Themes ל-SilverScreen...

Themes ל-SilverScreen...

לפני שבוע בערך פניתי לחברת הפיתוח של SilverScreen בבקשה להנחיות כיצד ניתן לעצב בעצמי Themes לתוכנה שלהם. לקח קצת זמן, אבל הבוקר קיבלתי תשובה עם לינק לדף סמוי באתר, ובו כל מה שרציתי לדעת ולא העזתי לשאול. על אף בקשתם שלא לבצע הפצה המונית של הכתובת, מכיוון שהם אינם ערוכים לכך עדיין, אני בוחר בזאת לצרף קישור לדף הנ"ל, וזאת כדי שכולם יתקינו PhotoShop ויתחילו להפציץ ב-Themes ציוניים ומגניבים... יאללה לעבודה !!! איל וובר. נ.ב. - יש לי וידוי קטן. התקנתי אתמול את הגרסא החדשה של (MegaLauncher (VIP, ואני חייב לציין שהוא נותן תחרות אמיתית ל-SilverScreen...

shlomogarbi

New member
אייל כל הכבוד!

אולם לא הבנתי איך בדיוק זה נעשה ואיך מקמפלים ציור בפוטושופ לפאלם.. הסבר בבקשה....

הנה תשובה:

את כל התמונות שומרים בפורמט GIF ושולחים לחברת התוכנה, והם בוחרים את העיצובים שהם אוהבים ומעבירים אותם קומפילציה כך שיהיה אפשר להשתמש בהם כ-Themes. הנושא מפורט גם בדף אליו קישרתי: "The complete set of graphics may be submitted to the Web master in GIF format" יאללה לעבודה (בעיקר מרותקי הבית שביננו) איל וובר.

קשור לא קשור ...

ניסית או מישהו אי פעם ניסה לשאול אותם לגבי ה ticker ? למי שלא יודע : ה ticker הזה הוא פיצ´ר גאוני, זו שורה שנוסעת בתחתית המסך ומראה את הפגישות של אותו יום ואת ה to do list , יש רק בעיה העיברית כרגיל הפוכה ....
The Colonel

למעלה