Thumbnails מישהו יודע?

nobody1

New member
Thumbnails מישהו יודע?

יש לי פוטושופ 6. 1. איך הופכים תמונה שמורידים באינטרנט לתמונה בגודל thumbnail. 2. מה עושים כדי שכשלוחצים על התמונה הקטנה תעלה התמונה בגודל המקורי?

yanivfel

New member
יש לי שיטה מעולה בשבילך!

עזוב פוטושופ... זה כלי מורכב למקצוענים וחבל לבזבז את הזמן עליו אלא אם יום אחד תחליט לעסוק באופן רחב בתחום הגרפיקה ובכיוון של עיבוד תמונות. 1. הכנס לאתר ההורדות וכתוב בשורת החיפוש למעלה: ACDSEE 2. הורד והתקן את התוכנה - ACDSee 3. כשתפעיל אותה, בחר בפלאגים והשתמש באחד שנקרא: HTML Album Maker. 4. אתה מגדיר לו ספרייה ונותן לו לעשות את העבודה! - הוא יוצא לך דפי HTML עם תמונות קטנות ומשאיר את הגדולות מקושרות כך שאתה מקבל אלבום תמונות מושלם שכל מה שצריך לעשות הוא להעלות אותו לאינטרנט!!! בהצלחה!

nobody1

New member
../images/Emo51.gif על הרעיון והתשובה המהירה אבל

אני רואה שכל ההורדות הן לנסיון ואז יש צורך בתשלום. פוטושופ כבר יש לי. ויש לי גם קצת נסיון בעבודה איתו. לכן אודה לך אם תוכל לפרט או להפנות אותי למקום שמפרט איך עושים בפוטושופ 6 את ה- thumbnails. שוב תודה!

nobody1

New member
שוב../images/Emo51.gif

באתר ההורדות יש כמה גירסאות של הACDSEE. יש גירסה מסוימת שאתה מתכוון אליה? אלה שראיתי שם הם בתשלום (אחרי תקופת נסיון). תודה!

nobody1

New member
לא בדיוק.

מישהו מאפשר לי "לשחק" בתוכנה שבמחשב שלו, אבל הוא רק מתחיל ללמוד ועוד לא בקי בשאלה ששאלתי.

yossi_maoz

New member
בשביל זה בדיוק

קיימת התכונה - WEB PHOTO GALLERY (תפריט FILE בוחרים AUTOMATE ו-WEB PHOTO GALLERY). בחלון הנפתח בוחרים תיקיית תמונות כקבצי מקור, ותיקיית יעד לשמירה. לאחר שמאשרים את ההגדרות המתאימות, פוטושופ תבנה גלריה בפורמט HTML עם צלמיות ואפשרויות ניווט. למעשה זו שיטה אידאלית לייצור קטלוג תמונות שניתן להעלות על סי די למשל. כל מחשב עם דפדפן יכול להראות את הקטלוג.

nobody1

New member
../images/Emo51.gif אנסה.

אבל אם אתקל בבעיות, אפשר לפנות אליך שוב?

למעלה