there goes another wall

there goes another wall

אני... אני.. כאן. כאן... מקום... שאלה... איפה כאן ? מה כאן ? איפה אני ? איפה אני? אני ? מי ? מה אני ? אני baal. כן. זה השם שלי. יש לי שם. אני מוקף ב.. גרוטאות. זאת המילה. שאריות. יותר משאריות. חלקים.. מוכרים. מפענח כתבים 13 אלפא , בורג תלת ראשי 23 מקף קטן אפסילון , מפענח כרטיסי me 303 דלטא.. היי ! זה עובד ! אני מכיר את זה, הנה.. מפה. אני כאן. סקטור DED, מרכז איפסון גרוטאות. היציאה קרובה. רק.. חמישה מטרים מעלי. היי ! אתה שם ! משהו קורא לי מהיציאה. מישהו. אני זוכר את המילה עכשיו. זה קלון ! הוא עף. קלונים לא יכולים לעוף. אה. מגפי סילון. פיתוח של.. אני לא זוכר. אה ! כמובן.. R&D. הוא. אדום. צבע אדום. נמוך. לא הכי נמוך. מסוכן. הוא עף מהר. מהר מידי. קרוב מידי לקיר. הוא מתרסק ! כן. עכשיו אני זוכר טוב את R&D.. היי ! אתה בסדר ? אתה.. מת. אני זוכר עכשיו.. לבדוק מספר. על היד. מה כתוב ? מספר 6. חבל מאד. אתה כבר לא תצטרך את הדברים האלה. אני ? מה יש לי ? איזה צבע אני ? אין לי צבע ? אין לי... בגדים ? הוא לא צריך. אני אקח. אני עכשיו.. אדום. אני צריך כרטיס me. יש לו ! לא ניזוק ! יש כאן קורא/כותב כרטיסים ! נשנה. הוא.. היה. daniel-r-ded ככה כתוב בכרטיס. עכשיו כתוב baal-r-ded. עכשיו זה אני. איך יוצאים מפה ? חלקים , גרוטאות , יש מילה. אני מכיר. לרתך ! אני יודע לרתך. איך אני יודע לרתך ? ריתכתי חלקים. עכשיו הם סולם.. הצלחתי לצאת ! איך נכנסתי ? אתה שם ! בוא הנה. מי אתה ? baal-r-dead ? יופי. לך לפינת העבודה שלך. מקלדת.. שורות קוד. אני מכיר את זה. אני טוב בזה. טוב יותר מאחרים. מוזר.. צריך להשתלב ----------------------------------------------------------------- (הפתיחה ההזויה משהו של מפגש פאראנויה אצל דידג'ין , היה כיף).

t3h d00d

New member
מה זה אמור להיות?

היה עוזר אם משפטים היו יותר מ2 מילים. עכשיו, לשאלה: HUH?!

זה אמור להיות רשומה בעקבות

משחק פארנויה. בקרוב ההמשך. (ואגב תודה על ה huh?!. זאת בדיוק התחושה שניסיתי להעביר
).

Nihau

New member
מעולה, נשמע כיף (מוזר כראוי)

בדיוק אתמול התחלתי לקרוא את הספר של פאראנויה XP למטרה הנפלאה של אולי משחק תחת שיהומו של דרגורן. כמעט נרדמתי על הספר לאחר הרבה יותר מידי עמודים אז יא לי לחלום בערך מה שכתבת מבחינת בהירות. הסתדר לי טוב על הבוקר. בוקר טוב.

Nihau

New member
לא נכון.

קראתי רק את הקטע ההתחלתי שמתאים לכל הקוראים מאדום ומעלה, עד עמוד 10. יש לי עוד המון לקרוא לפני שאגיע לאיזור הUV הנעלה. ובנוסף לכל אני לא מאוד התרשמתי מכל הקטע המטופש הזה של רמות צבע ואיסור ידע וכו' נראה לי שאני אשחק פורץ מחשבים בעל כוח מוטאנטי "אמפטית מחשב" כדי שהמחשב ינפיק לי עוד 30 שיבוטים על כל אחד שנהרג מתוך היסטריה מחשבית כי הוא כל כך אוהב אותי וזקוק לי...

DIDGIN

New member
../images/Emo45.gif

הרבה יותר טוב מאיך שאני הייתי מתאר את זה, זה בטוח.

למעלה