The xx

אן כ

New member
The xx

לא הבנתי The xx התפרקו או לא??
היום הם העלו שיר שנקרא "Angels" (מדהים כדרך אגב) ואמרו שיצא בקרוב אלבום שני....

Barmelai

New member
x אחד יותר מדי

בשבילך?

Celluloid Hero

New member
לא הייתה בדיחה

(טוב, חוץ מהרמיזה לפורנו. והרמיזה של ברמלאי ללהקה נהדרת בשם X. והוא אגב גם הכריח אותו לשים את הלינק הזה)

באמת רציתי לדעת על איזה להקה את מדברת. הפורום בהגדרתו (המיושנת יש לומר) לא דן בלהקות חדשות, אבל אני מתיר דיון עליהן כשמשתתפים מוכנים להרחיב ולספר על מי לכל הרוחות אנחנו מדברים, ולמה אנחנו מדברים עליהם בדיוק ולא שומעים במקום את הלינק הזה של X עוד פעם.

Celluloid Hero

New member
כשיש מליון אלבומים שאפשר להקשיב להם

ומליון להקות חדשות ומבטיחות, עם "אלבומים שפשוט תאזינו ותתאהבו" , ההצעה שלך פתאום נראית לי מאוד קוסמת ובולטת מעל כולם...

אן כ

New member
מה אתה רוצה שאני אנסה לשווק אותם??

הם מאודד מצליחים בחו"ל, בארץ למעט מאוד אנשים יש טעם טוב במוזיקה.
לכן למה לטרוח??

The Walrus

New member
דיסק הבכורה שלהם היה נהדר

אמנם הם עדיין לא "אחת הלהקות הטובות בעולם היום", אבל פוטנציאל אין ספק שיש ואני מחכה מאוד לאלבום הבא שלהם. מאוד אוהב את הסגנון שלהם, עיבודים מינימליסטיים ויחודיים, אני גם מאוד אוהב את הנגינה של הגיטריסטית (נדמה לי שזאת הבת) שלהם - מאוד פשוטה והולמת את הסגנון שלהם.

אן כ

New member
על מה אתה מדבר

הם אדירים ברמות, הייחודיות שלהם הפכה אותם בהחלט לאחת הלהקות הטובות.
אז זה לא נכון שהם התפרקו??

giloni

New member
נשמח לשמוע על הלהקה

אני מניח שלרוב הקוראים כאן הלהקה לא מוכרת וכפי שאמר המנהל, הגם שהפורום עוסק בעידנים פרה-היסטוריים, לא יזיק גם לנו להתרענן מדי פעם - במיוחד לקשישים שכאן...

יקי

noosh

New member
כנראה שלא, אם הם מוציאים אלבום...

חייבת להודות שלא נפלתי מאלבום הבכורה שלהם, הם לא הצליחו לתפוס אותי. אבל אולי החדש יצליח, מי יודע.

The Walrus

New member
זאת דעתי,

שוב, נהניתי מאלבום הבכורה שלהם (אפילו שמעתי אותו שוב בעקבות ההודעה שלך), אבל מבחינתי הם עדיין בעיקר פוטנציאל. שמעתי להקות הרבה יותר טובות שפועלות בימינו.

למעלה