The X-Men Dream Team

spidey 82

New member
מורף הומצא לצורך הסדרה,

אבל אסלח לך...

spidey 82

New member
טוב, הקבוצה שלי:

וולברין- אין מה לעשות, הוא האקס-מן. נייטקרולר- הוא ולוגאן צמד חמד. קולוסוס- הכוח של הקבוצה. וכמובן, אי אפשר בלי ה-Fastball special... פיניקס- הטלפטית ה-2 בעוצמתה בעולם. סייקלופס- איך הקבוצה תתקיים בלי מנהיגה האולטימטיבי? ביסט- מוח וכוח בחבילה אחת. סטורם- האינטרקציה שלה עם כל אחד מהאחרים פועלת מצויין. וכוחותיה בהחלט יעילים. רוג- עוד כוח לקבוצה לא יזיק.

Evil Beast

New member
זה ממש האולטימייט אקסמן../images/Emo58.gif

סתם סתם סתם(אה-הו זהו זה ולא אחרת) חסר אייסמן ואנג'ל ושאדוקאט.(ובקרוב
גאמביט) תאמת שהייתי קטן אני וחברי הזאטוטים חשבנו שלוולברין קוראים אקסמן.. שהייתי בן 5 הבנתי שטעיתי(ומשם התחיל כל סיפור עידו-חי-באקסמן)

Scaly

New member
ספיידי..

אין צורך להתנשא מעל אחרים.. זה מתחיל לעצבן יופי אתה מבין הכי הרבה מאיתנו באקס מן אבל אין צורך לתקן כל אחד על כל פיפ קטן שמישהו אומר.. כבודך במקומך...אבל אפשר גם בלי להתנשא

הקבוצה שלי

סופה-היא גם מנהיגה טובה(שונא את סקוט)וגם חזקה והיא הדמות הראישונה שאהבתי אייס מן-קרח רוזל פיירו-אש רולז וזה חיבור נחמד עם אייס (הם יכלים להחליף מדי פעם את סופה שצריך הסוואה בזה שהם יעשו ענני עדים ואפשר גם ליצור גייזרים וכאלה דברים מדליקים עם הם מכוונים לאותו מקום(החום והקור באותו מקום בעוצה כזאת ביחד זה דבר די קטלני לא?)) ביסט-כמו שאמרו כבר כוח ומוח במחיר אחד גמביט-גררר(^^) סתם פשוט אמרו ניראה לי כבר כל מה שאפשר להגיד עליו רוג-מי יכל לעמוד מול הכוחות שלה אחרי שהיא נוגעת בו?^^ לוקאי(ניראה לי שככה קוראים לו)-פשוט חולה על דרקונים והוא גם די חזק וכמובן-קאנון בול-פשוט אוהב אותו

A n g e l u s

New member
Well... |טי-וי|

אני חושב שהתיקונים שלו דווקא טובים, והוא מתקן אנשים בהומור ובצחוק ולא בציניות וירידות...

¥Morgana¥

New member
../images/Emo31.gif

אנחנו, או לפחות אני פה כדי לדעת יותר, ולדבר על אקסמן. אני חושבת שאם אפאחד לא היה מתקן אותי על הטעויות ידע שלי בסידרה\קומיקס\סרט, היה רע מאוד. אז בקיצור- אלא אם כן ההודעה הייתה בצחוק- אני לא מסכימה בכלל, ולדעתי זו לא התנשאות.

A n g e l u s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|טי-וי|

אתה כל-כך כמוני, גמני מת על אולטימייט אקסמן (הרגע סיימתי עוד ספר שמאגד כמה חוברות...
) וגמני חשבתי שאקסמן זה וולברין והוא המנהיג... :X

spidey 82

New member
אני זוכר את ההרכב הזה יותר

כקבוצה השנייה והטובה ביותר בתולדות הסדרה.

A n g e l u s

New member
אוקי, הקבוצה שלי. |טי-וי|

קוויקסילבר - צריך מישהו מהיר לבדוק דברים והוא דיי עדיף על נייטקרולר.
סופה - כוח חזק ואגרסיבי, טוב ללחימה. מארוול גירל (ג'ין גריי) - טלפתית שמסוגלת להגן על עצמה, לא כמו פרופסור X. מגנטו - צריך להסביר? :| רוג - לשלול כוחות של אויבים חזקים במיוחד.

ELDK

New member
שיהיה מובן אני רק עובר ועונה על

הסקרים המעיניינים- המ הקבוצה שלי היא לא מקבוצת האקס מן עצמה(אולי גם אנשים שאני לא בטוח אם מתישו היו בקבוצת האקסמן. מגפה,מוות ומלחמה(3 מהלוחמים של אפוקליפס שמאוד אהבתי)-הם חזקים ביחד.(אני חושב שככה קראו להם. מיסטיק-כמו שהשאר אמרו יש לה יכולות שינוי צורה+האקרובטיקה שלה(שאני דיי אוהב). האיש ברזל הרוסי(לא זוכר איך קוראים לו אבל אני די מחבב אותו) יוריקה(האהובה של וולברין-יש לה ציפורניים כמו שלו) ומהפרקים האחרונים של הסדרה החדשה-הילדה הקטנה ההיא שהיא חיקוי של וולברין אבל יותר טובה. סליחה על זה שאני לא זוכר שמות של חלק מהאנשים.

spidey 82

New member
אוקיי...

צפית יותר מדי בסדרה. ל"ארבעת הפרשים" של אפוקליפס היו כמה גרסאות, כך שלא ידוע לי למי כוונתך. קולוסוס הוא "איש הברזל הרוסי" והיחיד מבין אלו שציינת שהיה חבר אקס-מן. X-23 הוא שמה של הנערה, אך היא בהחלט לא גרסה טובה יותר של וולברין, אלא גרסה מתקדמת יותר של Weapon X (או מה שמספרו כרגע). אגב, בקרוב היא תככב במיני-סדרה של עצמה.

למעלה