Tie and tease - הנוסח המלא

planet5000

New member
Tie and tease - הנוסח המלא

ת"הטיסה ללונדון תצא בעוד 30 דקות ". מלינה חסכה חצי שנה אחרי השחרור לטיול הזה. כן,רוב בני גילה כבר היו בחו"ל לא מעט לפני אבל לא כולם נולדו עם כפית של כסף ועכשיו אחרי שבמשך חודשים אספה במו ידיה שקל לשקל זה עומד לקרות. השער היה קרוב אבל עם נעלי העקב הדקיקות זה ייקח זמן ולכן היא הזמינה coffee to go .להוסיף קצפת?שאל המוכר,זה רק עוד 5 שקלים. פאונד שלם על קצפת היא חשבה כבר במונחי לונדון אבל החליטה שמגיע לה להתפנק.הטיסה עברה די חלק, 2 כוסות יין לבן וסרט רומנטי העבירו את הזמן בנעימים.
חדר בלונדון זה לא עניין זול ולכן אחרי מקלחת מרעננת היא רק רצתה לצאת מהכוך הטחוב ולנשום אויר ארופאי קריר ומרענן.
היום התחיל לפי התכנון המדוקדק שבנתה שבועות מראש ,מוזיאון ועוד מוזיאון ובצהריים מחזמר רומנטי שהיה מלהיב ומרגש אבל גם הזכיר לה כמה שהיא לבד כבר תקופה צמאה למגע-מכיל, חם מפנק ובראש עבר לה השיר של חווה אלברשטיין "לונדון, גם שם אהיה לבד ".מהר מאד התעשתה, אני פה כדי להנות חשבה לעצמה והרגישה תחושת רעב מדגדגת. מעבר לרחוב התנוסס מבנה גותי שחור/אפור ועליו השלט coffee T&N T . ואללה TNT חשבה לעצמה, שם מדליק שהעלה זכרונות נעימים מהתקופה בה שירתה כמדריכת חומרי נפץ בחייל ההנדסה. האווירה הגותית זלגה גם לעיצוב הפנימי,תאורה אפלולית ,שולחנות מעץ אלון מדיפים ריחות סיידר. מלצרית אסרטיבית שאלה במבטא יורקשיירי כבד ?default manu "אוקי" ענתה, והמלצרית הוסיפה add TNT service ? היסוס...מה היא רוצה?מלינה תהתה,יאללה נתפנק בכול שרות שיש להם להציע, מגיע לי!
תפריט ה "קפה" כלל בעיקר פיש אנד צ'יפס שמנוני,שעועית אפויה ועוגת פודינג אורז רוטטת שלפחות הייתה קצת מתוקה.בסיום היא ביקשה קפה עם קצפת וקיוותה שלפחות את זה הם לא יהרסו. נוזל דלוח שבאותה מידה היה יכול להישאב מנהר התמזה הסמוך הוגש לשולחן, ללא קצפת. ולמרות שנשבעה להנות, מירמור קל התפתח במיוחד אחרי שהזמינה TNT service בלי אפילו לדעת מה זה וכמה זה יעלה.
תוך כדי מחשבות היה נדמה לה שהיא שומעת רעשים שנשמעים כמו...גניחות?צעקות? מהקומה השניה-עוד מישהו שם למעלה כנראה לא מרוצה מהשרות חשבה אבל תוך כדי ראתה אישה מושכת עם הילוך טיפה לא יציב ומבט לא מפוקס יורדת לאיטה במדרגות. היא חלפה ממש לידה והריח שלה היה מוזר..בקטע טוב, היא לא הצליחה למקד את זה אבל חמימות לא צפויה שחשה לפתע בין ירכיה ,סיפקה הסבר חלקי. מה לעזאזל? חשבה לעצמה.
?Everything is ok
שמעה פתאום את המלצרית
היא חשבה רק מה לענות והמלצרית פתאום אמרה :

Fuck,good God!! we forgot the cofee cream. So so sorry. Do you want me to add LS service to your TNT order? it will be on the house

למלינה לא היה מושג מה הרגע קרה אבל היא הבינה שמציעים לה משהו בחינם ,ולמרות שלא האמינה שיש באמת דבר כזה "חינם " ,בכול זאת פה זה לונדון, ולכן פלטה sure קטן.
So are you ready now? Let's go then.

והמלצרית סימנה לה בענייניות לעבר מדרגות הקומה השניה.
פרגוד קטן הסתיר את המשך המסדרון בסוף מעלה גרם המדרגות, מעבר לפרגוד היה שולחן קבלה לידו עמדו 2 גברים בעלי מראה נאה ואישה מטופחת ,בלונדינית בעלת יופי בריטי קר ,לבושה בחצאית עור קצרה, מגפיים ועליונית (שישבה עליה באופן מושלם ) ונראתה כמו חליפת עסקית מעט זנותית. היה ברור מהרגע הראשון שהיא מנהלת את ההצגה. "סמנתה"-הציגה את עצמה וחייכה.למלינה לא היה מושג מה קורה, "ג'יימס,לווה את האורחת שלנו לחדר " .

מעבר לדלת כבדה נגלה חדר בגודל בינוני, תאורה עמומה ובמרכז מעיין -ספק מיטה ספק דרגש גדול מרופד בד דמוי עור ורצועות שונות מחוברות בכמה נקודות.אביזרים שונים שאת תפקידם לא הבינה היו תלויים על הקיר
clothes off please פקדה סמנתה
?...what clothes off
שאלה במבטא ישראלי כשתחושת בהלה קלה מתגנבת לקולה.
Darling אמרה סמנתה, אנחנו מוסד מכובד
הזמנת שירות TNT שזה בסלנג המקומי tie and tease , חייבנו כבר את הכרטיס,שלך ב 100 פאונד,את מוותרת?כי אין החזרים. תראי אמרה בקול שקט יותר, את יכולה לעצור בכול רגע, יש לנו מילת ביטחון שברגע שרק תאמרי אותה הכול יעצור.
המילה היום היא: incomprehensible...
מלינה לא ידעה מה לעשות, אבל הקול הסמכותי והמרגיעה של סמנתה שהבהיר לה שמדובר בשרות קונבנציונלי במושגים מקומיים בצרוף העובדה שהיא כבר שילמה, בצרוף קימורי הבטן של ג'יימס וטוני שבינתיים התפשטו כמעט לגמרי והציגו גוף מפוסל חזה שרירי ובעיקר אצבעות מאד ארוכות..."ג'יימס מנגן פה בערבים על פסנתר וטוני בסקסופון" והם יודעים לנגן על עוד כמה כלים כפי שתגלי בקרוב".

מלינה :
כאילו בחוויה חוץ גופית קלטתי פתאום שבינתיים התפשטתי וחיוך קטן חמק משפתיה של סמנתה. ג'יימס הוביל אותי לדרגש, נשכבתי על הגב ,עיניי כוסו והוא התחיל לכבול את אחת מיידי. לפתע...הדלת נפתחה בסערה, לחישות רמות מלווות בנימה של תחושת דחיפות נשמעו בחלל החדר ולא הבנתי מה קורה. Guys פקדה סמנתה, תעצרו הכול. כרגע עודכנתי שללקוחה שלנו מגיע free LS ,תקשרו אותה בהתאם. ג'יימס התיר את ידיי וסימן לי להתהפך על הבטן. רגל אחת נכבלה ואז השניה. עכשיו הוא התחיל למתוח רצועות שלאט לאט גרמו לרגליי להתפסק כמה שחשבתי שרק שאפשר, ואז עוד קצת...ועכשיו הידיים. במקום סתם לכבול אותם לצדדים, כשנמתחו הרצועות הרגשתי איך אני מובאת לתנוחה בה ידיי נמתחות אחורה מה שאילץ אותי להרים את הישבן גבוהה ככול שניתן. ?What is LS שאלתי, כי לא הבנתי מה קורה.
Dear god
שמעתי את סמנתה בקול משועשע
She asked for LS and she don't know what it is
...well
... LS stand for light spanking
אני מקווה שתאהבי את זה לחשה לי באוזן, אני יודעת שאני אהנה הוסיפה בטון מעט מרושע. אינקורמבל אינקורמבל התחלתי לומר מנסה לבטא את מילת הביטחון במבטא ישראלי. מצחה של סמנתה התקמט מעט. "היא מנסה לומר משהו "אמר גיימס .
?Maybe she prefer the cane
הציע טוני והגיש לסינתיה מקל דק וארוך שלמראו פלטתי צרור אינקורמבל בטונים הולכים גוברים.
I can't work like that
התעצבנה סמנתה.
?James, would you be a good lad and gag her
לפני שהבנתי מה קורה נדחף כדור גומי לפי ורעשי ה אינקורבל פסקו.
?Now where were we
שאלה סמנתה שלפחות כבר לא אחזה במקל.עייני כוסו מחדש.
יד עדינה ליטפה את שערי ובמקביל אצבעות בעלות ציפורניים ארוכות ליטפו את לחיי ישבני חסר האונים. התחלתי להבין שמצפה לי פה קונצרטו של גירויים שונים במקביל .ספלאש ,כך זה נשמע כשידה המיומנת של סמנתה נחתה בעוצמה מדודה על הטוסיק החשוף. התחושה הייתה...זה כאב קצת, אבל גם התחיל לרגש. וזה הלך, התקדם והתעצם כשבאופן לא סינכרוני זכיתי לסדרת הצלפות, לטיפות ונשיקות על ישבני (כבר לא ידעתי מי עושה מה ) כשבמקביל אצבעות מטיילות במורד ירכיי, מאחורי הבירכיים ומתחילות לעשות שמות באצבעות רגליי בשילוב של עיסויים, רפרופים, לחיצות קלות ולטיפות שאיכשהו התחילו להתכתב במסרים שהלכו והתחממו עם הדגדגן המפעם שלי ו הרגשתי כול פעימת דופק עוברת דרכו לפני שאפילו נגעו בו.
הספנקיג פסק לפתע,אבל רק אחרי שחום מענג התפשט בכול גופי מתרכז בעיקר בין ירכיי כש זיעה ונוזלים אחרים זלגו בינהם.
נקשרתי שוב על הגב ידיי כבולות,רגלי אזוקות ופסוקות ועיני מכוסות . ופה הקונצרט התחיל. אצבע ארוכה טיילה על ירך ימין ועם הרטיבות הזו עברה לטייל על פניי, שפתיי ובמורד צווארי כששאר האצבעות החלו לטייל סביב שדיי (שכבר היו סופר רגישים ) ומידי פעם כאילו בטעות התגנבה נגיעה בפיטמה קשה כאבן. אצבעות ריחפו בתפר שבין הירכיים ושפתי הכוס מלטפות,מעסות ומגרות לא במישרין את הדגד=גן שכבר התחנן ליחס. ואז... לשון שובבה עלתה וירדה במורד ומעלה השפתיים פותחות אותן קצת יותר בכול לקיקה עד שנגלה הדגדגן ככפתור פועם שרק מחכה שילחצו עליו(או יעשו כול דבר אחר העיקר שיפסיקו להתעלם ממנו ) .הליקוקים עברו להתמקד בדגדגן בקצב ולחץ אחיד כשבמקביל אצבע החלה לחדור לאיטה למעמקי הכוס ועוד אחת מטיילת בין פלחי ישבני האדום . מלינה הרגישה אורגזמה קוסמית מתפתחת כצונאמי שאין דבר שיעצור אותו ו...פתאום הכול עצר.
כעוצמת המתח האורגזמי כן הייתה עוצמת התיסכול בשהכול עצר , הגאג עוד היה שם בפה מאפשר רק לייצר אנקות שלפני רגע שיקפו תענוג שהומר עכשיו לתסכול. המגע פסק לחלוטין לזמן שנראה כמו נצח ולכן , כשהתחדש באחת התגובה הייתה רעד שרטט בכול גופה ושלח זרמים שלא ידעה שקיימים עד קצות העצבים. הפעם לא הייתה הדרגתיות, ויברטור עוצמתי ישר על הדגדגן ומשהו חלק ומעט קשיח שהוחדר ולחץ בדיוק בנקודת ה G .התחושה הייתה מהממת, של תענ

למעלה