Time Out - האם שווה?

שח_מט

New member
Time Out - האם שווה?

ראיתי מודעות של 5 ש"ח לשבוע עד הבית? איך הוא מול העכבר? (לפעמים קונה העיר בסופ"ש). בתחום האוכל? שחר

גידי42

New member
לטעמי מעולה!!!!

היום עשיתי מנוי. לדעתי עולה על עכבר העיר בכל פרמטר.

שח_מט

New member
היום???

צירוף מקרים או שאתה לועג לאנשי המכירות... (זה אחלה מכשיר. אבא שלי קנה אתמול בהמלצתי ולי יש את הדגם הקודם... כן כן). שח

Lear22

New member
עולה על העכבר בהכל

קודם כל זה בצבע, ובכמעט כרום. ב' זה יותר מגזין מהעכבר ויש בו לפעמים כתבות מאוד מעניינות רשימת השווים בנושא האוכל ברים ובתי קפה באמת מייצגת טוב את השטח ובכלל זה עיתון שכיף לקרוא לנו יש את העכבר אבל אני לא דוגמא אנחנו קוראים בסופ"ש הארץ,העיר,ידיעות,מעריב,טיים אווט, רייטינג... ככה זה כשאבא צלם עיתונות

שח_מט

New member
טוב. נראה לי ננסה

בשביל 5 ש"ח לחודש... (למעוניינים - 1700509091 ואין לי אחוזים...)

ילו

New member
זה 5 ש"ח לשבוע, לא לחודש

אם אני לא טועה ובכל מקרה - זה אחלה עיתון בעיני הרבה יותר ידידותי למשתמש מהעכבר

meravbr

New member
שווה בפיתה!

רק לפני כמה ימים כתבתי שיש להם מוספים שווים ביותר! תנסה. 20 שח בחודש זה באמת לא רציני...

רומי 007

New member
לדעתי שווה

יש לי מנוי כבר מגליון 15 בערך. עתון חביב מאוד מגיע ביום חמישי גומרים לקרוא מהר אבל חוזרים אליו בהמשך בגלל ההמלצות. אוהבת במיוחד את דיווחי האוכל והאופנה. מייתר לקרוא מגזיני נשים למיניהם. דיווחים שוטפים על מקומות חדשים בשביל הכיף. שווה 5 ש"ח וכשיגמר המבצע לדעתי שווה גם 10 ש"ח. מבקר האוכל הוא גיל חובב - קצת עושה עוול לאנשים שהוא לא אוהב כמו בעל הבית הרגזן של איל פסטיו (בכל זאת - מסעדה איטלקית משובחת במיוחד) ולא מזכיר אותו במסגרת 50 המסעדות הטובות ביותר שאמור להיות רשימה לא פרסומית אלא בקורתית ומצד שני מחניף ללא סוף לרפאל - רפי כהן ולאהרוני. בסופש זה הוא יצא מת אביב לאילית והכתבה מתמקדת - איך לא - בחדשה של כהן ואהרוני.

למעלה