This is Prince

bana

New member
אני חושבת שפרינס מאומץ!!!!

ולמה אתם שואלים? ובכן, במקור מייקל הוא שחור!!! לא משנה כמה צבע לבן הוא ישים על עצמו הגנים שלו שחורים והבן שלו (ככל שהוא חמוד) אמור להיות קצת יותר כהה!!! מי חושב כמוני?

אבל תסתכלי על האמא שלו !!!

הרי התינוק ברוב דומה לאימו , ואמא שלו היא לבנה ! וחוץ מזה מה אלו השטויות שפרינס מאומץ!!!! נראה לך ! מייקל אם הוא ירצה ילד הוא ישיג ילד ! פרינס בכלל לא מאומץ !

Butterflies

New member
מה קשור

צבע העור השחור לא תמיד קובע. למי שיש גנים חזקים יותר אז הוא זה שיקבע את הצבע. כנראה שלאמא היו גנים חזקים יותר מהאבאת עובדה גם שהבת גם לבנה. אם פרינס היה מאומץ אז למה מייקל התחתן עם דבי בכלל? הוא לא מאומץ.

אני לא מבינה בדברים האלו

אבל אולי המחלה גם השפיע על משהו, מה לא?

Butterflies

New member
אני לא יודעת אם המחלה

השפיעה על הגנים אבל לא ניראה לי. זה הולך לפי הגנים שהבן אדם נולד איתם הם לא מתחלפים.

LEGENDARY

New member
מייקל ג´קסון עשה הפריית זרע

הוא התעסק עם הזרע שלו (כאילו הרופאים התעסקו) ונתן לו גנים לבנים וגם פאריז אותו דבר. תאמינו לי.....

LEGENDARY

New member
לפני שלוש שנים קראתי בכמה מקומות

וגם באינטרנט וזה נראה לי סביר היום אפשר לתכנן את העובר ועוד.... פרינס ופאריז הם ילדים מושלמים בלונדינים עם עיניים בהירות לא נראה לך מוזר??

dancing machine

New member
זה חולני מגעיל ולא מוסרי

במידה והוא באמת עשה השבחת גנים בשביל לגרום להם להראות כמו שהם.

Butterflies

New member
פאריס לא בהירה

יש לה יחסית עור כהה יותר ושיער כהה. האמא בהירה עם שיער בלונדיני ועיניים בהירות אז הילד דומה לאמא והילדה באמצע כי היא קצת כהה. הוא לא תיכנן עובר, ומה שכותבים על תכנון עוברים זה רק במחקרים וזה לא בטוח שיצליח גם. לא היה הוכחה שזה עובד.

LEGENDARY

New member
הוא לא שכב איתה

מי ישכב איתה גם? הוא רצה ממנה רק להיות אם פונדקאית! ואת הביצית שלה

LEGENDARY

New member
הוא שילם לה מספיק כסף בשביל זה

ולחוץ מזה היא הרופא שלו ואחר כך ישר הם התגרשו זה חתונת "ראווה" בדיוק כמו עם פרסלי כדאי שזה יראה אתי עם ליסה זה היה ישר אחרי ההשמצות שהוא התעלל בילדים

Butterflies

New member
הוא יכל לבחור כל אחת אחרת

ואם מה שאתה אומר זה נכון אז דבי היא האדם האחרון שהוא היה בוחר. למה להתעקש שהם לא עשו את הילדים באופן טיבעי?

bana

New member
אם פרינס

הבן הביולוגי של מייקי יופי ואם הוא מאומץ עוד יותר טוב!! יש כל כך הרבה ילדים שזקוקים לאהבה ומייקל בהחלט מוכן להעניק את האהבה!! העיקר שהוא מטפל בילדים שלו בצורה הכי טובה ! למי אכפת אם הם מאומצים או איזה צבע יש להם? מצידי שהם יהיו כחולים וירוקים!

Butterflies

New member
מצידי שיהיה

אבל מייקל היה אומר שהוא מאומץ אם הוא באמת כזה כי הוא רצה לאמץ ילד. הוא לא היה שומר את זה בסוד.הוא אמר שזה הילד שלו, הוא לא היה משקר. בטח שלו. אז מה אם הוא רוצה לאמץ ילד. אבל מייקל לא שקרן ואם הוא היה מאומץ אז מייקל היה אומר.

למעלה