגמרת שנה, עוד שנה מתחילה, כל תשובה מתחילה רק בסוף שאלה. כי סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. כשהסרט נגמר החיים מתחילים, הצלילים מתחילים כשאין כבר מלים. כשנגמור את הצליל אז נתחיל צליל אחר. כשנגמור את השיר אז נתחיל לדבר. סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. - טוב יותר? רע יותר? - לא יודעת מה יותר. משהו אחר.
חיבוקים ענקיים
אוהבת אותך מאד מאד

למעלה