this is the amzing race

maya567

New member
נכון - אבל היה ממש נורא שג'רי וטיאן

עזבו. הלייצנים לא יכלו לעוף? הם מיותרים למדי. אני מקווה שבשלישייה האחרונה יהיו רייקן וצ'יפ וקלי וג'ון - מהשאר אם כבר הייתי דווקא רוצה שישארו מילי וצ'אק - בגלל צ'אק. הוא דווקא די חתיך. דיוויד וג'ף מעצבנים אותי. אחד מהם דומה נורא לבריאן שזכה בהישרדות תאילנד.

yes REAL

New member
ה../images/Emo151.gifים הכי מעצבנים אותי ../images/Emo46.gif

אני מצטער, אבל הם ממש דורשים כאפה. הם לא מצחיקים, לא מעניינים לא שנונים ולא כלום. שיעזבו אותנו כבר בשקט. מבין כל מתחרי המירוץ עד היום הם החבורה הכי מתלהבת.

נכון היה עצוב שהן עזבו. ולמה באמת

הליצנים לא בחוץ! צאק באמת חתיך אבל יש לו משהו מוזר בפרצוף

gig19

New member
איזה כיף ש.....

טיאן וג'רי עפו הם היו מעצבנות למרות שדווקא שהם הפסיקו לריב . אני דווקא אוהבת את דייב וג'ף הם חמודים אני רוצה שהשלישיה תהיה קלי גון מילי וצאק ורייקן וציפ קלי לא בגלל שהיא נחמדה אלא בגלל שהיא עושה קשן ואני רוצה שהם יריבו עם מילי וצאק......

Yuval Y

New member
משעשע... מאז שהגדירו את מילי וצ'אק

בתור "מילי מול" ["יש לה שומה ממש גדולה"] ו"צ'אק ווארוולף" ["הוא נראה כמו בשלב 2 של הפיכה לאדם זאב"] וזוג בנים אחר כונה "צמד התיישים"... :- P הליצנים ממש חמודים לדעתי, גם חיבבתי את שני פקחי הטיסה

susik85

New member
קלי וגון חארות

תגידו לי אנשים אתם נפלתם על הראש? איך אתם יכולים לאהוב את קלי הפוסטמה הזאת שלועגת לכולם כשהיא בעצמה לא משהוא מיוחד. או שג'ון כלב שחושב שהכול מגיע לו ומתייחס לאנשים אחרים כמו חרא. הם בני אדם מבוגרים שמתנהגים כמו ילדים קטנים. ראיתם איך הם ירדו על מילי? וכאילו למה? בגלל השומה שלה כאילו אפשר לחשוב. פשוט גועל נפש לראות אנשים מתנשאים מגעילים שבגיל מבוגר מתנהגים כמו ילדים קטנים ומרושעים שצוחקים על המראה החיצוני של אחרים ומאמללים להם את החיים. ואי חבל שלא עפו אתמול. הלואי שיעופו בהמשך. בעיקרון לדעתי הכי חמודים היו אמנדה והבחור שאני לא זוכר תשם שלו. ואי היא היתה כזאת חמודה. אבל מבין כול מי שנותרו אני מעדיף שהליצנים יזכו.

ו ו ש

New member
סוף סוף נהיה מעניין

סוף סוף יש משימות מעניינות וקשות לא כמו באירופה... ומה כל כך מלהיב בררייקן וצ'יפ?????? הם סתם עוד זוג נשוי.

בלי קשר לנושא.. אני טסה לפולין היום

אזזזזז שיהיה לכם חג פורים שמח ושבוע מעולה!.. את המירוץ אני אראה כבר אחרי שאני אחזור... :)... להת'.......

קלי וג'ון עזבו... חבל לכם עליהם?

לי ממש לא! הם היו ממש מעצבנים! רק מה שעצבן אותי יותר זה שרייקן וציפ הגיעו במקום השני בהפרש של שניייה מהליצנים הדפוקים

למעלה