THE WEEKLY OFF TOPIC

PiKa Bu

New member
THE WEEKLY OFF TOPIC

יש לי שרשור אוף שבועי שבו אני מזיין לכם ת'שכל, שתפו פעולה ביטצ'ז. הפעם, ההברזה שדפקו לרועי בסילבסטר, ידידה שלי החליטה להודיע לי בצהריים שהיא בסוף הולכת למסיבה, ושוב נתקעתי לבד בבית בשיעמום טוטאלי. שתיים, קיבלתי תעודת שליש, מצב טוב, הכל מעל 85 חוץ ממטמטיקה שזה 55
וערבית שזה 75 כל ההתנהגויות א' חוץ מ-2 ב'. פנאן. יהיה בסדר פנאן. לירון, הכל בזכותך.

אויש שתוק.

אני הולך לשבת לראות את שר הטבעות השלישי [סוף כל סוף!!!!!!!!!] עם חבר שלי..כשהסרט יגמר ולא יהיה לנו מה לעשות-נשחר בפלייסטיישן.. איזה סילבסטר, הא?! נו מילא..לפחות נראה סוף כל סוף את שיבת המלך.. חוצמזה, יכול להיות עוד שאתה בא לפה, ביצ'. [אני עדיין הבוץ' בני!!!]

LuLuLu iT

New member
תהני ברוקי!../images/Emo24.gif../images/Emo139.gif

(אני לא אומר לך 14 שנים של מזל רע. לא לא לא.) יהיה לך כיף

Knotted String

New member
אוח, נו באמת.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

(למה אני ערה בכאלה שעות, כשאנשים נורמלים רק יצאו מרוקי לפני שש שעות?) מה קרה לי בסילבסטר: אני במגמת קולנוע(
) ומורי האהוב (חה.) הטיל (ביצה) (טוב, די עם הערות הביניים האלה.) בקיצור, הוא אמר לנו לעשות וידיאו קליפ, כבר לפני כמה זמן. חתמנו על ציוד (סיפור נוראי וטראומתי בפני עצמו), מצאנו שחקנים, מצאנו לוקיישן, שיר וסיפור. ובתכנון של ימי הצילומים החלטנו שפשוט חייבים לצלם ביום שבת בבוקר. ח-ו-ב-ה. מוות.
ולכן, לפני קביעת הצילומים היו לי שתי אופציות, כאלה: 1) ללכת לרוקי עם נוף(
) ושות', להנות עד כלות הנשמה, בארבעים שקל. (האופציה המועדפת) 2) ללכת לקאמל קומדי קלאב עם חברות מהשכבה שלי, האופציה הפחות מועדפת שנבחרה רק משום שהיא מסתיימת לפני רוקי. ולא היה לי כסף ללכת לשם.
לכן, מצאתי את עצמי ב00:00, יושבת בחדר שינה של ילדה בת 4 וחצי, משחקת משחק זיכרון איתה ועם אחותה הגדולה, וחברה של אחותה הגדולה. כן. עשיתי בייביסיטר בסילבסטר. והוציאו לי את הנשמה. והספקתי בארבע שעות לראות חצי שעה את ערוץ האנימה (ג'ינג זה חמוווד
) לשחק שלושת רבעי משחק מונופול עם שתי ילדות בנות שבע (וממש ממש נהנתי ממנו גם. ברצינות.), פעמיים משחק זיכרון, פאזל של 20 חלקים (מסובך!
), משחק חסר פואנטה של צבעים וצורות, להקריא סיפור (אוי, כמה שהתגעגעתי לבייגלה) לצבוע חצי דף בספר צביעה של ברבי, לשחק קצת בברביות (את תהיי הבלונדינית, כי הרגליים שלה עקומות.
) לצייר מיליון ציורים בטוש שחור כדי שהבנות יוכלו לצבוע (עכשיו תציירי לי בת. עם שמלה. עכשיו תציירי לי בן. עכשיו לי. עכשיו בת.
) וקיבלתי על זה רק 75 שקלים. גאד דאמט, גננת מקבלת על ארבע שעות 1000 שקל! נו. לפחות יש לי כסף.
(אה, וגם הייתי צריכה לנהל עם הילדה בת 4 דו שיח שהתנהל ככה:
:"מתי בוקר?"
:"עוד הרבה זמן."
:"כמה זמן?"
:"ארבע שעות." (זה היה באחת בלילה.)
:"עוד כמה זה ארבע שעות?"
:"240 דקות."
:"עוד כמה זה 240 דקות?"
:*מתחילה לחשב שניות בראש* "עוד 14400 שניות."
:"עוד כמה זמן זה?"
:"תתחילי לספור."
:"אני יודעת לספור עד חמישים."
:"אז תספרי הרבה עד חמישים."
:"מתי אמא באה?"
:"בבוקר." *מבינה את הטעות*
:"מתי בוקר?" וחוזר חלילה.) סליחה שזיינתי לכם את השכל.

../images/Emo122.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

רציתי שתבואי.
אם זה עוזר, הקשיבי נא למעשה משעשע. ענת:לא היית אמורה להביא את ענת עירון? נוף:אממ, בסוף לא. אורה:ענת עירון? משהם? נוף:הי, את מכירה אותה?
אורה:כה! היא מפורום 666 {פורום השטן!
|*נסקלת*} נוף:
אורה:
היא מוסרת לך ד"ש ואומרת שאת אנש נהדר, וגם לשני. ^^

Orbital Shadow

New member
זה היה ../images/Emo60.gif

הסילבסטר הכי מדהים שהיה לי עד כה
משעה 6 עד 2:30 בלילה לא קמתי מהספה רק לקחת מים >_< ואני חושבת שאיבדתי את ההכרה לחילופין
ונורא רציתי לעלות לשחק במחשב אבל לא היה לי כוח ! קיצר כן זה היה סילבסטר משעשע

Wing Chan

New member
יופי, כואב לי הראש.

הסילבסטר שלי היה בערך ככה: -הולך לחברים -מחליטים לראות איזה סרט קומדיה אמריקאי מטומטם שאין לי מושג איך קוראים לו. -מחליטים שהסרט משעמם והחבר שאצלו התנחלנו הוציא מאיזה ארון שני בקבוקי וודקה וכמה בירות (לא סתם!! הייניקן!!! הכי איכות.) ומיץ תות בננה. -מה עושים עם וודקה ותות בננה, ובירות היינקן? יפה ילדים, שותים עד שמקיאים את הנשמה. -שותים, שותים, שותים...נשפכים על הספות בסלון שלו. -מחליטים שאין לנו כוח לשתות יותר והולכים מכות בינינו. -חבר אחד טס למרפסת ומקיא את המעיים שלו בערך ממנה לכיוון הרחוב למטה (מעניין אם הוא פגע במישהו בטעות). -איכשהו חוזרים הביתה שפוכים ושיכורים ובדרך כמעט הולכים מכות עם רוסים שאני לא זוכר אפילו מה ביקשתי מהם. -ועכשיו יש לי אחלה כאב ראש.

Wing Chan

New member
אני מבקש...

זה לא כאב ראש זה פטיש 80 קילו בתוך המוח שלא מפסיק לדפוק. :<

LuLuLu iT

New member
גיליתי!../images/Emo3.gif../images/Emo139.gif

מצאתי מה לא בסדר בחתימה שלך. לא כתוב למי את סוגדת סוגדת ונתקעת בתיבת דואר בגללו!

Orbital Shadow

New member
זה כי../images/Emo60.gif

זה פתוח לדעת הקהל! אני סוגדת להמוני אנשימים אז אני פשוט סוגדת לכולם

Nurmidor

New member
../images/Emo13.gifמגיע לי מזל טוב

ניהלתי מסיבת-סילבסטר-ללא-הורים לבד בפעם הראשונה ונשארתי ערה עד הבוקר, בוהה בדכדוך בחברות שלי אוכלות את הבית, חתיכה חתיכה.
הו, וצילמנו קליפ עם מצלמת האינטרנט שלי. מגניב ביותר

LuLuLu iT

New member
סילבסטר ^__^../images/Emo122.gif../images/Emo139.gif

רוצים לראות מה הספקתי לאכול אתמול? מי שואל אותכם בכלל.
חבילת תותים ענקית.
2 חבילות קצפת.
וואנאבי המבורגר, ('מה ת'משחק אותה המבורגר? חת'כת עוף!') שהיה לו מרקם שדמה באופן חשוד לבובספוג מכנסמרובע.
סלט חתוך מגעיל. (בזכותי!
)
קופסה שלמה של תירס גמדי.
שקית שלמה(!) של צ'יפס קפוא. הוא בושל, אל תדאגו
מנחמה של ספגטי.
קילק אקסטרה לארג' שלם!
מעין ממתקים ארוכים וחמוצים X:
חבילה שלמה של טופי. זה *הרבה טופי*. לוזוכרת עוד. אבל אחר כאבה לי הבטן. מאוד מאוד מאוד. והתחשק לי להקיא, אבל התאפקתי! (התגאו בי
) אבל זאת הייתה ארוחה מאוד..חושנית.

למעלה