tier 1 אישור על הכנסות

Margo10

New member
tier 1 אישור על הכנסות

אם כתוב בחוקי ההגירה: 11. (a) If the applicant is a full-time student or has been a full-time student at some point within the 12 months preceding the application, and the specified documents have been provided, the period for assessment of earnings must: (i) consist of no more than 12 months which must run consecutively, and (ii) fall within the 15 months immediately preceding: (1) the application, or (2) the start of their full-time studies, whichever the applicant indicates אם הבנתי נכון, בהנחה שהייתי סטודנטית במערכת מלאה מ10.2.08 ועד 12.9.08 , ואני מגישה את הבקשהלTIER1 עד 10.2.09אני יכולה לדווח על הכנסות מ1.1.07-1.1.08? תודה

dudy1979

New member
בהחלט נראה שכן

שימי לב שבנוסף את צריכה להגיש מסמכים המוכיחים כי היית סטודנטית במערכת מלאה בתאריכים שציינת. עם זאת, הייתי מאוד ממליץ: א. להתקשר ל - home office ולשאול. ב. להתייעץ עם עו"ד/סוכנות לגבי העניין הזה (לא חייבים להגיש איתם/איתו/איתה את הבקשה). ואני אומר את זה רק כי קראתי בערך 5 פעמים את הפסקה שהבאת לפני שהגעתי להחלטה. בלי שום קשר שימי לב שהדרישה ל - IELTS עלתה ל - 6.5 (יש גם מבחנים אחרים שאפשר לעשות, טופל וכד').

Margo10

New member
תודה

גם אני קראתי אותה מספר רב של פעמים, וזה מה שהבנתי. כנראה אני באמת אתייעץ עם עורך דין בנושא.

gesus

New member
מה קורה במצב שבו מגיש הבקשה למד שנתיים?

אם אני מסיים תואר שני (שנתיים של לימודים) ומעוניין מיד לאחר מכן להגיש בקשה, על איזו תקופה אני מצהיר על הכנסות?

dudy1979

New member
נראה על התקופה שלפני הלימודים

(כלומר 12 החודשים שקדמו לתחילת הלימודים) אבל שוב, לדעתי, רצוי להרים טלפון ל - home office ולשאול / להתייעץ עם עו"ד/סוכנות הגירה.

למעלה