tier 1

yanshouf

New member
tier 1

ערב טוב. אני מתכנן להגיש בקשה לויזת TIER 1 לאנגליה בקרוב. למי המחשבון אני עומד בקריטריונים, + 10 נקודות אקסטרה. לאחרונה התפטרתי מהעבודה, ואני לא מתכוון להתחיל חדשה, אז כדי להמשיך ולעמוד בקריטריונים אני צריך להגיש את הבקשה ב3 חודשים הקרובים (לפי משכורת של 12 מתוך 15 החודשים האחרונים אאל"ט) הבעיה היא שעוד שבוע אני טס לארה"ב לתקופה הזו. ובנוסף הבנתי שאני צריך למסור את הדרכון שלי יחד עם המסמכים. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה רבה מראש

« neta »

New member
tier 1

אתה צודק בקשר לכלל של 12 חודשים מתוך 15 שלפני יום הגשת הבקשה. מה שכן, אתה יכול בבקשה שלך להצהיר על השכר לתקופה של פחות מ-12 חודשים. כלומר, נניח שבעוד ארבעה חודשים תגיש את הבקשה, ותבקש נקודות על פי השכר שקיבלת במשך 11 חודשים ולא 12, כי החודש ה-12 כבר לא נמצא בתקופה של ה-15 חודשים. עד כמה שהבנתי זה מותר על פי הכללים, אבל כדאי לך כמובן לבדוק את זה טוב. זה יכול להצליח רק בתנאי שהשכר שהרווחת ב-11 החודשים האלה מספיק בשביל לעמוד בקריטריונים. אם לא, לא ידוע לי על דרך אחרת... אגב שים לב שהכללים ישתנו החל מ-31 במרס, והרף יהיה גבוה יותר. תהיה חייב להיות בעל תואר שני, הניקוד על ההשתכרות ירד, ואולי יהיו עוד שינויים..

yanshouf

New member
הו לא

תודה על התשובה איפה ניתן למצוא עוד פרטים על שינוי החוק ב-31 במארס?

yanshouf

New member
אוף ../images/Emo7.gif תודה

להערכתכם יש לי סיכוי להספיק לדדליין, בהנחה שעדיין לא התחלתי את התהליך? אם אני מבטל את הטיסה ומשקיע את כל מרצי בהשגת המסמכים, האם הכל יגיע אליהם עד סוף החודש?

« neta »

New member
סיכוי קטן...

הדבר שאולי הכי בעייתי הוא שאתה צריך הוכחה על הידע שלך באנגלית, וזה יכול להיות תואר שלמדת באנגלית או מבחן (IELTS, TOFEL וכו'). למבחנים האלה צריך להרשם זמן מסוים מראש, וגם לוקח יותר משבועיים עד שמגיעות התוצאות. שאלה אחרת היא האם יש לך את הכסף הדרוש - לפחות 2800 פאונד (זה היום בערך 17000 ש"ח) שנמצאים בחשבון הבנק שלך בשלושת החודשים האחרונים, בלי שהיתרה תרד מהסכום הזה בשום יום במשך הזמן הזה (נראה לי שאפשר גם בחסכונות או פקדונות). אם יש לך משפחה שתעבור אתך לאנגליה (בת זוג, ילדים) לכל אחד מהם צריכים להיות לך 1600 פאונד נוספים. אם כבר יש לך את שני הדברים האלה, אז אולי זה לא בלתי אפשרי לנסות לאסוף את כל המסמכים שצריך ולתרגם אותם בשבועיים הקרובים. אגב התאריך שקובע הוא זה שבו אתה מגיע לשגרירות ומגיש את הבקשה שלך, גם אם היא מגיעה אליהם לבדיקה אחרי 30 במרס.

yanshouf

New member
שכחתי לציין

אני אחרי IELTS, כבר קיבלתי ציון, ויש לי את הכסף הדרוש בחשבון. אני יודע שאפשר להגיש את הבקשה לבד, אבל בגלל שאני קצר (מאוד) בזמן -- יש למישהו המלצה על עו"ד או שירות שיעזור לי לטפל בעניין במהירות? ולשאלה נוספת -- אני אכן צריך למסור את הדרכון שלי יחד עם הבקשה? והוא נשאר אצלהם (משמע אני לא יכול לעזוב את הארץ) עד שהם מגיעים להחלטה בקשר לבקשתי? יש הערכה כמה זמן זה יכול לקחת? תודה מראש

yo1311

New member
reply

It is up to you to make this decision; You already know that the rules are changing at the end of March, and not necessarily to your advantage, so it is a matter of some urgency to submit your application - supported by the required documentation- so your application would be processed under the current rules; Apart from all the relevant documentation, your passport *is* required; after all, if your application is successful, your passport would returned -stamped with the visa! Please see the link below, where your own question is referred to. http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/infs/inf21pbsgeneralmigrant Do you need some qualified legal advice? it is up to you; Do you have all the necessary documents? have you ensured that they are translated/authenticated and stamped/authorised as required? This alone would assure that your application would be dealt with as speedily as possible. It is advisable that you remain available to answer queries etc regarding your application. Finally, bear in mind that there is a severe recession in the UK at the moment. That does not mean that you will not be able to find a job, but, it reduces your own chances of finding a job. This recession hits high tech, investment, finance and legal professionals- and the related professionals who provide support services. Many companies reported reduced profits, and recruitment policies are under constant review. Under those circumstances, it is imperative that you try your are well prepared before you book that flight to the UK..Money matters more than most! Best of luck....​

yanshouf

New member
תודה רבה לכולם על התגובות

האם ידוע למישהו אם יש איזשהו workaround לעניין הדרכון? הטיסה שלי לארה"ב כבר סגורה ומסודרת, כולל כרטיסים, דירות, וכו'. תכננתי להגיש את הבקשה לTIER1 כשאני חוזר לארץ...

dudy1979

New member
ננסח את זה בצורה הכי פשוטה שאפשר

אם אתה עומד בקריטריונים עכשיו, תגיש בקשה עכשיו (לפני ה - 31 במרץ), אחרת לא בטוח שתעמוד בקריטריונים החדשים (שעדיין לא פורסמו רשמית). ואין workaround לעניין הדרכון!! אתה חייב לשלוח אותו ביחד עם הבקשה. כלומר אם אתה רוצה בוודאות ויזת Tier 1, אתה חייב לבטל את הנסיעה לארה"ב. סורי, החיים קשים (והפרחים לג'קי סמית'...) אני אישית בטלתי נסיעה לישראל בגלל שהגשתי בקשה ל Tier 1.

yanshouf

New member
כן, כנראה שאין ברירה... מבאס...

עוד שאלה -- האם אוכל להגיש את הבקשה עצמה מארה"ב? (אני לא אזרח) בהנחה שאני אוסף השבוע את כל המסמכים והטפסים הדרושים, ומגיע לניו יורק כמה ימים לפני סוף החודש

yanshouf

New member
שגרירות בריטניה בארה"ב?

חיפשתי חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי מקום שבו מצויין שזה לא אפשרי. אני עושה הדמייה למילוי הבקשה ב www.visa4uk.fco.gov.uk וניתן לבחור שם אזרחות ומקום מגורים שונים... אין לי מושג.

« neta »

New member
מתוך השאלות הנפוצות

Where can I apply for a visa for the UK? Applications for visit visas and EEA Family Permits for the UK can be made at any visa application centre or visa section. Other applications should be made at a visa application centre or visa section in your home country, or where you are normally and legally resident.
חוץ מזה, לא בטוח שמותר לך לשהות בחו"ל כשהדרכון לא עליך... זו תעודת הזיהוי שלך שם.

למעלה