THUG WORLD ORDER

multi

New member
THUG WORLD ORDER

ואוו הורדתי היום את האלבום ואני לא מפסיק לשמוע אותו חבל שעדיין אין ליריקס והייתי גם יכול להבין את מה שאני שומע :) מצטער שאין לי כוח לכתוב ביקורת שלמה אבל הנה השירים הכי טובים שהכי אהבתי מהאלבום החדש (של בון ט´אגס כמובן) if i fall home what about us guess who´s back השאר גם מעולים, הפקות מ-ע-ו-ל-ו-ת לאלבום יש אוירה יותר רגועה ושמחה, הפלואו מצוין כרגיל והוא פשוט טוב!!! ושוב, מצטער שאין לי כוח לביקורת שלמה ורצינית אבל תסמכו עליי שזה אלבום חובה.

Ambitionz

New member
אלבום מעולה!!

את כל השירים אהבתי, אבל באמת השירים שמולטי כתב אהבתי קצת יותר, גם את money money מאוד אהבתי. לפחות משמיעה ראשונה. בון תאגס חזרו, אלבום גדול. ממה שהבנתי, עוד שבועיים הוא בארץ..

יוצא עוד יומיים.

לא שמעתי עדיין את האלבום, אבל הסינגל הראשון, עם 3LW, מצויין. נשמע כאילו הם מנסים להכנס טיפה למיינסטרים לפני הסוף, אבל מצד שני לא מוותרים על מה שהם. הראפ, המלודיות, ההפקות - כמו פעם. אפילו מאוד...מזכיר את 1st of the month. אפשר לשמוע את הסינגל באתר שלהם, לשומרי החוק ביניכם:) לאלה שלא, אפשר להוריד כבר את כל האלבום ברשת, לצערי.

RotemY

New member
הסתבכתי...

נכנסתי לאתר וראיתי איפה אפשר להזמין ת´דיסק, אבל איפה אני יכולה רק לשמוע את השיר הספציפי?

כבר על ההתחלה תשמעי

קצת, אם יש לך רמקולים מופעלים, אבל זה לא מספיק:) אחרי שלחצת ENTER ונכנסת לאתר, כתוב windows media - 28k\100k תלחצי על המספר המתאים ותתחילי לשמוע:) בעצם, אם כבר אני כותב, אני אחסוך לך לחזור לאתר שוב, את יכולה ללחוץ כבר כאן:) אבל זה רק כי אתה מותק וכי קרח שומר חוק:)

RotemY

New member
תודה כפררררררה

ד"א כתבתי לך הודעה בתיבה שתכנס אליי לאיי סי כי זה מספר חדש 0כי זה מחשב חדש, כי היה וירוס, כי פרצו לי לאיי סי, כי קיבלתי קבצים, כי פומפההההה)

ק ר ח

New member
רגע אני שומר חוק?

אם אני קונה רק מקורי ומעשן רק מקורי?

**yoav**

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מוריד בינתיים כי נראה לי שאני הולך לקנות אותו ברגע שהוא יגיע לארץ, שזה בערך עוד שבועיים לפי מה שהבנתי (הוא יוצא רשמית בארה"ב ביום שלישי) בינתיים שמעתי את get up & get out - ביחד עם 3lw - כמו שסבא אמר, באמת אפשר לשים לב לדמיון הענק בין השיר הזה ל - 1st of the month הקלאסי... שמעתי גם את Home ביחד עם פיל קולינס - נחמד מאוד... עושה רושם שהחידוש העיקרי של בון בדיסק הזה יהיה שיתופי הפעולה עם אומנים אחרים, שלא היו כמובן בדיסקים הקודמים... שאלה לי לכל הממליצים, איך האלבום הזה בהשוואה לאלבומים הקודמים שלהם?? (אני מדבר רק על האלבומים הרשמיים שיצאו להם כלהקה, לא על אוספי המו ת´אגס למיניהם ולא על אלבומי הסולו)

למעלה