Tianjin - מי מכיר?

Tianjin - מי מכיר?

שלום, אני צריך להגיע ל-天津 ב-13 לאוגוסט בשעות הצהריים. אף פעם לא הייתי בעיר הזו. יש לי כמה שאלות אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. בדקתי וראיתי שיש עשרות רכבות בין Beijing ל-Tianjin ביום. יש לכם מושג מה התפוסה ברכבות האלה וכמה זמן מראש כדאי ללכת לקנות כרטיס? אני מניח שבגלל האולימפיאדה עדיף לא לקחת סיכון ולהזמין כמה ימים מראש בכל מקרה. 2. מה המידע העדכני לגבי קו הרכבת החדש? באתרים שונים מוסרים מידע סותר. יש למישהו מושג מאיפה הקו הזה יוצא מ-Beijing? 3. יש מה לראות בעיר? שווה להגיע בשעות הבוקר ולטייל קצת? מישהו יודע כמה זמן לוקח להגיע מתחנת הרכבת לאיצטדיון? לאיזה תחנה כדאי לי להגיע? יום נעים!

nitzano

New member
טיאנג'ין...אני מכיר

א. מהיכן אתה מגיע? אם משדה התעופה של בייג'יינג אזי יש אוטובוס ישיר לטיאנג'ין ב-70 יואן. אם מהעיר בייג'ינג אזי יש גם רכבות וגם אוטובוסים. רכבת יש כל שעה בערך במחיר של 42 יואן ונסיעה של שעה וחצי. תחנת הרכבת של בייג'ינג נמצאת דיי במרכז העיר. כרטיס אפשר להזמין עד 3 ימים לפני. בנוגע לתפוסה קשה לי לנחש אבל יש סיכוי שיהיה קשה להשיג כרטיסים. אם יש בעיה, בצד המערבי של התחנה יש תחנת אוטובוסים לטיאנג'ין כמו כן יש אוטובוסים מהתחנה הגדולה ב 赵公口长途汽车站 ב. אין הרבה מה לראות בעיר. אולי קצת לעשות קניות ברחוב התרבות או מגדל התוף.

fef24

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo31.gif הסיוט הראשון שלי - המבחן הראשון

לטיאנג'ין הגעתי אחרי שיצאתי משבוע בבייג'ינג, וזה היה היעד הסיני הראשון שלי. זה היה סיוט! תדאג למצוא איפה לישון (אם באמת אתה נשאר לישון) עוד לפני היציאה, לפני שנתיים לא מצאתי אף מלון (חוץ מחור מעופש ששילמתי עליו יותר מאשר הונג קונג), לא היה אף אחד שידע לדבר אנגלית, ובאופן כללי הרגשתי איך אני מקפל רגליים חוזר לבייג'ינג והביתה. תודה לאל התעשתתי, הלכתי לעשות עוד ניסיון לדבר בתחנת רכבת עם מישהי אחרת (גם ללא אנגלית), והצלחתי להירגע, אבל אני לא אזכור לטובה את המקום... מה שכן טיילתי מעט ברחוב של הבנקים, והוא נחמד, אבל לצערי הלונלי פלנט לא סיפר על עוד דברים מעניינים, ורק רציתי לברוח משם. אז ברחתי, ככה שלגבי משהו מעניין חוץ מאזהרות - אין לי בשבילך....

baozi

New member
כשאני הייתי שם קראנו לה חיפה הסינית

עיר נמל עם זיהום אויר כבד, מתה לגמרי אחרי 8 בערב ומשעממת נורא ( מה גם שהיא לא יפה במיוחד). ההמלצה היחידה שיש לי היא ללכת לרחוב הקניות המטורף ( ייתכן ששמו רחוב התרבות כפי שציין NITZANO, לצערי אני לא זוכרת ) שבו ללא ספק קניתי את הבגדים הכי שווים שקניתי בסין. מצד שני הייתי שם לפני 3 וחצי שנים, אז יכול להיות שהעיר השתנתה ועכשיו הזיהום כבד יותר... תהנה.

BenBaryo

New member
טוב בואו נגיד שצריך לדעת לאן לצאת

וגם, זה לא ברמה של בייג'ינג, אבל אפשר להסתדר. ואם מישהו דואג אם מבינים אנגלית עכשיו בטיינג'ין אז אפשר ברחוב לשמוע הרבה יותר צעקות HULLO מאשר פעם D: יש רכבת חדשה מהירה בין בייג'ינג לטיינג'ין שיוצאת כמה פעמים ביום ולוקח לה 38 דקות להגיע, ומחירה בסביבות ה-70 יואן.

תודה - יש לך במקרה לו"ז ומסלול שלה?

ועוד שאלה: יש מישהו שיודע איך מגיעים לאיצטדיון האולימפי של Tianjin? המדריך האולימפי של Beijing הוא מעולה ומסביר הכל, אבל כל מה שהצלחתי למצוא על האיטדיון ב-Tianjin זה שהוא ממוקם בדרום מערב העיר, שיש לו ארבע כניסות והצופים מתבקשים להגיע לכניסה הנכונה. הבעיה היא שהם לא אומרים איך להגיע. אפילו לא אומרים איזה תחנת רכבת ב-Tianjin הכי קרובה לאיצטדיון או איזה קווים לקחת. גם כתובת הם לא אומרים - הצלחתי למצוא אותו רק אחרי הצלבה בין מפות ותצלומי לווין...

BenBaryo

New member
איזה יופי שיש אותי :)

בינתיים, האצטדיון האולימפי (אני ממש ממולו) נמצא על הצומת של 宾水西道和水上公园东路 אפשר להגיד לרוב נהגי המוניות 奥城 או 体育中心. זה ממול ל易买得 גדול ומוכר... לגבי תחנת רכבת - לא נסעתי בחדשה אבל הנה לינק http://www.tianjindirectory.net/en/PublicTransportationSchedules/Beijing-TianjinBulletTrain.html עם לוחות הזמנים. שים לב שהרכבת יוצאת מתחנת הרכבת הדרומית בבייג'ינג.. מה שאומר שלהגיע אליה יהיה רק באוטובוס כיוון שהיא רחוקה משהו כמו 4 קילומטר מקו 5 של התחתית... היא מגיעה לתחנת הרכבת המרכזית בטיינג'ין (שדיי רחוקה מהאצטדיון) ויוצאת כל 20 דקות.. אז לא נראה לי שצריך לדאוג יותר מדי לגבי כרטיסים..

BenBaryo

New member
תבוא מוקדם יהיה

אחה"צ יש לי אימונים.. עוד מעט יש עוד תחרות! :) כבר הזמנתי אותך בעבר לטיינג'ין...;)

xfwind

New member
../images/Emo46.gifאני מוחה נמרצות

על האנלוגיה

למעלה