Thousand Little Pieces

SuperTom

New member
Thousand Little Pieces

וווהאו פאקינג ווהאווו :> פורסם שם האלבום החדש של LP שייצא הקיץ - "Thousand Little Pieces". החדשה המלאה: לפי דיווח באתר blabbermouth, הוחלט על השם לאלבום החדש של לינקין פארק, והוא ייקרא "Thousand Little Pieces"! האלבום אשר יופק ע"י מפיק-העל ריק רובין צפוי לצאת בקיץ הקרוב, והלהקה נמצאת כרגע בשלבי הקלטה מתקדמים, לקראת אלבום הסטודיו השלישי והכל כך מצופה שלה. כמו כן מדווח על 3 שמות של שירים שיופיעו באלבום, אם כי לפי מייק שינודה יכול להיות שהשמות אינם סופיים ויכולים להשתנות. שמות השירים מהאלבום החדש הם - "That Day", "Back To You" ו-"Scramble". שם האלבום החדש לקוח מספרו של ג'יימס פריי, "A Million Little Pieces". הנה מה שהיה למייק שינודה להגיד על האלבום החדש: "רצינו לעשות משהו שונה, לצאת מהקופסה. אני חושב ששם האלבום מסביר את הכל - דרך חדשה של לעבוד על חומרים, סאונד וליריקה חדשים. עכשיו, כאשר המעריצים שלנו לא מכירים עדיין את השירים החדשים, הם בהחלט יכולים להבין איך שם האלבום מקושר לזה, אבל אנחנו מקווים שהם יאהבו אותו, באותה מידה שאנחנו אוהבים אותו כרגע. אנחנו לא יכולים לחכות שתשמעו את החומר החדש". ------------- אהבתי לגמרי את השם, מסקרן ביותר :] גאד ההתרגשות לקראת אלבום חדש סוף סוף P: ולא, זאת לא מתיחה של אחד באפריל XD

phoenixTheGod

New member
אם זאת מתיחה, אני אתאבד!

אבל אמרת שלא, אז אני מאמינה לך. וכדאי שזה יהיה
וואו איזה שם. באמת כשהתחלתי רק לקרוא, חשבתי, כ"כ לא מתאים ללינקין השם הזה, עד כה, הם הביאו שמות די מוזרים לאלבומים שלהם. אני מחכה כבר שיצא דאמט! ותודה תום, על הידיעה המשמחת! צריך משהו מרענן מהם

SuperTom

New member
אוי ווי, קבלו ביטול

יוו היום הזה כל כך מעצבן >< מתיחה מטומטמת של אחד מהאתרים, שמישו ימחוק או משו XD

LINKINBOY

New member
חחח היה צפוי דווקא היום אה? =]

וכבר פירסמת באתר וזה חחח XD

SuperTom

New member
חח דע..משעשע

בכל מקרה זה היה מפגר מצידם וקצת לא פייר, אבל שיהיה..עוד סיבה לשנוא את היום המיותר הזה >< ובמחשבה שנייה זה כל כך לא נשמע כמו משהו של LP, אבל חפיף P:

למעלה