They've Actually Gotten Worse Live

gs1234

New member
They've Actually Gotten Worse Live

"פופ פאנק זה סוג של חרא ונופקס הולכים להוכיח את זה עכשיו בגדול." - VeganFish. קודם כל כדאי לירושלמים לדעת שיש חומוס מעולה במקום שנקרא "חומוס באבא" ברח' יד חרוצים 22. יש להם חומוס ומסבחה מעולים וסלט ירקות שמוגש על טוסט גאוני של פיתה, והם פתוחים עד 12 בלילה כל יום. בגלל החומוס פספסתי את הטסטיקלס, לצערי. יוסלס איי די הפתיעו אותי. רוב השירים היו פחות דביקים ומתקתקים ממה שזכרתי מהופעות קודמות שלהם, הם די הצליחו להזרים אנרגיות לקהל, והייתה הופעה מוצלחת. הצוללת הצהובה הוא מועדון נחמד, למרות השם הנוראי שלו, הסאונד היה מצויין, ולא נרשמו תקלות טכניות. נופקס התגלו ככוכבים אמיתיים. קוליים לגמרי, מצליחים בלי מאמץ להקפיץ את הקהל בלי הפסקה, זורקים מיליון בדיחות ספונטניות בין השירים, חיברו שיר מיוחד על ירושלים, איחלו איחולי מוות לנשיא בוש, ירדו על יהודים, ישראלים, אמריקאים, דתיים מכל הדתות, נשים והומואים בלי לעשות שום חשבון לאף אחד, ניגנו מהר, ניגנו לאט, היו שני קטעי רגאיי (כולל "רדיו רדיו" של רנסיד) וקטע ג'ז, הלכו מכות עם מישהו מהקהל שירק עליהם, ובמיוחד ניגנו ושרו בהתלהבות ומתוך הרגשה שזה ממש זורם בנימים שלהם. היה סט ארוך ומוצלח, הם אפילו שאלו את האנשים בקהל מה הם רוצים לשמוע ("Don't call me white", אלא מה? השיר נקרא הפעם "Don't call me kike"); כולם כמובן הכירו את כל המילים, אולי פרט לשיר "Idiot son of an asshole" שבוצע בסוף והוקדש אף הוא לנשיא היקר. זה לא אומר שאני אשמע אותם יותר מקודם (אולי את האחרון "Wolves in wolves clothing" ואת "The Decline", שניים שאני מצליח להתחבר אליהם). אבל נופקס החזירו לי, קצת, את האמונה בפופ פאנק.

Skinhead Rock

New member
חחח

כוכבים אמיתיים?!?! אולי עכשיו אתה מבין למה הדג הצמחוני דיבר כמו שהוא דיבר די חאלס תפסיקו כבר ללקק את התחת של הנופקס האלה מאז שבלק אייד פיז היו פה לא ראיתי כל כך הרבה ליקוקים

VeganFish

New member
חחח2

ולמרות הכל, הדג העלק טבעוני היה שם ומסכים אם הדובר למעלה, וכל זה עדיין לא סיבה לליקוקים. כל מי שהולך להופעה היום: תהנו, תחנקו, מוות לבארבי!

Skinhead Rock

New member
איגור

יצאת הכי אשכנזי שיש! אל תגיד שאתה הולך גם היום, יש הופעות סקא

VeganFish

New member
אני הכי אשכנאצי שיש

אני מודה בזה, אבל לברבי אני לא הולך שיחנקו. מתי לבוא לת``א?

Naughtius

New member
הלהקה הכי טובה בעולם ושם זין על כולכם.

איזה כיף שיש עוד שתי הופעות ללכת אליהן. חבל שנקעתי אתמול את היד. אבל לא ממש חבל כי עדיין זה היה בהופעה של NOFX.

Naughtius

New member
חלילה! אני הפרדתי!

איך אפשר בכלל לחשוב על ללכת מכות בהופעה כזאת אני לא מבין.

itaikuskus

New member
אני אגיד לך איך

אם אתה בן זונה והולך לירוק, אתה תקבל מכות. וגם- אם אתה עומד בשורה הראשונה עם תיק גב, מגיע לך מכות. אם אתה מביא את החברה שלך שהיא 1.50 מ' לעמוד בשורה הראשונה וחושב שלא יקרה כלום, מגיע לך מכות. ועוד כמה טיפוסים שאני לא יכול לחשוב עליהם כרגע כי נהניתי יותר מדי.

למעלה