The Yardbirds למתחילים...

MichlinM

New member
The Yardbirds למתחילים...

לא מזמן נוכחתי לדעת על קיומה, בעבר, של להקה בשם "THE YARDBIRDS". הבנתי שנגנו שם גם אריק קלפטון וגם ג'ימי פייג', אבל בתקופות שונות (באסה!). רציתי שתעזרו מאיזה אלבומים שלהם להתחיל, כאשר הייתי רוצה לשמוע גם את קלפטון וגם את פייג'. תודה מראש.

Anuerysm

New member
תתחיל מהאלבום

"Having a Rave Up" הוא כעיקרון אוסף סינגלים, אבל זה לא שאפשר למצוא אותם באלבומי סטודיו (כמה יש ללהקה? אחד? שניים?) השירים שם טובים אחד אחד, קלאסיקות לא נורמליות, אני חושב שפייג' לא מנגן שם על גיטרה אבל בקטנות, בק וקלפטון יודעים לעשות ת'עבודה אם אתה רוצה ללכת על אלבום סטודיו אז יש לך את Roger the Engineer, אלבום נחמד והכל, אבל רייב אפ יותר מגניב

rockninja

New member
Now I'm a man

טה לה לה לההה I spell M טה לה לה להההה A טה לה לה לההה N טה לה להההה MAN! טה לה לה להההה אחחח אחד השירים שהכניסו אותי לרוק בלי ספק, בכיתה ד'-ה' משהו כזה, כשאבא של חבר אחד שלי שמע את התקליט בסלון..

epitaph

New member
כמו שכבר נאמר כאן...

קלפטון ופייג' היו בתקופות שונות של הלהקה. קלפטון היה בהתחלה, אחר כך החליף אותו בק ולבסוף הגיע פייג' אבל אם אני זוכר נכון בק ופייג' מנגנים ביחד ממש לקראת סוף הלהקה והקליטו למעשה רק סינגל אחד או שניים, בטח שלא אלבום שלם. ההמלצה שלי היא גם רוג'ר המהנדס כשדווקא בק על הגיטרה (מצטער על הביאוס). אם אהבת את היארדבירדס אפשר גם להמשיך ללהקות שיצאו ממנה, את לד זפלין אתה בטח מכיר אבל את רנסאנס כבר שמעת?

M e n s R e a

New member
אגב-הם רצו את פייג' לפני שבק הגיע

פייג' הביא את בק. ובתחילה פייג' עוד ניגן איתם בס. ולחשוב-איזה מזל שהם התפרקו. תאר לך מה היה אם לא. מאיפה הייתה נוצרה לד זפלין.

epitaph

New member
באמת מזל, אחרת איך היית מנהל את הפורום שלהם

הייתי חייב, אתה יודע.

למעלה