The X-Men Dream Team

spidey 82

New member
The X-Men Dream Team

ברצוני לדעת מה היא "קבוצת החלומות" שלכם. כל אחד יבחר 5-8 מוטנטים (אך ורק מוטנטים) שירכיבו את קבוצתו. רשימה מלאה (למדי) ניתן למצוא כאן.

Evil Beast

New member
אוקי.

ביסט-כי יש לו גם כוח פיזי וגם חוכמה. סופה-כי היא מסודרת בתנאים פתוחים ויכולה ליצור הסחות. מיסטיק-כי היא משנה צורות ויכולה מאוד לעזור בריגול וכאלה. נייטקרולר-כנ"ל, יכול להשתגר ולטפס על קירות מה רע? אפוקליפס-הרשע הכי זקן יש לו כוח בלתי ניתן לעצירה. מגנטו-אחד הרשעים החכמים ביותר ויש לו כוח מגנטי שיכול מאוד לעזור. וולברין-חייבת להיות חולייה לוחמת. ואם מגנטו בחבורה, אז אי אפשר להרוג אותו(חוץ מלכרות לו את הראש) וזהו.

dsa100

New member
מרים את הככפה

וולורין-יש אופציה אחרת? CABLE-מי לא אוהב את הבחור הזה? גמביט-אם חוש סיגנון כזה חייבים שיהיה פה רוג- שיהיה פנים יפות גם אפוקליפסה-מישהוא יכול לעצור אותו בכלל מגנטו-הוא פשוט מגניב וקולוסוס-יפה לו השריון

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני לא חושב שזה אפשרי

לעשות לוולבי את זה... הגרזן/חרב/סכין דגים או מה שלא יהיה לא יעבור את החוליות שלו, וולברין יכול לתקן את הפצעים בגוף שלו דיי מהר. אני חושב שרק מגנטו או פצע ישיר בלב יכולים להרוג את וולבי...

barhenhalliwell

New member
כוח בנות

אז ככה : אמה גרייס פרוסט ( ואייט קוין) - טלפתיה זה דבר מצוין ... ואם צריך כסף, היא תמיד יכולה להפוך את עצמה ליהלום.. ושמישי תמכור אותה, יקבלו תכסף, ואז אמה פשוט תהפוך שוב למוטציה ותברח. אורורו מונרו ( סטורם) - טלפתיה עם הרוח ומזג האויר זה דבר מצוין.. זה טוב גם לעוף.. ג'ין גריי ( פיניקס) - זה טוב שיש מישו שיכול לתקשר עם חיזרים, ויכול לעוף לחלל ובחזרה... מיסטיק - כמו שאמרו .. ( צריך שמישו יוכל להחליף צורה) וונדה מקסימוף ( סקארלט ויטצ') - היא פשוט מגניבהההההההה !!!! שלא לדבר על הכוחות המרובים שיש לה... וזהו , הצוות המושלם

שלום../images/Emo9.gif

אני חדשה מה שלומכם? שלי: מורף- תמיד אהבתי אותו, כמו שאמרו לפני- צריך מישהו שידע לשנות צורה גמביט- רררר...
ביסט- מועיל מכל בחינה אפשרית, הוא פשוט גאון רוג- אחד מהכוחות החזקים (לקחת כוחות של אחרים, אני מתכוונת) נייטקרולר -הוא פשוט אדיר (מותר מ-x-men evolution?) אז.. יש מקום בשבילי?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני מקווה שתהני פה =) אני עמרי אבל מה שמך? מי הדמות האהובה עלייך? ולמה?

../images/Emo9.gifתודה

אני רוֹתם וביסט לוקח בגדול אצלי יש לו אישיות כובשת
(וראש כחול
) מורף גם, בעיקר בגלל הכוחות (אני לא יודעת למה אני לא מעדיפה את מיסטיק וזהו
) וגמביט בגלל שהיה לי קראש עליו כשהייתי ילדה קטנה
למרות שאני פחות אוהבת את הכוח שלו שילוב של שלושתם- אינטליגנציה של ביסט, הכוח של מורף והמראה של גמביט
סליחה על המגילה

gloria23

New member
אין שום דבר רע במגילות../images/Emo13.gif

אוקי שלי, ג'ין גריי, טלפתיה וטלקנטיקה...ושהיא פיניקס זה כזה מגניבבבב חחח סופה- תמיד אבל תמיד אהבתי את הכוחות שלה. וולברין- עם שלד אדמנטיום וכוחות להירפא, הוא כמעט בלתי מובס. פרופסור X-אי אפשר בלעדיו.... רוג- אני אוהבת את הדמות שלה וקל להזדהות איתה, ויש לה כוחות ממש שולטים כי היא יכולה לגנוב מכל אחד את הכוחות אז זהו...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאהה עוד שאלה!

איך הגעת לכינוי המקורי הזה? יש לזה משמעות?

../images/Emo9.gif

בעיקרון רציתי להירשם לתפוז (ממש לפני כמה ימים, למרות שאני מסתובבת באתר לא מעט זמן) וחיפשתי כל מיני כינויים עם המילה "גוש" בהם (אני פשוט אוהבת את המילה הזו
). ואז התייאשתי ופשוט חשבתי על מילה ואלפקה היתה המילה הראשונה שעלתה לי בראש... רציתי קצת לקשט אותה אז הוספתי "גושית". ובהתחלה בכלל רציתי את הכינוי "נקבה", אבל הוא היה תפוס ו"נקבה של הצ'אט" נשמע לי מזמין מדי

Evil Beast

New member
רואים? רואים?

אתם אמרתם שאני משוגע! שאני היחידי! שבטטות כתומות רדיואקטיביות רודפות אחרי בלילה! אבל הנה, הבחורה הזאת מוכיחה שאני לא לבד, שביסט הוא הדמות באקסמן! ביסט שולט, שיהיה לכם לילה כחול. וברוכה הבאה.

Evil Beast

New member
לא לא לא

הדבר זה איש שעשוי מאבנים(ע"ע פאנטסטיק פור) סתם אני מותח אותך
אני קורע את עצמי מצחוק.. בכל מקרה אני מסכים איתך ועם DND
וברוכה הבאה שוב.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמשוגע???? למה משוגע?

ביסט הוא המוטציה השניה הכי אהובה עליי =) (קצת אחרי גמביט)

למעלה