thurn & Taxis

rouie

New member
בהחלט מעניין

אמנם בגדול הם די זהים - לבנות מסלולים עם קלפים, אבל T&T לדעתי קצת יותר אסטרטגי גם ב T&T הטכניקה של המשחק היא די פשוטה - לקחת קלפים ולבנות מסלול. בT&T יש לך תחרות מכל הכיוונים, ולא רק מאלה שיש להם משימה קרובה לשלך. ב T&T את צריכה לתכנן יותר קדימה מה יהיו המסלולים שלך - כי יש צורך בקלף ספציפי לעיר ולא צבע כללי. ב T&T כדאי להיות מאוד יעילים בסדר הבנייה של המסלולים - כדי להשיג כמה שיותר בונוסים במינימום קלפים. ב T&T המשימות זהות לכולם - מי שסוגר איזור מקבל נקודות, אבל ב T&T לא חובה להיות ראשון לסגור איזור - אי אפשר לחסום אותך, אבל פשוט תקבלי בונוס יותר נמוך. אני חושב שיש מקום על מדף המשחקים לשניהם...

Pentax

New member
משחק טוב ומומלץ

אכן קצת מזכיר את T2R בגלל החיבורים בין הערים אך שונה ממנו. במשחק בונים רשת דואר באמצעות רצפים של קלפים. משחק משלב כמה מנגנונים ייחודיים. חוקים לא מסובכים יחסית. טוב ב- 3-4 שחקנים. היה משחק השנה ב- 2006. מומלץ!

ycyclop

New member
משחק חביב

אני חושב שהוא יותר מעניין מ-T2R אבל לא יותר מורכב (טוב נו אולי טיפה, לא משהו משמעותי) כבר הזכירו את היתרונות אז אני לא אחזור, רק אמליץ שוב

regex

New member
מעניין

T&T הוא משחק יותר מעניין לדעתי מ T2R. איך שלא יהיה, מעניין לדעת ששם המשחק מבוסס על שמה של נסיכות גרמנית מאותו שם שמקורה ב TASSO שעוות ל TAXIS, והיא המקור למילה טקסי. היא היתה שחקן חשוב בהקמת שירותי הדואר הראשונים. מדובר במשפחה מאד עשירה שבעבר החזיקה מבשלת בירה שפועלת עד היום! (ראו תמונה)

לינק

New member
אחד האהובים עלי

מוסיף למה שנאמר - אני מעדיף אותו על T2R. האמת שהם די שונים זה מזה.

למעלה