THP - וידאוקליפ

jony543

New member
THP - וידאוקליפ

היי! כמו שכולנו יודעים THP יוצא כסינגל הבא באפריל. אז עכשיו אתם הבמאים של קולד - תנו רעיונות למה צריך להיות בקליפ. תחשבו איך הייתם רוצים לראות את ארבעת המופלאים על הטלויזיה שלכם. תתפרעו

Roy1232

New member
חחחחח יש לי רעיון נדיר ../images/Emo6.gif

ארבעת המופלאים עומדים מול קיר לבנים גדול. השיר מתחיל, בית 1. כריס מתחיל בניסיון לשבור אותו תוך כדי שירה. כיוון שהוא הומו, הוא ינסה לשבור אותו עם כרית
. בפזמון הם כאילו יתפרעו "איי קן פיל איט גו דאון" ואז בית שני. ג'וני מנסה לשבור את הקיר וכריס נשען על הקיר בייאוש ושר בצד. ג'וני מנסה עם פטיש ולא מצליח. שוב פזמון... ואז בקטע מעבר גיא וויל מנסים לשבור ביחד עם גרזנים ולא מצליחים וכולם נכנסים לטירוף: "אבריפינג איי נוו.. איז.. רונג" ואז ב: "אנד דטס דה הרדסט פארט" פתאום נכנס כורדי ועומד מאחורי החברים, תוקע את הראש בקיר ושובר אותו
ואז בפייד אאוט של הסוף הלהקה מסתכלים אחד על השני ובוהים בקיר השבור

jony543

New member
../images/Emo207.gif

חחח זה טוב רועי
אני מדמיין את הקורדי כאיזה דמות ממשחק מחשב מפגר חחח תסתכלו על הציטוט החדש שבחתימה שלי

steelwater

New member
רעיון טוב

הרעיון שלך ממש טוב חוץ מהסוף המאד דפוק חחחחחחח!

jony543

New member
את יכולה לשלוח מסר אישי

אבל מצד שני זו פרסומת לקומוה
מצד שלישי, נכנסתי עכשיו וזה יותר פרסומת לעצמך אבל חפיף...

../images/Emo101.gifחחח דחוף../images/Emo193.gif

אני שולחת אלייך אמבולנס
מצד שני אתה בטח יושן אז זה לא טוב.. אבל מצד שלישי אולי ככה הזריקה פחות תכאב.. מצד רביעי למה לי להוציא עלייך 500 שקל לאמבולנס שאני יכולה ללכת ל5 הופעות של מירי מסיקה?
ג'ונעעע והפורום של גיא B
שליטאאאאאאאאאאא
(חח מדברת כוסונית כמותי
)

לי ישששש../images/Emo216.gif

אוקי דמיינו את ארבעת המופלאים יושבים במעין תאטרון ומביימים הצגה.. השיר מתחיל ואחד מהשחקנים ]סתם שחקן] משחק את המילים של השיר.. מידי פעם רואים את כריס קם מכסאו ומראה לשחקן איך הוא צריך לעשות את זה... לקראת הסוף לארבעת חברינו נמאס מהשחקנים הכושלים אז הם קמים והולכים לבמה, מעיפים את השחקנים האחרים ומתחילים לנגן ולשיר.. כשנגמר השיר לגמרי כריס מסתכל לשחקן הראשי ושואל : "you got it?" ואז ההוא מהנהן וכריס מורה על חזרה חדשה... THE END
אין לי עתיד בזה

jony543

New member
נחמד....

אבל לא נראה לי ממש מתאים לקולד...
הם נשמות

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifחח למה זה דווקא לא רע..

גם של רועי נחמד...חוץ מהחלק עם הכורדי.. אולי שיבוא תינוק יעשה פווו ואז החומה תיפול
עזבו גם לי אין עתיד..

jony543

New member
שיסתובבו מסביב לחומה 7 פעמים

ויתקעו בשופרות ואז החומה תיפול

למעלה