They don't want music

Funky Giraffe

New member
They don't want music

עדין לא מבין איך להקה שרק הקליטה עם ג'יימס בראון תופיע אחרי הדג נחש... יש אלוהים מה שנקרא 18:00 פתיחת שערים 19:30 הדג נחש לקראת 21:00 - בלאק אייד פיז כיף כיף כיף כיף כיף כיף פנטזיה גדולה

lady mika

New member
דייייייייייי

אני לא מאמינה שהדג נחש יחממו. אני הזמנתי כרטיסים לישיבה כי לא ידעתי מי יחמם וממש לא התחשק לי להיות מוכרחת לבוא מוקדם לראות את הלהקת חימום. איזה כיף לשמוע שאראה אותם שם שוב, איזה באסה שזה יהיה מרחוק.

Funky Giraffe

New member
אם הדג מחממים, הם כל כך חייבים לבצע

שירים Fאנקיים כדי להעיף אותנו לתוך הגרוב של המופע החי שיש לB.E.P אני אומר פתיחה יציב
ד"א מי שיבוא למופע של ההרכב שלי בבארבי בכפ"ס ב1.6, יראה את אחד העיבודים הכי מצחיקים (כן, יש דבר כזה עיבוד מצחיק) משונים ומגניבים ל"יציב".

fadler10

New member
עדו- אין מה להתלהב כל כך...

אולי הם הקליטו שיר עם ג'יימס בראון, אבל לדעתי הם צריכים לחמם את הדג ולא הפוך. מה כל כך טוב בבלאק אייד פיז? הם צריכים להיות אלה שמחממים את הדג!

Funky Giraffe

New member
אני אסכם את זה באיקון ושם: פרגי../images/Emo31.gif

Behind the front & Bridging the gaps הם 2 מהאלבומים שאני הכי אוהב ולנצח ישארו האלבומים האהובים עליי בהיפהופ... מאנקי ביזנס הוא אלבום טוב, ELEPHUNK בינוני ומטה. אני לא חושב שיש לי מה להפסיד. הם מופע ההיפ הופ של הגראמי, אני לא חושב שזה עניין של מה בכך שהרכב כזה יעלה עם תזמורת מטורפת... הם בין היחידים בהיפהופ שמסתובב בMTV שמופיעים עם מתופף אמיתי ולא עם קופיף שלוחץ פליי על לופ תופים... אז צריך לדעת להעריך ולכבד שמגיע לארץ מופע כזה במחיר סביר ושווה לכל נפש. דה לה סול עלה 150, וזה גם כן לא כזה יקר... כמדומני פיל קולינס עלה 400-500 ואמינם אמור לעלות גם משהו כזה אז יאללה, להתחיל להפציץ את המוקד הזמנות של אורנג' אני בעצמי עדיין לא הזמנתי כי אני מחפש מטען למכשיר אורנג' ישן שלי

fadler10

New member
טעות שלי.... אני לא מכיר את

האלבומים הראשונים של הפיז, רק את אלפאנק ומאנקי ביזנס, והם פשוט אלבומי MTV ממוסחרים, ואני לא אוהב את זה ממש. ודרך אגב, מה עם אמינם, כבר אפשר לקנות כרטיסים??

למעלה