This or That

~*~gaL

New member
This or That

סול שאלה בפעם הקודמת: רייצ´ל הישנה או החדשה? ... הכוונה היא לאופי של הדמות, כן? אז אני אומרת הישנה. היא הייתה חמודה נורא, ולא קרה כזאת. מאליק או יוש?

Rוית

New member
מאליק!

לא יודעת למה, הוא יותר חמוד, הוא גם יותר ותיק אני חושבת... למרות שמשהו מוזר לי כי אני זוכרת שסוזן חזרה אז מאליק הכיר אותה ויוש לא, אבל אני זוכרת שיוש היה בתקופה שלה, אז כנראה שלא.. בכל מקרה, אחרי הבלאגן שרשמתי למעלה, השאלה שלי היא: מי הייתם מעדיפים שינתח אותכם-בנטון או אליזבת´? בתשובה תתיחסו גם לטיפול של אחרי והיחס של הרופא אליכם..

special agent 1

New member
בנטון

הוא נראה לי יותר אחראי, הוא גם חתיך, אז כשאני אתעורר הוא יעודד אותי וכל מיני שטויות. מי יותר רע ומעצבן :קרי או רומנו

סולסיטה

New member
רומאנו

כי הוא פשוט בלתי נסבל! הבן-אדם הכי לא אנושי ולא נחמד שראיתי בחיי!!! ובקרי יש קצת אנושיות, מעבר לביצ´יות.... :) עניתי מהר כדי שכל חסידי רומאנו לא ישמיצו את וויבר
אם כל הג´יפה שהיא יכולה להיות, רומאנו הרבה יותר!... אתם יותר אוהבים את ER בתקופה הנוסטלגית, בעונות הראשונות (עם הרביעייה: מארק
סוזן, קרול
דאג) או עכשיו??

Rוית

New member
העונות הראשונות..

ולו רק בגלל הכוכבים...
לא יודעת למה, זה היה עוד כזה בתחלה כזה עם ההרכב המקורי.. וזה לא חוכמה לשאול עכשיו שכולם מתגעגעים לנוסטלגיה
אממ אוקי-נכון עכשיו המקרים בסידרה הם מקרים בודדים של מקרה כלשהו כלומר לא עוקבים אחרי הדמויות החולות וכו´. האם הייתם מעדיפים שזה יהיה ככה או שיהיה יותר מקרים קשים שבמשך כמה פרקים ידברו עליהם?

~*~gaL

New member
זה יכול להיות נחמד אם מדי פעם

יתנו לחולה מס´ פרקים. אבל רק אם זו עלילה מעניינת. זה היה עם הבישוף, וזה הלך דיי טוב. היה גם את האנס בעונה 6 ואת ריקי בעונה 5. זה הולך טוב. אפשר גם להחשיב את ג´ויס מעונה 8. אז כן, כדאי לפעמים לעשות מס´ פרקים שעוקבים אחרי אותו חולה. לא רק על אותו חולה, אבל שהסיפור שלו ימשך לכמה פרקים. צ´ייס או קלואי?

~*~gaL

New member
כן..

יוש הגיע אחריו... היו צריכים עוד מישהו למרפאה של קרול... זה היה בעונה 4? לא זוכרת... תענו לסול, לי קשה לענות על זה

למעלה