The X-Factor Vs. American Idol

LoLo16

New member
The X-Factor Vs. American Idol

לאחר העונה הדיי מאכזבת של אמריקן איידול, ולקראת עלייתה הלא כל כך קרובה של האקס פקטור האמריקאי, רציתי לשאול אתכם -
למה אתם מצפים יותר, אמריקן איידול עונה 10, או אקס פקטור אמריקה?

barbendavid

New member
אני מצפה ל...

אקס פקטור אמריקה בגלל סיימון וגם יש שמועות שפעולה תהיה שם אז סאולה יהיו שוב ביחד יש!!! וחץ מזה לראות את סיימון שוב אני מקווה שישדרו בארץ כי אם לא זה יבאס לראות דרך יוטיוב. וקצת גם אמריקן איידול 10 אומרים שריאן יחליף את סיימון זה יכול להיות מעניין אם ראין יחליף את סיימון אז מעניין מי יהיה המנחה

barbendavid

New member
אני מצפה ל...

אקס פקטור אמריקה בגלל סיימון וגם יש שמועות שפעולה תהיה שם אז סאולה יהיו שוב ביחד יש!!! וחץ מזה לראות את סיימון שוב אני מקווה שישדרו בארץ כי אם לא זה יבאס לראות דרך יוטיוב. וקצת גם אמריקן איידול 10 אומרים שריאן יחליף את סיימון זה יכול להיות מעניין אם ראין יחליף את סיימון אז מעניין מי יהיה המנחה

SHTRUDIDI

New member
מצפה לשניהם

אני תוהה איך יראה בדיוק אקס פקטור בגרסה האמריקאית ואני גם מסוקרנת לדעת מי יחליף את סיימון בעונה העשירית של איידול ואם תהיה עונה מעניינת יותר.

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

למרות שקצת מלחיץ אותי לראות את האקס פקטור האמריקאי כי אני ממש מאוהבת בבריטי..נקווה שיהיה טוב ושהשופטים יהיו מעניינים..

רק רגע...

מתי אקס פקטור עולה באמריקה? חשבתי שקודם תהיה עונה 10 של איידול ורק אח"כ פקטור תעלה, לא?

אקס פקטור

די הפורמט של איידול כבר שחוק..לדעתי הם ישרדו בקושי את העונה העשירית ואז הם יפרשו מה שהם היו צריכים לעשות כבר מהרגע שפאולה עזבה

Mikey Weiss

New member
אקס פקטור

אף פעם לא אהבתי את הפורמט של איידול. מה שכן, באסה שסיימון יהיה שם - אני יודעת שזו כפירה, וכן, אני אוהבת לשמוע את סיימון לדבר, אבל יש סיבה לזה שבאופן עקרוני הרבה מאד איידולים ואקס פקטורים בעולם יותר מוצלחים כשאין בהם סיימון קאוול. יש לו טעם מחורבן. הוא אולי מזהה כשרון, אבל מבחינה מוזיקלית הוא ממש לא מחובר למה שקורה. תחשבו על השירים שהוא בוחר למתמודדים פעם בשנה באיידול ותדמיינו עונה שלמה כזו.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאקס פקטור, חד משמעית../images/Emo88.gif

קודם כל בגלל שסיימון יהיה שם ולא באיידול, וחוץ מזה- אחרי תוצאת הגמר השנה, באמת שהוציאו לי את החשק להמשיך לצפות. בטח אצפה מכוח האינרציה, אבל אני ממש לא מחכה ולא מצפה ולא כלום.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאה, וגם...

מילא שסיימון לא באיידול- אבל קארה כן שם, והיא כ"כ נמאסה עליי

LeAnnDylan

Well-known member
איך אחרי העונה הזאת קארה היא זו שנמאסה עליך

מבין כל השופטים + ריאן?? כולם היו בלתי נסבלים ברמות לא אנושיות (כשסיימון דוהר בראש) לא אומרת שקארה הייתה מדהימה (למרות שבתחילת העונה היא בהחלט הייתה ראויה לתואר השופטת המוצלחת מבין החבורה) אבל מבין שלושת השופטים האחרים וריאן שאיבד כבר כל טיפת סימפטיה שאי פעם רחשתי אליו היא בהחלט השופטת היחידה ששווה צפיה בעונה הזו.

YoungFlattop

New member
../images/Emo45.gif

בעיקר אחרי איך שהיא הייתה בעונה הקודמת, קארה הייתה השופטת הכי טובה מבין כולם

Black Stain

New member
../images/Emo45.gif

באמת שבעונה 8 שנאתי אותה בכל ליבי ונשמתי, אבל ב9 היא הייתה הקרן אור היחידה

למעלה