---This is the noise that I make when I

רעוּת

New member
---This is the noise that I make when I

אמג, זה מה שאני עושה במקום ללמוד למבחן שיש לי מחר ב-8 בבוקר
. לפחות תענו, שלא ארגיש שהכל היה לשווא
. מה משעמם אתכם? מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום? מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים? "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?" מה גורם לכם להרגיש ריקנות? מה אתם לא מצליחים להסביר? אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל? אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה? מה העיר הכי יפה שביקרתם בה? מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא? פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי? אתם כותבים שירים? מנגנים על משהו? אוהבים חתולים? מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|?

לא הכל לשוא..

מה משעמם אתכם? מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום?
מתמטיקה+פוליטיקה= לומדת צילום ולא רואה חדשות.. (וגם.. דברים כאלה באינטרנט.. אבל זה קשור יותר לנדודי שינה..) מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים?
לאחרונה?... שומעת את השיר "Under the sea" שסבסטיאן שר לאריאל (מהסרט "בת הים הקטנה"... תודו שזה סוג של גאוני...) "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?"
אני אשאר עוד קצת.. לחשוב על זה.. מה גורם לכם להרגיש ריקנות?
קניונים ורעב.. (ה"רעב"- זו הלצה..
אחח.. השנינות..) מה אתם לא מצליחים להסביר?
את ההגיון
המעוות שלי, את המחשבות שלי ואת החיבה המיוחדת שלי לסרטים של אבי ביטר..
אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל?
אולי קול הנפילה מעולם לא נשמע.....? אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה?
בבית לבן ומסתורי.. בקומת קרקע טחובה בתל אביב.. בסוף שנות השישים עם כרים על הרצפה וריח קטורת אינדיאנית.. בכפר.. בקומה האחרונה של גורד השחקים הכי גורד שחקים בעולם... בדירת סטודיו בירושלים.. בבית דירות בר-קומתי בלונדון.. וגם בדרך העפר שבין סלעי הרקפות.. מה העיר הכי יפה שביקרתם בה?
אני לא יכולה לענות על שאלה כזו בגילי הצעיר.. (זו דרך אלגנטית לומר שלא ממש ביקרתי בשום מקום...) מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא?
כשאני מבקשת מה שאי אפשר לקבל, לא מחייכת לנהג שמצפצף לי כמו הייתי חרש אילם, מתפתה לחוסר הנימוס הזה, לא אוכלת נכון, לא חיה ביום ולא ישנה בלילה... פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי?
ביבי?.. זה לא ההוא שלא מאמינים לו?... אתם כותבים שירים? לא נורא..
מנגנים על משהו?
לא.. וחבל שלא... אוהבים חתולים?
תגיד, של מי הוא? הוא נראה לי לבד.. הוא שחור, הוא רזה.. הוא חתול של אפאחד.. הוא נראה קצת נמר, מה אתה אומר? אתה לא חושב שהוא משהו מיוחד?..
מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|? "לוחשת לקיר: 'אני אחר כך ארים'.." (ענבל פרלמוטר)

Columbina

New member
|מנסהלשמורעלהשפיות|

מה משעמם אתכם? מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום? לא היה לי משעמם בחודשים האחרונים
לא היה לי זמן. בדרך כלל כשאני לא לומדת אני קוראת מאמרים בפסיכולוגיה וכשאני לא קוראת מאמרים בפסיכולוגיה אני לומדת
במהלך שתי הפעילויות אני גם עובדת אז אין ממש זמן להשתעמם
מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים? מדברת עם אנשים שאני אוהבת, קוראת, לומדת, מקשיבה למוזיקה, מציקה לכלב שלי... "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?" אני אישה של אביב
אבל גם חורף זה אחלה, רק שאין אותו בארץ, היגר לחו"ל
מה גורם לכם להרגיש ריקנות? כשמישהו מקבל ציון יותר גבוה משלי
מה אתם לא מצליחים להסביר? רגש. לפעמים אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל? נופל אבל אין לנפילה שלו משמעות אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה? תלוי בתקופה. רצוי בעיר שקיימים בה גם איזורים לא הומים. מה העיר הכי יפה שביקרתם בה? לונדון!
מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא? אמממ פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי? לא. אבל דיברו איתי על דברים אחרים מעניינים לא פחות אתם כותבים שירים? בדר"כ לא, אני אדם של פרוזה
מנגנים על משהו? מטפפת על שולחנות אוהבים חתולים? יותר בכיוון של כלבים מה שמזכיר לי שחלמתי על חולדה היום :-O מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|? מקללת את החתולים שלי

רעוּת

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אני כ"כ יכולה להזדהות עם הקטע של הריקנות
. זה גם פגיעה באגו, בנוסף
.

Columbina

New member
אין מה לעשות ../images/Emo10.gif

יש לי מניע הישג גבוה
חח ובנוסף אתמול הבנתי שע"פ פרויד אני כנראה עדיין בשלב האנאלי

Walk Two Moons

New member
לקח לי זמן להבין שזה לא שאלון על שיר.

אני חושב שנפל לי האסימון בשאלה על ביבי. מה משעמם אתכם? מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום? מתמטיקה משעממת אותי, אנשים קולניים שמתאמצים לבלוט משעממים אותי, דיונים שלא הולכים לשום מקום, שבהם כל אחד נשאר בעמדתו ולא באמת מוכן לשמוע - משעממים אותי. ואני לא חושב שאפשר בכלל להתגבר על שיעמום, המקסימום שאפשר לעשות זה פשוט להתעלם, ללכת ולעשות משהו אחר. מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים? שומע מוזיקה, למרות שלרוב זה רק גורם לי לשקוע יותר. הולך לישון, ומתעורר בסדר. מדבר עם אנשים שאני אוהב. "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?" בהחלט. מה גורם לכם להרגיש ריקנות? תקופות שאני לא כותב בהן, ע"ע החודשים האחרונים. דכאון. מה אתם לא מצליחים להסביר? בדיוק את מה שכתבתי בשאלה מעל. אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל? התשובה בגוף השאלה, לא?
זה נשמע כמו שאלה עם המון עומק, אבל היא בעצם לא
לא שאני רומז שרעות רדודה, חלילה! אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה? "יש בי מזה וגם מזה, יש בי שניהם." מה העיר הכי יפה שביקרתם בה? ירושלים. מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא? רוב הזמן
כמות ההברזות שלי מפתיעה אפילו אותי. פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי? לא. אתם כותבים שירים? כן. אבל יותר מדי זמן כבר לא. מנגנים על משהו? לא. אוהבים חתולים? לא במיוחד. מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|? בודק מה זה.

DeepThoughts

New member
empty

מה משעמם אתכם? מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום? i'm bored to my bones . עושה שאלונים בפורום של רונה מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים? תכף נלך לראות ארץ נהדרת "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?" כן, מה זה קשור. אני יותר אוהבת סתיו מה גורם לכם להרגיש ריקנות? כשאני מרגישה לבד, כשאני מרגישה כאילו תולשים לי את הלב מה אתם לא מצליחים להסביר? למה אני עושה טעויות אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל? אם עישנת משהו לפני שכתבת את השאלון אז עישנת או לא ? אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה? בעיר מה העיר הכי יפה שביקרתם בה? בוסטון, מאסצ'וטסט מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא? בעבודה וכל הזמן בעצם פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי? לא.. אתם כותבים שירים? כבר לא מנגנים על משהו? מנסה אוהבים חתולים? לא מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|? כלום איזו עייפות

תמרוש5

New member
../images/Emo204.gif

מה משעמם אתכם? ממ לא יודעת. מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום? מחפשת אקשןP: מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים? סמים. סתם,אלכוהול\לחפש איזה סרט או תוכנית משעשעים. "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?" לא! קיץ שליטה!:) מה גורם לכם להרגיש ריקנות? פפ. כל דבר בערך. מה אתם לא מצליחים להסביר? את עצמי:X אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל? ממ. נופל? אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה?עיר! מה העיר הכי יפה שביקרתם בה? לונדון. מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא? עכשיו. פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי?לא,אבל הבן שלו ניסה לגרור אותי לויכוח פוליטי ונמנעתי. בע. אתם כותבים שירים? מדי פעם. מנגנים על משהו?גיטרה. אוהבים חתולים?מאוד!
מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|? בודקת מה נפל.

horse 1212

New member
ג' ג'ו ג'ומ ג'ומס

מה משעמם אתכם? מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום? גם אותי מתמטיקה אכן משעממת, חוץ מזה כשאני תופסת את עצמי משועממת, אני דואגת להעסיק את עצמי בכל דרך אפשרית, גבר שמתבט בהרבה שטויות. מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים? מוזיקה שמחה, יציאה עם חברים וכד'. "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?" אני של חורף ושל ים. מה גורם לכם להרגיש ריקנות? דברים מסויימים שאני עושה וגם הסתכלות בדיעבד על דברים שאני עושה לרוב גורמת לי להרגיש ריקנות. מה אתם לא מצליחים להסביר? למה אני לעולם לא אצליח למצוא עניין במתמטיקה. אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל? נופל, ועוד איך נופל.. אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה? אני גרה בקיבוץ (וטוב שכך), וזה קצת מטמטם מדי פעם. למזלי יש לידי הרבה ערים קרובות שאפשר להיות בהן מדי פעם ולהשתחחר קצת מהשקט המעיק של הקיבוץ. מה העיר הכי יפה שביקרתם בה? בודפשט, ללא ספק
. מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא? הרבה פעמים, בעיקר בהתייחסות שלי לאנשים. פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי? פעם נסעתי במיניבוס ודיברתי עם הנהג על ביבי/כיבוש/כלכלה/מרצ/עזה וכו'. פעם (לא מזמן, האמת) התווכחתי עם דוד שלי על זה שהוא מצביע לביבי וכמה זה טיפשי מצידו. טוב, בעצם אני כל הזמן רק דנה ומתווכחת עם אנשים על נושאים פוליטיים, כל יום, הרבה פעמים ביום, ככה שיש לי הרבה מקרים שקשורים לביבי ולפוליטיקה בכלל. אתם כותבים שירים? לא באמת.. מנגנים על משהו? לא באמת. אוהבים חתולים? מאוד. כרגע יש שלושה בבית :) מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|? (נתן זך שולט, לגמרי) בעקרון הולכת לבדוק מה נפל ואז חושבת מה לעשות.

רעוּת

New member
.And left an empty shell of me

מה משעמם אתכם? מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום? ללמוד. ומה שאני עושה זה להפסיק ללמוד. זה לא חכם במיוחד מצידי. מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים? You say i choose sadness that it never once has chosen me. "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?" לא
מה גורם לכם להרגיש ריקנות? מוות
. וציונים מתחת ל-90. מה אתם לא מצליחים להסביר? למה שני הדברים הנ"ל גורמים לי להרגיש ריקנות באותה מידה. כאילו, איפה הפרופורציות
מוות זה חלב שנשפך אז לא צריך לבכות עליו, וציונים מתחת ל-90 ישפיעו על העתיד שלא יהיה לי, אז זה הרבה יותר גרוע. אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל? איכ, אני שונאת פילוסופיה. אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה? עיר מה העיר הכי יפה שביקרתם בה? ניו יורק, אבל היא לא יפה במובן של "יופי", אלא במובן של beautiful city. מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא? מתי שאני אמורה להיות שמחה אבל אני לא כי אני פגומה וכו' פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי? לא
אבל זה ממש מטריד אותי הקטע הזה שעוד שבוע מהיום הוא יהיה ראש הממשלה הבא, זה מעורר אצלי רפלקסים של בחילה ורצון לרדת מהארץ. אבל היי, הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם
. אתם כותבים שירים? לא מנגנים על משהו? כבר לא
אוהבים חתולים? אין לי בעיה עקרונית איתם
מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|? בודקת שזאת לא הייתי אני, ואם כן אז קמה ומתחילה לתהות למה שוב התעלפתי

למעלה