THUD!

באמת לא נמאס לו?

ספרי המשמר בהחלט נחמדים מאוד, אבל הייתי רוצה ספר חדש של מוות וסוזאן, אותם אני הכי אוהב יחד עם המכשפות, ומכשפות יש בינתיים כמות המניחה את הדעת. אגב, שאלה: האם בThe wee free men יש את המכשפות, אם כן אז איזה (בשורה התחתונה: האם גראני נמצאת שם?) וגם, האם בכובע מלא שמיים יש את גראני?

The Mad Hatter

New member
בwee free men

נני אוג וגראני מופיעות בסוף בתפקיד קטן. ב"כובע מלא שמיים" יש לגראני כבר תפקיד די רציני. ושניהם ספרים יפים-יפים.

Athaclena

New member
../images/Emo7.gif אני מוחה בשם המשמר

מה הם עשו לכם? סה"כ הסדרה הכי טובה בדיבק ואתם מתבכיינים כי טרי כותב עוד עליהם? כתבתי קודם תגובה מושקעת ומשהו אכל אותה, אז הפעם בקצרה: משמר זה טוב! טרי כותב מה שבא לו, אל תתווכחו! אני אוהבת משמר! ואת ויימס במיוחד! המשמר היא הסדרה עם הכי הרבה פוטנציאל! לא רוצה מכשפות! לא אכפת לי סדרות אחרות אבל אני אקרא את מה שטרי כותב! ואני רוצה משמר!!!!

הכחשה נמרצת!

לא אמרתי שהמשמר לא טוב, סדרה מעולה! טרי כותב מה שבא לו, אבל מותר לנו לבקר את זה! גם אני מת על ויימס! פשוט לאחרונה יוצאים יותר מדי ספרי משמר! וכדאי קצת לשנות את האווירה לפעמים! מכשפות סדרה מעולה ואני ממליץ לך לחשוב פעם פעמיים לפני שאת אומרת דבר כזה בנוכחותי! ואני רוצה מכשפות!!! וגם מוות!!!

TheBursar

New member
../images/Emo98.gif

גם המשמר, גם המכשפות וגם rincewind טובים. אני באופן אישי מאוד אהבתי את הלא ממש קשורים לאף אחת כמו The Truth, Pyramides, Small Gods. אבל כל מה שהוא כותב טוב וקריא (אפילו מהתרגום אפשר להנות למרות השגיאות והמשחקי מילים החסרים). אבל באמת הוא נתקע קצת יותר מידי זמן עם המשמר, שייתן להם לנוח קצת למסכנים

מסכים איתך!

גם לדעתי המכשפות (בעצם סבתא והמלוות שלה) והמוות הן הסדרות הכי טובות בעולם הדיסק. אני חושב גם הכי פילוסופיות. אני מצטרף לאיום. כדאי לך לחשוב פעמים לפני שאת אומרת דבר כזה גם בנוכחותי!

הו, אדם שמכיר באמת סוף סוף

אין, אין, אין על גראני!!! עזור לי בבקשה עם הכופרים הללו, שמעיזים להשמיץ את המכשפות. וגם מוות שולת!!!11אחד לדעתי צריך לעשות ספר שבו שניהם מופיעים יחד בתור דמויות מרכזיות, זה צריך להיות הספר הכי טוב של עולם הדיסק שהיה ושיהיה...

אני שונא כופרים!

אנחנו חייבים לעשות משהו, אולי להפנט אותם זה טוב. מוות + סבתא? אני מרחם על המוות, מעניין מה היא תגרום לו לעשות. זה באמת יכול להיות ספר אדיר!

אני זוכר את הקטע הזה...

נדמה לי ממסקרייד, שהיא שיחקה איתו משחק קלפים על משהו (אני אומר משהו כדי לא לתת
) וניצחה, ואז הוא שאל אותה מה היה קורה אם היא הייתה מפסידה, אז היא אמרה "קודם כל, הייתי נותנת לך בעיטה טובה בצלעות" או משהו כזה... לא, אבל הרעיון שלי שהם יעבדו ביחד...

Greebo

New member
שמכל הסידרות...

סידרת המכשפות היא פחות טובה... גם לדעתי אם לומר את האמת... רינסווינד והמישמר טופסים מקום ראשון, ואז מוות המכשפות והסינגלים...

למעלה