This is UTOPIA!- תוצאות סקר הפורום

שלתי

New member
This is UTOPIA!- תוצאות סקר הפורום

שאלת הסקר היתה: איזה מבין השירים בדיסק החדש Under Rug Swept הוא האהוב עליך? לא ידעתי כמה צפוי זה יהיה אבל Hands Clean במקום הראשון! עם 8 מצביעים- 36% מהקולות. במקום ה2....(תופים בבקשה...)...Precious illusions ו21Things I want in a lover או Narcissus עם רק 3 קולות שהם 13% מהקולות. במקום ה3- So Unsexy You owe me nothing in return Surrendering 2 קולות- 9 אחוז מקולות המצביעים. במקום הרביעי- A man קול אחד יחיד ומיוחד שנותן לשיר 4 אחוז. ובמקום האחרון החביב והמצער-That particular time ו- Utopia עם 0 קולות- 0 אחוז מקולות המצביעים. --------אני דווקא אוהב את Utopia------------- רגע של כנות: אני הצבעתי- Precious illusions שיר מתווווווווווווק בסקר הבא אני מקווה ליותר מצביעים... שלתי

AlanisJunkie

New member
קול אחד יחיד ומיוחד הצביע ל A Man../images/Emo8.gif

באמת תודה על המחמאות....!

Rוית

New member
משהו לא בסדר בסקר../images/Emo4.gif

אני לא יודעת אם זה רק אצלי הבעיה או לא, אבל יש בעיה עם ה...אממ.. איך נקרא לזה... העיגולים שעליהם לוחצים כדי לבחור תשובה... למה להסתבך במילים-אני מצרפת קובץ שיסביר למה התכוונתי...
Rוית

שלתי

New member
זה לא שזה לא בסדר

בתפוז פשוט יש אפשרות להכניס רק 10 תשובות... אני לא רוצה להתעלם ממספר שירים באלבום ולכן זה נראה ככה... אבל זה איפשהו ברור.. ואם אתם רוצים להרחיב ולומר איזה בדיוק הצבעתם בסקר אתם יכולים לשרשר לפה.
שלתי(שמאמץ את כובע הטמבל, הלואי שהסמיילי ישאר גם אחרי יום העצמאות)

missAngelina

New member
אוו.. ../images/Emo3.gif

חבל שאי אפשר לבחור 2 שירים אני נתקעתי בין perfect ל- forgiven מי שניצח ניצח בהצלחה לשני השירים (וכמובן לכל היתר) בה ביייי

Rוית

New member
חחח

אצלי בדיוק אותה בעיה היתה... MY THE BAST SONG WIN.... Rוית

hospital_food

New member
אוקיייי

למרות שאני מעריך את אלניס כיוצרת עצמאית שכותבת מלחינה ומפיקה( לפחות באלבום החדש) את המוסיקה שלה, אני כבר ממש לא מתרגש מהמוסיקה שלה כמו פעם, פשוט כבר לא עושה לי את זה,(גם נוטף ממנה ריח של מסחור ואני לא אוהב את זה). אבל יצא לי לשמוע את האלבום החדש, לא התלהבתי כל כך, אבל היו בו 2 שירים שמאוד אהבתי, ודקא הם במקום האחרון בסקר: That particular time Utopia שירים מקסימים, היחידים בדיסק

hospital_food

New member
אוקיייי

למרות שאני מעריך את אלניס כיוצרת עצמאית שכותבת מלחינה ומפיקה( לפחות באלבום החדש) את המוסיקה שלה, אני כבר ממש לא מתרגש מהמוסיקה שלה כמו פעם, פשוט כבר לא עושה לי את זה,(גם נוטף ממנה ריח של מסחור ואני לא אוהב את זה). אבל יצא לי לשמוע את האלבום החדש, לא התלהבתי כל כך, אבל היו בו 2 שירים שמאוד אהבתי, ודקא הם במקום האחרון בסקר: That particular time Utopia שירים מקסימים, היחידים בדיסק .

למעלה