This is the right time....
מחד גיסא, אני שמחה שרובכם נהניתם, אך מאידך צר היה לי לשמוע שכמה מכם נפגעו בדרך זו או אחרת
קרינוש, אני לא רוצה שתעזבייייייייייייייייייייי. את היית מאלה ששכנעו אותי להישאר (את יודעת למה) , ועכשיו את נוטשת????? את מותירה אותי עצוףףףף. אני בטוחה שנפגעת וזו זכותך המלאה (למרות שאין לי מושג מה היה בדיוק), אבל אם בן אדם נפגע כנראה שיש משהו... ונראה לי שאותו גורם "מפגע" ניסה להתנצל - אז אולי תשקלי את עזיבתך שוב???? אני לא מוכנה שתעזבי!!!!!!! את חלק איטגרלי וחשוב בפורום הזה!!!!!! ועכשיו לעניין אחר. בצהריים כשנכנסתי לפורום ביודעין כי המפגש הולך להתקיים היום - התרגשתי בשבילכם וקינאתי מאד. היום נסעתי לאחותי לכמה ימים (אני עכשיו אצלה) וכשהגיעה השעה שלוש ניסיתי לתאר לעצמי את המבוכה הקלה שבטח חשתם בהתחלה, ואת הכייף חיים שעשיתם אחרי שהיא חלפה. וכשהגענו אליה הביתה (לפני חצי שעה לערך), ישר קפצתי על המחשב שלה כדי לבדוק את ההודעות שלכם על המפגש וצר היה לי לשמוע שחלק נהנו וחלק נפגעו. אני סתם הסתובבתי עם אחותי היום בחיפה, והיינו בסרט ג'וני אינגליש - סרט מצחיק בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף - אם בא לכם לצחוק קצת אז מומלץ!!!! וזהו אני בינתיים כאן בחיפה, בודקת מידי פעם שהשארתם הודעות וכמובן מאזינה לי לקורס (כמובן!) מקווה מאד שלמפגש הבא אני אגיע ואזכה לראות גם את קרין אוהבת, ליאת נ.ב אתם לא כועסים עליי שפתחתי שירשור נכון???
מחד גיסא, אני שמחה שרובכם נהניתם, אך מאידך צר היה לי לשמוע שכמה מכם נפגעו בדרך זו או אחרת