this is me מיואשת.

No longer

New member
this is me מיואשת.

אין לי טיפול יותר.
לא מצליחה למצוא כוחות לעשות לעצמי טיפול פסיכיאטרי. [כאילו, יש, לא מצליחה למצוא את הדלק להזיז את עצמי כדי לדאוג שיהיו לי הכדורים הנכונים.]
אין לי עבודה יותר.
הלב שלי שבור כתמיד.
אני אמורה להתחיל ללמוד באוקטובר. חותכת מרעיבה לא ישנה משתכרת ומשתרללת. לא זוכרת שומדבר מוחלט מהימים שלי.נורא מפחדת להיות לבד [פיסית, נפשית כבר סיכמנו שתמיד]

אני חושבת שאני צריכה עזרה הפעם. מה לעשות?

No longer

New member
היא יודעת, מלפני חודשיים

אני לא מגיעה לתורים שלי ובגלל זה אין לה מה לעשות עם זה. והפסיכולוגית בחופשת לידה.תחזור עוד 5 חודשים.

זאת אמנם נשמעת כמו תגובה מייבשת

אבל אני עם חלומות. את מוכרחה להגיע. את לא מוצאת את הדלק לבד? קחי חברות (המלצה: לא מהפורום) שיכריחו אותך. come clean בפני מישהו ושהם יעזרו לך להגיע.

אני חושבת שאת לא אוהבת שאני כותבת את זה כי החוויה שלך אצלה כל כך שונה, אבל הפסיכיאטרית שלך יכולה להיות מצילתחייים. עכשיו זאת את שצריכה לעזור לעצמך.

(סליחה אם לא קיבלת ממני את מה שאת רוצה...)

No longer

New member
זה לא נשמע לי מייבש, זה נשמע לי כמו

"אז תאכלי". אין לי חברות שמקבלות ממני את הוייב של נו לונגר נזקקת. אין לי. אני התמיכה שלהן או שאני אדם שלא צריך תמיכה. יש לי את המקום הזה וגם זה רק לפעמים.
אני לא כותבת כאן כדי לקבל *ממך* את מה שאני רוצה. אני כותבת כאן כי לרוב אני מקבלת כאן משהו שעוזר לי להתקרב לאמת בחיים שלי. אני לא בהכרח חייבת לאהוב את זה.

ולא, לא סיכמנו שום דבר כזה

כן אמרנו שיש רגעים של בדידות תהומית
כן זכרונות, רגעים, שבהם את לגמרי לגמרי לגמרי לבד, לא משנה מה, כי היית שם לבד כשזה קרה (או אתו/אתם, שזה יותר גרוע מסתם לבד)

אבל מכאן ועד לחיות מתחת לפעמון זכוכית מבודד, מנותקת לתמיד מהחיים - לא זכור לי שסיכמנו (שסיכמת) שום דבר כזה. אל תוותרי לפני שהתחלת, גם לא באמצע. אלה המשוכות הקשות שצריך לעבור ואת יכולה לבחור לעבור אותן. בניגוד לעבר ללא יכולת לבחור, עכשיו את יכולה, מוכרחה, חייבת, לבחור. הלוואי שתחבקי את הזכות הכל כך לא ברורה מאליה הזאת בשתי ידיים, הלוואי שהיא תגרום לך לפעול.

No longer

New member
אני לא יודעת גרניום.

כנראה שפספסתי את החלק הזה. לא מרגיש לי ככה. פעמון זכוכית זה די מדויק. אז אני עושה דברים מנרמלים וחיה עם בעיות מנורמלות. אבל אף אחד לא יודע שאתמול במסיבה ראיתי מישהו שדומה לו כשהוא היה בן 20, מה שאוטומטית מחזיר אותי להיות בת שבע, מה שהופך את זה לא הגיוני שאני מורידה צ'ייסרים של ערק ורוקדת, והוא בכלל לא הומו. אבל הוא היה במסיבה אתמול מבחינתי, ואני הייתי לבד. [איתו.]

למעלה