חרגת! מ-50 הדקות של ה"שעה הטיפולית"...
ע ערבהאיןקץ New member 13/11/03 #53 תמיד תזכרי ששמירה על הגבולות היא חלק אינט(גרעלי) מהתהליך הטיפולי... (מי כמוך יודעת...)
ע ערבהאיןקץ New member 13/11/03 #55 לך? לך אני דווקא ממליצה על פסיפלורה... בגלל שאני אוהבת אותך. ואת אהבתך אליי - את מוזמנת להפגין מחר בערב...
לך? לך אני דווקא ממליצה על פסיפלורה... בגלל שאני אוהבת אותך. ואת אהבתך אליי - את מוזמנת להפגין מחר בערב...
נ ניראות New member 14/11/03 #69 מתגעגת לרעיון של המשחק ואולי הפעם אוכל לשחק עם אישה ולא איזה בן שיצא כך במשחק.
נ ניראות New member 15/11/03 #85 תראי עכשיו זה הופך לא רק עם קהל אלה באנונימיות חלקית. אז מכיוון שאת תחת כיסוי, את מוזמנת להתפשט ראשונה...
תראי עכשיו זה הופך לא רק עם קהל אלה באנונימיות חלקית. אז מכיוון שאת תחת כיסוי, את מוזמנת להתפשט ראשונה...
נ ניראות New member 14/11/03 #70 אמא זה מחטף הציעו לי פה 57 דקות בגן עדן, ואת באה עם תאוריית הטיפול, יורדת מהתיאוריה ומציעה פסיפלורה. ככה יפה להשאיר אותי בחוץ? או שמה גם זה time out?
אמא זה מחטף הציעו לי פה 57 דקות בגן עדן, ואת באה עם תאוריית הטיפול, יורדת מהתיאוריה ומציעה פסיפלורה. ככה יפה להשאיר אותי בחוץ? או שמה גם זה time out?
א אבא גאה New member 11/11/03 #1 Time Out ../images/Emo59.gif מה זה בדיוק? מה דעתכם על זה? היום לפני השינה הבן שלי סיפר ששמו אותו בTime Out , כשניסיתי לברר יותר פרטים הוא נאטם...... זה עושה לי הרגשה מגעילה בבטן, בואו נדבר על זה קצת כאן לפני שאני הולך מחר עצבני למורה.....
Time Out ../images/Emo59.gif מה זה בדיוק? מה דעתכם על זה? היום לפני השינה הבן שלי סיפר ששמו אותו בTime Out , כשניסיתי לברר יותר פרטים הוא נאטם...... זה עושה לי הרגשה מגעילה בבטן, בואו נדבר על זה קצת כאן לפני שאני הולך מחר עצבני למורה.....