this just in

החיבור

New member
this just in

as stated by PaisleyPark6 today: "Members will get in first like we said. Prince had said that soundcheck access would happen but we were waiting 4 it 2 b a surprise. However, AEG is trying 2 sell tickets so no time 4 surprises" כמובן שזה מתייחס להופעה בווגאס... הכצעקתה? למישהו יש טיפים?

HeavenlyB

New member
לבוא הרבה לפני הזמן ולהתייבש

ולא לפחד לדחוף. מההיכרות שלי מהמעריצות הגדולות (במוא מובן המילה) הן ידרסו אותך אלא אם תדאגי להדחף גם. אצל פרינס, זה ידוע שמחכים הרבה. אז תדאגי להביא משהו להסיק את עצמך, או פשוט להכיר אנשים. ב-Paisley Park קורה לפעמים שמחכים שעות, גם בגשם, גם בשלג. בחוץ. ומיניאפוליס זה מגיע למינוס שלושים מעלות. כך שאין לו רחמים. אז לא לצפות לטוב מבחינת תנאים. מבחינת מה שהם אומרים, אסור לסמוך על זה, כי פרינס ידוע כאחד שעושה מה שבא לו, למרות הבטחות. ככה יצא שהגעתי למועדון שהוא היה אמור להופיע בו, והוא לא הופיע. התירוץ של האנשים שלו היה שמשהו לא היה בסדר עם הגיטרה, אבל אם תשאלי אנשים מנוסים, זה קורה כל הזמן. הכי חשוב, תהני! ותחזרי בשלום!

החיבור

New member
וואי, וואי!

את כל הידע שלי בהגנה עצמית מהצבא אני הולכת לגייס! טוב, לא שאני זוכרת הרבה... אבל.... נו, הבנו את הכוונה שלי, לא? אם פתיחת הדלתות מתוכננת ל - 18:00, באיזו שעה כדאי להגיע? ואריאל, תודה רבה על הטיפים. אני אשתדל לעשות כמוצע לעיל. אם אתה נזכר בעוד משהו או שיש למישהו אחר עוד מילות חכמה לחלוק עמי - אני מאוד אודה לכם.

למעלה