These are horrible, horrible people

JuffoWup

New member
These are horrible, horrible people

רציתי לפתוח את השרשור הזה מאז קראתי הודעה שפורסמה לפני כמה זמן בקשר לאונס, רצח ודברים דומים במ"ת. השאלה שמעניינת אותי היא: עד כמה נמוך ירדו המשחקים שלכם? הכוונה היא האם קרה פעם מקרה של אונס ששוחק בזמן אמת או שפשוט נאמר שהוא קרה? האם דמות רצחה את אחיה בדם קר? איפה אתם מותחים את הקו?

Painkiller1989

New member
אני לא מבין מה הבעיה

זה משחק, אולי הדמות היא רעה והיא אפילו תרצח ואז תאנוס, מה הבעיה בדבר כזה, זה הרי משחק, כל אחד והדימיון שלו, לכל אדם יש את הזכות לחשוב מה שהוא רוצה

JuffoWup

New member
אני מתייחס לדוגמא לאקזלטד

ובפרט ללונאר ולאביסלים, שם אונס ורצח (בהתאמה) זה חלק ניכר מהמשחק, ואין התייחסות לדמות בגלל שהיא רעה או לא בשאלה שלי; השאלה נגעה יותר למעורבות ולרמת ה"ראליות" לכאורה במשחקים שלכם.

Painkiller1989

New member
לדעתי במשחקים מסוג זה

הקטע הוא שהמשחק הוא לא ראלי, ככה אתה יכול לעשות מה שבראש שלך, כי הראליות תוקעת אותך במסגרות

נו

והדרך היחידה ל"פרוץ מסגרות" היא לפנטז בקבוצה על סטיות מיניות וחברתיות? לא תודה. אם מנחה יריץ לי סצנות מין אלימות, אני לא אהנה מזה - פשוט אחרי הפעם השנייה אני אקום ואלך.

0Pandemonium0

New member
לא שיחקתי דבר כזה אף-פעם, אבל אני

לא חושב שצריך לעזוב משחק בגלל סצינת מין אלימה, בתנאי שסצינות כאלה הן לא שיגרה במשחק. למשל, במשחק כמו ומפייר, אני חושב שזה לגיטימי שתהיה סצינת אונס: בדרך-כלל הערפדים נוהגים לפתות ולשכב עם הנשים שאת דמן הם מוצצים. ושוב-בתנאי שלא תהיה סצינה כזו כל המשחק, ושלא כל הערפדים יהפכו לחולי מין שרק אונסים זה את זה ואת בני-האדם כל היום. אם אתה משחק בלש (מתאים לך
) שמחפש איזה אנס סדרתי ותופס אותו "על חם"? המנחה ייתן תיאור, גם אם לא מפורט במיוחד, של סצינת מין ואלימות, כי זה חלק מהעלילה. באותו משחק אתה יכול גם לתפוס כל פושע אחר "על חם", כמו רוצח פסיכופת, בדיוק ברגע שהוא מתקלח בדם קורבנו

מה הקשר בין ארוטיקה וערפדים?

לא כל הערפדים הם שרמוטות-רוקי גותיות - יש גם כמה כמו הרוזן אורלוק:

Nihau

New member
ויש כאילה כמו Vorador עם סטייל

שתולים את הנשתה מעל קערת פונץ וחוצים לשניים- חצי עליון מכיל דם נקי ומחומצן ברובו, חצי תחתון מכיל מערכת עיכול ושאר מיותרים ונזרק לחיות השמירה. המוזמנים למשתה מוזגים בעדינות לכוסות זהב מעוטרות אבני חן בעזרת כוחות טלקינטיים לבל תשפך אף טיפה חמימה...

סטייל?

אני לא מצאתי בתיאור יותר סטייל ממה שראיתי במפעל העופות בו עבדתי פעם, בתפקיד מאוד חשוב - אני הייתי זה שהדביק לעוף המצונן ה"טרי" את מדבקת הטריות מהיום (עם תאריך של מחרתיים) וגם הייתי זה שהחליף את המדבקות למדבקות טריות יותר כשלא מכרו את כל הסטוק. במקרים מסויימים, עוף טרי מהיום נמכר כשבוע לאחר שהחזיר את נשמתו לבורא השכווים.

רמץ

New member
מעניין. מעניין מאוד... ../images/Emo150.gif

אתה יכול למסור את שם המפעל או שהוא מעסיק גם קצבים מחוץ לשעות העבודה חמושים באקדח עם משתיק...?

עוף העמק

ברמת ישי. מספק עופות בשביל תנובה, בדיוק כמו "עוף קור" ומפעלים דומים - שבוודאי בכולם יש את אותם טריקים. עבדתי שם חודשיים, ומאז אני לא מבין את הילדים הללו שחושבים שמוות, דם וריטוש איברים זה דבר מגניב. מנסיוני בלראות שלושים או ארבעים אלף תרנגולות מתות ביום, זה בעיקר משעמם ומדיף ריח מוזר. העוף המצונן ה"טרי" הוא לא הכי גרוע - אתה לא רוצה לראות את ה"עוף קפוא לא מוכשר" (בא עם בונוסים בצורת רגליים מלאות ציפרניים וראש עם כרבולת!) או את הROC, כל מיני מטילות זקנות שעושים מהן נקניקים ושניצלים כי פשוט אי אפשר למכור אותן בצורתן המקורית.

Nihau

New member
מעולם לא בחרת את העוף שלך מהלול?

בילדותי יצא לי לגור בכפר אצל סבא שלי לכמעט שנה. בזמן הזה אמא שלי וסבתא שלי הסכימו שהרבה יותר זול לקנות את העופות חיים מהלול - בבחירה אישית ומדוקדקת- לקח אותם אל השוחט המקומי ולחזור הביתה עם השלל המנוצה. כבת משפחה זוטרה לא הצלחתי להתחמק מהעיניין ולמדתי לבצע היטב את כל השלבים ממריטת נוצות ידנית ועד הכשרה ע"ג אש ובמלח גס- כמובן כולל את הפירוק שבאמצע- לסוגיו ומטרותיו השונים. אולי זה נתן לי גישה אחרת לציד שאחרים, שלא חוו כזו חווית ילדות צבעונית, לא יבינו. (ראו ערך ניהאו
) יש משהו מאוד מספק וטעים בהכנת האוכל הפרטי שלך ואכילתו טרי כמו שרק יכול להיות. כבד צלוי על האש עם מעט מלח גס מפוזר מלמעלה היה הבונוס הגדול של פירוק עוף מפרך שכזה, והמשחק המשעשע והמאתגר של קילוף העור הקשקשי מרגלי התרנגולת החרוכות (תהליך הכרחי לפני הכנת רגל קרושה או הכללת רגלי עוף במרק עוף) רק הוסיף לעיניין.

למעשה

כבר שנים שההורים שלי קונים עוף טרי אצל הערבים בשפרעם. זה לא כשר, אבל אתה יכול לאכול את השניצל כמה שעות אחרי שבעליו החוקי עדיין קרקר ברוב רגש.

Serpent Axis

New member
לאן התדרדרו הטורפים בימינו?

מה קרה להתנפלות על עדר בהמות שדה עסיסיות? להשלכת חנית חביבה אל עבר צבי חמוד ולבשל אותו על מדורה מול המערה? מה קרה לחביתת זברה על הבוקר? לאן נעלמו שיפודי קרנפים?! איפה הצדק? יצא לחמש דקות... לפני 6,000 שנה בערך.

Nihau

New member
זה הרבה יותר טוב מללקק צווארים.

זה מתורבת יותר מכמה מסעדות תאילנדיות בהן מגישים אוכל חי וסובל, נקי יותר, טרי יותר (אין יותר טרי מזה) ואתה לא מקבל תערובת של הפרשות בע"ח עם אלכוהול (הידועה כבושם) במערכת העיכול הרגישה שלך ואפשר לעשות את זה כאירוע חברתי מכובד בלי שזה יהפוך לדמויי אורגיה. משתתפים אפילו יכולים לדבר אחד עם השני בצורה מכובדת בזמן השתייה.

למעלה