The X-Factor Vs. American Idol

בהחלט יש לה ידע

אבל זה לא מספיק בשביל להיות נסבלת על המסך. כל ההתנהלות שלה, איך שהיא מדברת וחשה את עצמה, זה פשוט מבחיל!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכפרעלייך!../images/Emo47.gif

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifהיא נמאסה עליי עוד בעונה הקודמת../images/Emo3.gif

אני לא יכולה לסבול את התזוזות שלה, את החיוך שלא קשור לכלום... שישאירו את אלן ורנדי
ומה הבעיה עם ריאן? אני לא רואה שהוא שונה מעונות קודמות...

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifמה, שום הערה על זה שאני מעדיפה

את אלן?
התקלקלו לך הקשתות בעיניים?

LeAnnDylan

Well-known member
לפעמים אני אוהבת להיות אנפרדיקטבול

חוץ מזה שאת עושה את עבודת הקשתות מספיק טוב מבלי שאני אזכיר לך בכלל

jess r

New member
אם היית אוהדת קשתות אמיתית

היית מעדיפה את קארה בכל מצב

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאני כבר מעדיפה את פולה../images/Emo6.gif

ולא ממש סבלתי אותה בעונות האחרונות...

LeAnnDylan

Well-known member
זה כי את קשישה

קארה צעירה מידי בשבילך. את צריכה להיות לאסביט ופדופילית בשביל להעדיף אותה נשים בגילך וודאי יעדיפו לאסביוט קשישות מנותחות סטייל פולה ואלן. מה גם שאת צריכה נשים עם אינטליגנציה של נעל כדי להרגיש טוב עם המיניות הדועכת שלך:) פולה ואלן מתאימות בדיוק להגדרה הזו. |ברקע מתנגן חיוך אוטיסטי בתוספת מחיאת כף של פולה למשפט המחץ של אלן "איי לאב מיוזיק אז אהבתי אותך" להיילי וון אחרי שרצחה שיר של מיילי סיירוס. לא פחות| (די משוכנעת שעברתי בהודעה הזאת על לפחות 4 חוקי תפוז. הו וול, אף פעם לא שיחקתי עפ"י החוקים
)

barbendavid

New member
קארה ה ייתה בסדר

היא ניסתה להיות פאולה וחבל שההפקה עודדה את זה ברגע שהושיבו אותה ליד סיימון

Black Stain

New member
איידול

אחרי העונה המזוויעה הזאת אני חושבת שהם ירעננו כמה דברים יהיה גם מעניין לראות שופט אחר במקום סיימון ולראות לאן זה יגיע. הפורמט של אקס פקטור לא מושך אותי בכלל אני בספק אם אני אראה, רק אם ממש תתלהבו

Mikey Weiss

New member
כי

א'. אני אוהבת את התחרות בין השופטים. ב'. למרות בחירות שירים הזויות מדי פעם, באופן כללי המוזיקה יותר טובה כשמצילים את המתמודדים מהטעם של עצמם. ג'. יש רקדנים! ותפאורה! ושטויות. זה לא היוונים המציאו באקס פקטור שלהם, זה חלק מהפורמט. ד'. אני אוהבת את הרעיון של הקטגוריות, זה יוצר איזון מסוים, זה נחמד שאין הגבלת גיל כמו באיידול, אז הרבה אנשים טובים שלא היו יכולים לגשת לאיידול יוכלו לגשת עכשיו. ה'. להקות!!! האמת שזה בשבילי היה צריך להיות ראשון. כזה הבדל עצום. ומעניין אותי לראות לאיזה כיוון הם ייקחו את זה כי כל ארץ לוקחת את זה לכיוון אחר. בבריטניה הם תקועים לגמרי בשטאנץ של להקות בנים בנות, אבל בהרבה ארצות אחרות היו דוגמאות מגניבות לגמרי לסוגים אחרים של להקות (אם מישהו רוצה דוגמאות, יש. והרבה). ו'. תכניות בוטקאמפ הרבה יותר כיפיות מתכניות הוליווד, אפילו שדואטים לא יהיה. וזה תמיד כיף לראות את השופטים מקבלים את הקטגוריות שלהם, ולראות את המתמודדים מגלים איזה שופט הם מקבלים. ו' 2 - Judges Houses אלו הפרקים הכי אהובים עליי באודישנים של כל התכניות איידול, כי, בחייאת רבאק, לוקחים את הנבחנים (כל קטגוריה והשופט שלה) ללוקיישנים מגניבים ואקזוטיים יותר או פחות ברחבי העולם ו / או הארץ בה הם נמצאים (בבריטניה זה עולמי, בארצות אחרות זה בתוך אותה ארץ אבל מקומות מגניבים ושווים). ז' - הצבעת השופטים בין הבוטום 2, למרות שיכולה לא תמיד לקבל את הסכמתי, באופן כללי מצילות אותנו מזה שהקהל אידיוט. כלומר, בניגוד להצלה היחידה שיש להם באיידול, כאן הם מצילים מישהו מהבוטום 2 כל שבוע. כלומר, נגיד דידי וטים היו בוטום 2, הם היו צריכים לבחור ביניהם. ככה שמצד אחד עף מישהו שהקהל כן "הצביע נגדו" כי בוטום 2 זה בכל זאת בוטום 2. מצד שני, אפשר למזער נזקים. ח' - באופן כללי, זה שזו תחרות בין שופטים משנה את הדינמיקה של השיפוט. וזה הרבה יותר נחמד לראות את השופטים מבקרים זה את זו על בחירת שיר לא נכונה מאשר את המתמודדים. כבר יצא לי לראות את סיימון מתנצל בשידור חי על זה שהוא בחר לא נכון עבור המתמודד שלו. זה מוציא דברים אחרים מהשופטים. בטח יש עוד, אבל זה בשליפה.

jess r

New member
אהבתי חלק ממה שאמרת

אבל 1) הגבלת גיל זה דבר נהדר, אין לילדים בני 14 מה לחפש שם ומצד שני לא בא לי לראות אנשים בני 40 כמו בכוכב נולד. אני חושבת ש-16-30 נגיד זו הגבלה הגיונית (אני יודעת שבאיידול זה 28, גם זה בסדר לדעתי). 2) אני לא רוצה שיצילו מתמודדים מהטעם שלהם! אני מבינה שזו תוכנית בידור והכל אבל אני רוצה גם לראות קצת את הצד האומנותי שלהם וקצת מאיך הם רואים את עצמם בתור מוזיקאים ובגלל זה הם צריכים לבחור את השירים שלהם לבד. 3) לא אכפת לי אם זה מציל את דידי, אם בחרנו להצביע יותר לטים כניראה שיש יותר אנשים שרוצים מאוד מאוד נואשות לראות את טים מאשר את דידי וזה בסדר גמור, דמוקרטיה או משהו כזה
אני בעד התפאורה והשטויות, ולהקות זה מענין למרות שעוד לא החלטתי מה דעתי לגבי זה כי חלק מהקטע באיידול זה להתאהב באיידול עצמו וזה קצת קשה עם להקה.

Mikey Weiss

New member
אפשר להתאהב בלהקות חופשי, אני מבטיחה

תשאלי אותי על קוקינה חליה ואני עוד שנייה מתחילה לחפור לך על יורגוס, לפטריס, פוטיס ואלכסנדרוס שאני מאוהבת בכל אחד מהם בנפרד וכלהקה. בתכל'ס הם לא באמת מקבלים אנשים בני חמישים, אבל הפואנטה היא שזה יותר גמיש. שאני לא מפספסת מישהו שהוא בן 29 בגלל ההגבלת גיל העליונה, ולכי תדעי, כן יכולים להיות בני שלושים פלוס שהם מעולים, זה ממש תלוי באנשים. זה לא שהם יביאו לך בכוח מישהו בן שישים בגלל שאין הגבלת גיל עליונה. הם בוחרים את השירים שלהם בשיתוף הרבה פעמים. זה תלוי בשופט ובשיטת העבודה שלהם. השופט לא יתעלם באופן גורף (בדרך כלל) ממה שהמועמד רוצה ולא אמורים לקרות מצבים בו המועמד שר משהו שהוא לא רוצה לשיר, לעומת זאת הרבה פעמים יקרה שהם יחליטו ביחד על השיר, או שהמועמד אפילו יבקש לשיר משהו או יבוא עם גרסא משלו למשהו. זה לא משתנה בגלל הפורמט. הם בהחלט מביאים את עצמם גם באקס פקטור. אני לא מסכימה עם שלוש בכלל, כי אם שניהם בבוטום 2, זה אומר ששניהם באופן יחסי לא פופולריים אצל הקהל, וזה נחמד לקבל גלגל הצלה כל שבוע. אגב, בבוטום 2 המתמודדים שרים שיר שהם בחרו.

Bleed for Me

New member
ולא לשכוח שזה מתחיל מטופ 12

מה שעושה את העונה יותר אינטימית וקצרה.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifבתנאי שזה לא יהיה כמו החיקוי הישראלי

שעשו פה- "הדבר הגדול הבא"

למעלה