לא הכל לשוא..
מה משעמם אתכם? מה אתם עושים כדי להתגבר על השעמום?
מתמטיקה+פוליטיקה= לומדת צילום ולא רואה חדשות.. (וגם.. דברים כאלה באינטרנט.. אבל זה קשור יותר לנדודי שינה..) מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצובים?
לאחרונה?... שומעת את השיר "Under the sea" שסבסטיאן שר לאריאל (מהסרט "בת הים הקטנה"... תודו שזה סוג של גאוני...) "אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים..?"
אני אשאר עוד קצת.. לחשוב על זה.. מה גורם לכם להרגיש ריקנות?
קניונים ורעב.. (ה"רעב"- זו הלצה..
אחח.. השנינות..) מה אתם לא מצליחים להסביר?
את ההגיון
המעוות שלי, את המחשבות שלי ואת החיבה המיוחדת שלי לסרטים של אבי ביטר..
אם עץ נופל ביער ואף אחד לא שומע אותו נופל – האם הוא נופל או לא נופל?
אולי קול הנפילה מעולם לא נשמע.....? אתם מעדיפים לגור בעיר או באיזור פחות הומה?
בבית לבן ומסתורי.. בקומת קרקע טחובה בתל אביב.. בסוף שנות השישים עם כרים על הרצפה וריח קטורת אינדיאנית.. בכפר.. בקומה האחרונה של גורד השחקים הכי גורד שחקים בעולם... בדירת סטודיו בירושלים.. בבית דירות בר-קומתי בלונדון.. וגם בדרך העפר שבין סלעי הרקפות.. מה העיר הכי יפה שביקרתם בה?
אני לא יכולה לענות על שאלה כזו בגילי הצעיר.. (זו דרך אלגנטית לומר שלא ממש ביקרתי בשום מקום...) מתי אתם צריכים להיות בסדר, אבל אתם לא?
כשאני מבקשת מה שאי אפשר לקבל, לא מחייכת לנהג שמצפצף לי כמו הייתי חרש אילם, מתפתה לחוסר הנימוס הזה, לא אוכלת נכון, לא חיה ביום ולא ישנה בלילה... פעם נסעתם במונית והנהג דיבר איתכם על ביבי?
ביבי?.. זה לא ההוא שלא מאמינים לו?... אתם כותבים שירים? לא נורא..
מנגנים על משהו?
לא.. וחבל שלא... אוהבים חתולים?
תגיד, של מי הוא? הוא נראה לי לבד.. הוא שחור, הוא רזה.. הוא חתול של אפאחד.. הוא נראה קצת נמר, מה אתה אומר? אתה לא חושב שהוא משהו מיוחד?..
מה אתם עושים כשאתם שומעים משהו נופל |נתןזך|? "לוחשת לקיר: 'אני אחר כך ארים'.." (ענבל פרלמוטר)