Threads in VB

MaD-d0g

New member
Threads in VB ../images/Emo53.gif

איך אני יכול נפעיל את הישום שלי על מספר Thread´ים שונים? מישהו יכול לשלוח לי דוגמא טובה או להסביר?

ogion

New member
סליחה, טעות חלקית ותיקון

הלינק בהודעה הקודמת שלי היה קשור לקוד שהראה איך להשתמש ב activex כדי ליצור multithreaded application, בלי צורך בקריאות ל api. שימו לב שרוב המקומות ממליצים על השיטה הזו, כי היא פחות מסובכת מקריאות ל api. המאמר אליו התכוונתי נמצא ב: http://www.desaware.com/articles/threadingL3.htm המאמר קצת מיושן ומיועד ל vb5, אבל העקרונות שהוא מסביר נכונים גם ל vb6 כי ה api הבסיסיים ב windows ליצירת threads וה api של מערכת com לא השתנו מאז. רוב המאמר מסביר איך לא| לבצע את זה ב vb, כלומר - למה לא להשתמש בקריאת ה api בשם CreateThread (הסיבה: כל האובייקטים ב vb הם אובייקטי com שאמורים לפעול ב single threaded או apartment threaded ואם מנסים לקרוא לאובייקט מתוך thread שונה המערכת קורסת). בסוף הוא אומר איך כן לעשות את זה (ע"י קריאה לשגרות של com). לסיכום: אם כל זה (והמאמר עצמו) נראה לכם כמו סינית אז תעזבו את זה, או שתנסו ללמוד (זה די מעניין). למה זה כל כך מסובך? כי אין תמיכה לכתיבה קלה של ל threads כמו שיש ב java. אבל אם מישהו יכול לחכות: ב vb7 או בשמו המלא vb.net תהיה תמיכה לכתיבה קלה של theads כמו ב java.

למעלה