THUD!

The Mad Hatter

New member
THUD!

הספר הבא בסדרת עולמדיסק. למישהו יש מידע על העלילה? כל מה שמצאתי היה הכריכה. כן, עוד פעם כנראה ספר על המשמר. לא נמאס לו, למר פראצ'ט? הייתי כבר רוצה המשך לעלילות סוזאן. או המכשפות. עוד משהו- כשנכנסתי לאתר הזה ואז לרשימת הnovels, אחרי THUD היה כתוב ספר שנקרא where is my cow? אהמ. ובכן, גם אם מדובר בעוד אחד מספרי-הילדים, היה לי קשה שלא לחשוב שמשהו עובר על טרי המסכן. לפחות זה לא נשמע כמו ספר משמר. (ולמה? למה hat full of sky כבר מתורג לנורווגית, סינית ופינית, ובעברית בקושי יש לנו את small gods??) יום נעים :)

Rincewind

New member
אבוי. עוד ספר משמר אפל

לא שאני לא נהנה מהם, אבל, בחיי, גיוון? איפה המכשפות?! איפה מוות וסוזאן?!

Mr Prosser

New member
ועוד ספר בסדרת רינסווינד אף פעם לא

מזיק

RainBird

New member
רינסווינד נטחן עד לשד עצמותיו. |S| אני לא אסבול ספר נוסף שלו בלי שהוא דמות משנית. כמה הוא יכול לברוח ולהיות גיבור בעל כורחו?! גם המשמר קרוב להטיחנות מושלמת. אני אשמח לקרוא עוד ספר סוזאן, מוות אף פעם לא משעמם, והמכשפות... וול, אגנס היא תוספת מבורכת. הרבה יותר מוצלחת מהיבבות של מאגרט, שבאמת מתאימה להיות יותר מלכה. אניווי, אישית הייתי שמח לספר ווטינארי דווקא. או אפילו ספר על ההיסטוריה של אלברט או ספר על הספרן. אבל ההשראה של פרצ'ט לוקחת אותו למקומות מסויימים. Can't be Helped. ארדן.

Mr Prosser

New member
מסכים בהחלט שצריך

עוד ספרים בסדרת מוות הנהדאת וגם צריך לקרוא את סוזאן יותר. מה אתה לא אוהב את רינסווינד?...עכשיו נעלבתי

RainBird

New member
זה לא שאני לא אוהב אותו זה פשוט שיש יותר מידי ממנו. אהבתי את צבע הכשף. אור מופלא היה יצירת אמנות. זמנים מעניינים היו מעניינים רק בגלל זוגפרח והיבשת האחרונה היה מעניין רק בגלל הבדיחות על האבולוציה. עכשיו אני קורא את אריק (שלקח לסטימצקי חצי שנה להביא!) והתאכזבתי לגלות שנחשו מי שם? כן כן, רינסווינד. מילא אם הוא ידע לזרוק כדור אש פה ושם. אבל כל מה שיש לו זה דיאלוגים משעשעים ויכולת לברוח. כמה ספרים אתה יכול לקרוא אותו בורח?! הדמות שלו לא מתפתחת פשוט. זה מזעזע. ואני לא מדבר בכלל על מעשי קסמים שפרצ'ט צריך להתבייש שהוא כתב! ארדן.

Rincewind

New member
שמישהו יכפות אותי לכיסא

עוד כופר העז ללכלך על מעשי קסמים!!! ייסקלו למוות כל הכופרים!!!

RainBird

New member
*כל הכופרים?* _מרים גבה._ מה, ואז תישאר בלי אף אחד בפורום? לדבר לעצמי גם אני יכול.

ויימס

New member
היי! הוא לא יישאר בלי אף אחד,

כי גם אני אוהבת את מעשי קסמים!!!! והשממה היא... אולי פרה זה לא רעיון כל כך טוב, עכשיו כשאני חושב על זה! ובלי בירבורים!!!

Rincewind

New member
נטע!

אני חש שאני נשאר לבד במערכה להגנה של שמו של "מעשי קסמים"! לאן את נעלמת כל הזמן?! קיבלתי סמל השבוע, אגב

ויימס

New member
הו, צעיר פעור שכמוך!

עוד מעט אני לא אהיה בצבא יותר, ואז אוכל להיות פה לעתים קרובות יותר... מצד שני אתה עדיין תהיה בצבא, כך שזה לא יעזור לך. אבל לא נורא, כמו המהפכה הצרפתית שכשלה אך הותירה את רשמיה על האנושות (טוב קצת איבדתי את עצמי... לא משנה, הנקודה היא שהכל יהיה בסדר!).

Rincewind

New member
למה כמה זמן את בצבא?!?!

זה שבנות משתחררות צעירות לא נותן להן זכות לתפוס תחת!!!

Mr Prosser

New member
האם מדובר על Sourcery?

הוא אחד האהובים עלי ביותר. וגם אחד הבלויים ביותר אצלי באוסף (קראתי אותו אוליי 3 פעמים) הוא נהדר(לפי דעתי)אבל אתה יודע על טעם וריח....

RainBird

New member
ישנה אפשרות קלושה שהתרגום הרס את הספר. אני מודה. אני פשוט לא אהבתי.

נראה לי שגם אם מעשי קסמים הוא לא

הספר הכי טוב בעולם הדיסק, הוא בהחלט ראוי לציון כהספר שעורר הכי הרבה ויכוחים על טיבו. חלק חושבים שהוא מבייש, חלק חושבים שהוא מעולה, חלק חושבים שהוא סתם נחמד. מי צודק? מי טועה? ולמי יש רוב? כל עוד בפרק הבא... לא, אבל ברצינות, הצעתי כבר דרך לסדר את זה, שכל אחד ישרשר לפה מה דעתו על הספר, ובבקשה שזה יהיה ציון כמו טוב, לא טוב, גרוע ולא דעה מפורטת ומנומקת, לא הפעם.

Gdil

New member
זה רעיון די טפשי.

בנתחשב בזה שאי-אפשר לסווג ספר של פראצ'ט בטוב או גרוע.

הו, באמת?

לדעתך, בנתחשב בעובדה שכבר שמעתי כמה אנשים בפורום מציינים אותו כמבייש, או מעולה.

למעלה