The woodstock nation

Boo9ie

New member
סמולינה מתרגשת מהמחשבה לראות את

הנדריקס, תמונה בהחלט תעשה לה את השבוע. אז יש לך כאן 250KB של תמונה שלך עם OX. (וקרדיט, סמולינה.)

jazzis

New member
תמונות

אם את שואלת האם יש לי תמונות מ-Woodstock אז זה כמו לשאול בן אדם שכרגע נדרס ע"י מכונית דוהרת האם הוא הספיק לצלם את המכונית... אפילו מצלמה לא הייתה לי... (זה בגלל שהיה איתי צלם של העיתון שזה היה תפקידו). אבל האמת היא, שלמדתי את הלקח ובעקבות כך התחלתי להתעניין בצילום די ברצינות ובשנים הבאות לאחר מכן נכנסתי לעניין הצילומים. במשך השנים הצטברו אלפי תמונות של כל המי ומי והן מונחות בארגזים אי שם. לא היה לי עדיין זמן לסרוק אותם ולהעביר למחשב באופן מסודר, את זה אני אעשה בזמן ה"פנסיה" אני מניח - או לא. במהלך השנים עשיתי מספר תערכות מצילומים שלי ואפילו קבלתי כמה פרסים. אבל זה היסטוריה. התערוכה האחרונה הייתה בפסטיבל הג'אז באילת (הראשון) של צילומי הג'אז שלי. אם כבר מדובר בממוראבילה (Memorabilia), אז אולי מעניין אותך שיש לי אלפי תקליטים, מתוכם רבים רבים חתומים ע"י האומנים עם הקדשה אישית. וגם לא מעט פםסטרים מקוריים מפבטיבלים והופעות. אני מניח שאני אתפגר - היה הרבה זבל לזרוק. (; אדם

נראה לך שהשתכנעתי../images/Emo46.gif

אין מצב שאדם שפוי יגיע לוודסטוק לא מצוייד בצלמונייה,ביודעו מראש כי הוא עתיד לפגוש את אלוהים בכבודו ובעצמו (ג'ימי)! ואולי לא רצה להרגיז את האל של הדת המונותאיסטית בזוכרו את הדיבר האוסר עשיית "צלם ותמונה". כמו שאמרתי אני שוכנעתי. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

melancholy man

New member
אחת הסיבות שהפורום הזה

הוא מקום שכיף להיות בו, הוא שאנחנו נמנעים מלפגוע אחד בשני באופן אישי, באמת לא נראה לי שזה המקום להפסיק עם זה. שוכנעת לא שוכנעת, עניינך.

jazzis

New member
בינתיים...

תמונות של חלק מהאוסף, רק כדאי להמחיש..... לא לבכות! אדם

MajorWinters

New member
בדיחה פורומית../images/Emo19.gif

שבמרכזה חלומן של בוגי וורהלין הכולל טירה בסקוטלנד, והציטוט "דיסקים במקום קירות".

jazzis

New member
תודה...

עכשיו הכל ברור.... הו הבדיחות הפרטיות האלה...מסוכנות לציבור. וזה רק קיר אחד, מתוך כמה וכמה.... הא הא.
אדם

yushii

New member
אתה כנראה לא מבין

עד כמה להיות בוודסטוק נחשב סוג של מאווה בלתי מושג. ואתה כותב בנונשאלנטיות שהיית חבר של אנטוויסל, ושדיברת עם ג'ניס, ואתה שומר על קשר עם סנטנה, כאילו אתה מספר על מרכיבי ארוחת הבוקר שלך! בשבילי, ואני משער שבשביל רוב האנשים כאן, אתה נגעת בנקודה ההיא שכולם מנסים להגיע אליה כל החיים. ואתה חושב שאתה מקשקש? הרי אנשים פה בפורום חיים ונושמים את השנים ההן. אתה יודע כמה פעמים דמיינתי שממש חייתי בשנות ה60-70 ותהיתי מה הייתי עושה אם הייתי במקרה רואה ברחובות לונדון את פיט טאונשנד, נאמר? (מתעלף זו תשובה סבירה) הקנאה נוטפת ממני כשאני קורא את מה שאתה כותב. אז תמשיך ואל תפסיק

jazzis

New member
אני מבין...

או לפחות אני מקווה שאני מבין...
יחד עם זאת תנסה גם אתה להבין אותי. כמו שכבר אמרתי, מבחינתי מדובר בדברים רגילים של יום יום. אני כבר 35 שני חי ונושם מוסיקה ועובד בתעשיית המוסיקה. אז התרגלתי. במהלך חיי הייתי כבר כתב, צלם, מפיק פסטיבלים, מפיק תקליטים, בעל חברת טקליטים, חבר בוועד מנהל של ארגונים כמו אגוד הג'אז העולמי. בביתי התארחו מאות אומנים מכל האולם, הייתי במאות פסטיבלים וראיתי אלפי הופעות - מה לעשות - אלה חיי. קשה מאוד להמשיך ולהתרגש ממשהו, שהוא היום יום שלך? אדם נ.ב. אני מוכן להמשיך ולהשיב על שאלות, לספר סיפורים, וכד' אם זה מעניין את מישהו. כל חיי הייתי גם מורה בדרך זו או חחרת וחיי הוקדשו בין השאר להעברת ידע לאחרים. אז גם לזה אני רגיל

פנגו

New member
../images/Emo39.gif אולי אתה יודע

מה עומד מאחורי ארנב לבן ? (Whit Rabbit) כלומר : מה הסיפור שעומד מאחוריו ? (אני בטוח שיש משהו) כי אתה פגשת מספר פעמים גרייס סליק סולנית המטוסים שכתבה את השיר(אחת הלהקות החביבות עליי, אם לא שמתם לב חחח) והאם יש לך מושג,מה הסיפור או שיש לך מושג קצת יותר עמוק מזה שהיא כתבה את השיר על אליס בארץ הפלאות (זה די ברור מהמילים, השאלה היא למה ? ואיך ? ולא יודע...
אני סקרן בקשר לזה...) תודה אם תענה !

melancholy man

New member
אמנם לא פגשתי את סליק אף פעם

(דבר שהיא מתחרטת עליו עד היום), אבל אפשר לענות בכ"ז... הספר אליס בארץ הפלאות היה מאוד אופנתי בסיקסטיס בקרב ההיפים (ממש כמו ההוביט למשל), גם בגלל הרעיונות שהובאו בספר וגם בגלל האפיזודה בספר בה אליס לוקחת כדור שגורם לה לגדול (כמו בשיר). סליק פשוט הושפעה מהספר, לא צריך סיפורים גדולים...

jazzis

New member
White Rabbit

White Rabbit by Jefferson Airplane One pill makes you larger, and one pill makes you small, And the ones that Mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall. And if you go chasing rabbits, and you know you're going to fall, Tell 'em a hookah-smoking caterpillar has given you the call. Call Alice when she was just small. When the men on the chess board get up and tell you where to go, And you've just had some kind of mushroom, and your mind is moving low, Go ask Alice. I think she'll know. When logic and proportion have fallen sloppy dead, And the white knight is talking backward, and the red queen's off with her head, Remember what the doormouse said: "Feed your head! Feed your head!" אז כמו שהבוס אמר - לאויס קרול היה חביב ההיפיס, שראו בו "נביא" של הפסיכדליה. היו הרבה תיאוריות על כך שהוא בוודאי השתמש בסמים, כי רג בדרך זו ניתן היה לחבר סיפורים מוזרים כמו שהוא חיבר. לא בטוח, אבל מה זה משנה. השיר אפילו לא מנסה לרמוז - הכל נאמר במפורש (; השיר מלא רמזים לכל דרך אפשרית לקחת סמים - כדורים, אישון, פטריות - הכל הולך. השיר כמובן נאסר לשידור....
זה מזכיר לי כי בשנות ה-90 לקחתי את הנת שלי לסן-פרנסיסקו וטיילנו ארוכות ב-Ashbury. לקחתי אותה לבית בו התגוררו הג'פרסונים. היה לי נורא עצוב כי הכל נעלם וכמעט נשכח - רק זיכרונות. אגב גם לבת שלי הג'אפרסוני היו הלהקה האהובה ביותר במשך שנים ארוכות, מגיל 10 בערך. אדם

למעלה