Tic Attack Book

Tic Attack Book

חברה בוקר טוב, במסגרת הצוטטות שלי באתרים ברחבי העולם עליתי על ספר שהוציאה הההתאחדות של מחוז ויקטוריה באוסטרליה הרחוקה. לפי מה שהם כותבים הספר הזה הוא בן 28 עמודים. זה ספר שמיועד לילדי הטוראט ולמתבגרים ביניהם. הספר הזה נכתב על ידי הילדים עצמם ולא על ידי עולם המבוגרים. אלו ילדים אמיצים המעוניינם לשתף את האחרים בקשיים העומדים לפניהם בהתמודדותם עם התסמונת. להלן חלק מהתגובות שמצוטטו מתוך הספר 1. אני חושב שהתסמונת זה כמו מפלצת שחיה בתוכי וגורמת לגופי לעשות דברעים שאני לא רוצה. 2.זה היה מפחיד-מביך בהתחלה שאנשים הסתכלו בי בהשתוממות עקב התנועות שאני עושה אבל כיום זה כבר לא מזיז לי. 3. אני כל הזמן גלגלתי את עיני כמו איזה ינשוף מבולבל שאיבד את דרכו כל הזמן. נוגע כל הזמן בבהונות רגלי ובמרפקים שלי. אני מרגיש כמו איזה שימפנזה מטפסת על עץ גבוה. במקרים אחרים הייתי צריך לפקוח את עיני בהשתהות כמו איזה אדםן הנמצא בתערוכה. שלחתי להם ד"א נקווה לקבל תשובה מהם לגבי עלות הספרץ משה

חגית35

New member
זו עמותת טוראט האוסטרלית

הספרון עולה 7$ השאלה כמה יעלה עם משלוח מעבר לים... הנה האתר שלהם יש אגב עוד ספרונים יפים... זו עמותת טוראט של מחוז ויקטוריה באוסטרליה. זה אתר הבית: TSA Victoria (Australia תודה משה... מעניין לקרוא מה קורה עם הטוראט באוסטרליה הרחוקה... ניסיתי לראות אם הספר זמין באמזון אבל לא- ובמקרה עליתי על עוד מקור לספרות על טוראט ששייך לאתר תמיכה בריטי לטוראט, Tourette Syndrome Support UK, אני מצרפת את האתר שלו כדי שיהיה הקישור למטה כתובות אינטרנט נלוות, ושם גם הספר הזה שמסתבר שזמין גם בקליניקה בלונדון הנה הקישור לאתר על ספרים על טוראט שווה להכניס לקישורי הפורום. אגב, יש שם את אוליבר סאקס שהינו כותב מדהים על טוראט! והנה מה שכתבו על הספר הספציפי הזה שאתה כתבת משה: Tic Attack - Tourette Syndrome. Kids telling it like it is This book is now available from the Tourette Syndrome (UK) Association A booklet which is available by request from the OCD Clinic at the Maudsley Hospital in London. Tel: 020 7740 5222 or Fax: 020 7740 5011. The booklet was produced by the TSA of Australia, and is full of short stories, poems etc written by children with TS. More info from: TSA Victoria (Australia)

למעלה