This is the right time....

LightRay

New member
This is the right time....

מחד גיסא, אני שמחה שרובכם נהניתם, אך מאידך צר היה לי לשמוע שכמה מכם נפגעו בדרך זו או אחרת
קרינוש, אני לא רוצה שתעזבייייייייייייייייייייי. את היית מאלה ששכנעו אותי להישאר (את יודעת למה) , ועכשיו את נוטשת????? את מותירה אותי עצוףףףף. אני בטוחה שנפגעת וזו זכותך המלאה (למרות שאין לי מושג מה היה בדיוק), אבל אם בן אדם נפגע כנראה שיש משהו... ונראה לי שאותו גורם "מפגע" ניסה להתנצל - אז אולי תשקלי את עזיבתך שוב???? אני לא מוכנה שתעזבי!!!!!!! את חלק איטגרלי וחשוב בפורום הזה!!!!!! ועכשיו לעניין אחר. בצהריים כשנכנסתי לפורום ביודעין כי המפגש הולך להתקיים היום - התרגשתי בשבילכם וקינאתי מאד. היום נסעתי לאחותי לכמה ימים (אני עכשיו אצלה) וכשהגיעה השעה שלוש ניסיתי לתאר לעצמי את המבוכה הקלה שבטח חשתם בהתחלה, ואת הכייף חיים שעשיתם אחרי שהיא חלפה. וכשהגענו אליה הביתה (לפני חצי שעה לערך), ישר קפצתי על המחשב שלה כדי לבדוק את ההודעות שלכם על המפגש וצר היה לי לשמוע שחלק נהנו וחלק נפגעו. אני סתם הסתובבתי עם אחותי היום בחיפה, והיינו בסרט ג'וני אינגליש - סרט מצחיק בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף - אם בא לכם לצחוק קצת אז מומלץ!!!! וזהו אני בינתיים כאן בחיפה, בודקת מידי פעם שהשארתם הודעות וכמובן מאזינה לי לקורס (כמובן!) מקווה מאד שלמפגש הבא אני אגיע ואזכה לראות גם את קרין אוהבת, ליאת נ.ב אתם לא כועסים עליי שפתחתי שירשור נכון???

ליאת!!!!

את לא יודעת איך אני מזדהה איתך ילדה... בערך בשעה שלוש וחצי חשבתי על זה שהם עכשיו במפגש. אני מקווה שיהיה עוד מפגש, ובו אני בטוח יהיה.

p i n g o

New member
אז למה לא באת, הא?!?! ../images/Emo123.gif

זה ממש חבל שלא יכולתם להגיע, ובמפגש הבא אין תירוצים!! כולם מגיעים!!

אני רק רוצה לספר לכם

שאחד הקטעים הכי קורעים שם היה לדמיין איך כל אחד נראה ובסוף לפגוש אותם ולגלות שהם בכלל לא דומים... זה פשוט היה מוזר.

Shuki Porat

New member
ניר

תודה על מה שרשמת שם היא הייתה ממש אכזרית כליפנו תודה שענית לי שם ניראה לי שאני מוותר על זה היא ממש הרסה הכול זה לא שציפיתי שהם יבואו אבל רציתי שהם יגיבו ויהיה לנו קצת כיף פה עכשיו הכול נהרס סליחה שגרמתי לכם את זה

התחרפנת לגמרי!!! ../images/Emo46.gif

הסיבה ה-י-ח-י-ד-ה שכדאי אולי לוותר על זה זה בגלל שאתה נסוג כ"כ מהר... אני מבטיח לך שיהיו עוד הודעות נגד, ולא היו לי אשליות שהעולם יהיה כולו בעד... אני גם יודע שיש לא מעט בארץ שלא סובלים את הקורס (איך אפשר?)... אבל מה שאני כן יודע זה שאני אוהב אותם ואני רוצה שהם יבואו. ואני אגיד לך עוד משהו, אני מתכוון גם להילחם על זה. אם היא חושבת שזה לא הזמן המתאים זו הדעה שלה, לדעתי אין זמן יותר מתאים מזה! אני חושב שזה רק ידרוש מאיתנו עוד כמה שיכנועים, אם יש פוטנציאל שהם יבואו. אם יורשה לי לצטט לרגע את דרור: !!!!!!Never Give Up

p i n g o

New member
בכל זאת אני לא חושב שהם יבואו

אבל לא יזיק להראות שיש פה מעריצים. והילדה הזאת, יש לה פחדים מהמצב וזה טבעי, אבל זאת רק היא. אני לא רואה את עצמי מסתכל על כל מי שיבוא להופעה כאילו הוא טרוריסט. אם היא לא רוצה שלא תבוא. וכמו שנטליה אורירו והמורדים באים כל חודשיים לארץ ולא קורה להם כלום, אין סיבה שלקורס ייקרה משהו. ואפשר שההופעות תהיינה במתחם סגור כמו האיצטדיון ברמת גן או ביד אליהו, ככה זה יהיה יותר קל מבחינת האבטחה. ככה שאם הם יירצו לבוא, הסיבה הבטחונית לא ממש משנה כל עוד יש אבטחה נאותה, מה שבטוח יהיה. בכל מקרה, אני לא חושב שלא הקורס ולא אף אמן אחר יבואו לארץ בגלל המצב. אף אחד לא מוכן להסתכן (ועוד כשיש לנו נציגים כמו דני הזאת בעולם, אז בכלל).

בגלל זה אנחנו צריכים להיות שם

ולהציג את זה בצורה שלא כולם רואים, בעיקר "כשיש לנו נציגים כמו דני הזאת בעולם". אתה רוצה שהם יבואו? (אל תענה) אתה מוכן גם להילחם על זה......?????? אני אופטימי... מה שאני צריך זה תגובה אחת ויחידה מג'ים או אחת הבנות ומשם הכל עוד פתוח.... בעניין הביטחון, זה מה שאתה אומר ואני מסכים איתך... אבל אתה רואה שלא כולם חושבים ככה ואכן מפחדים... זה לגיטימי, אבל את התגובה של דניאלה אני יכול להקביל להתכרבלות רועדת במיטה, רק בגלל שמפחדים שעלול לקרות משהו. כבר שנתיים שמנג'סים לנו לנסות לחיות כרגיל אבל רק להיזהר... ובכן, זה בדיוק מה שאני עושה!!! הם צריכים לבוא, אבל צריך גם להיזהר עם כל העסק - כאן נכנסת האבטחה. אם "לא הקורס ולא אף אמן אחר יבואו לארץ בגלל המצב" אז אנחנו בבעיה קשה, ואני לא רוצה להיות בבעיה כזאת... התפקיד שלנו בתור מעריצים שרופים של הקורס שרוצים שהם יבואו לארץ אבל חיים בתוך תקופה שכזאת הוא לנסות לשכנע אותם לבוא בכל זאת ולהראות להם שזאת לא כזאת התאבדות כמו שזה מוצג בעולם... אבל גם אם זה אפשרי (ועם כל הכבוד לפנטזיה אני מאמין שיש סיכוי כזה( עם דוברים מקסימים כמו דניאלה, אני זקוק לעזרה שלכם בנושא הזה יותר מתמיד. אני יודע שכתבתי הודעה קצת קשוחה ואפילו קשה לשוקי, אבל זה משהו שאני כל כך רוצה... וגם אתם. אז אל תשאירו אותי לבד במערכה הזו כי כולנו רוצים לראות אותם בהופעת Live in Israel על המדשאות הירוקות של פארק הירקון.

וואי, חשבתי על משהו...

עם העסק הזה פה קצת יעבוד, זה יהיה ענק לתרגם את הוויכוח הזה לאנגלית ולשלוח לידידינו היקרים באירלנד. זה רק יראה להם כמה שאנחנו אוהבים אותם פה ומוכנים להילחם עליהם...

p i n g o

New member
נו אתה באמת חושב שמישהו

שמישהו מהקורס יקרא את זה? ובטח שלא כמה ישראלים נלהבים בפורום ייגרמו להם לבוא לארץ...

למעלה