פיי אני רואה שאת מעריצה שרופה ...
M Mullen2004 New member 22/11/06 #126 לא רק שיש מרתף בבית הוא גם שייך לכלב .... ולכל הבני אדם שאני מביא לשם בכדי לענות אותם מבוקר ועד ערב . מוזמנת לבקר .
לא רק שיש מרתף בבית הוא גם שייך לכלב .... ולכל הבני אדם שאני מביא לשם בכדי לענות אותם מבוקר ועד ערב . מוזמנת לבקר .
M McBlack New member 23/11/06 #127 מממ בעצם, כשאני חושבת על זה, לנו במקום מרתף יש מחסן בחוץ.. ויש בו גישה למתחת של הבית, בטח יש שם שלדים ומוטציות של חתולים וכו'
מממ בעצם, כשאני חושבת על זה, לנו במקום מרתף יש מחסן בחוץ.. ויש בו גישה למתחת של הבית, בטח יש שם שלדים ומוטציות של חתולים וכו'
M McBlack New member 23/11/06 #130 מרתף זה קריפי... מקלטים זה בסט. ותודה ליודה שהזכיר לי איך מבטאים את המילה
M Mullen2004 New member 24/11/06 #131 מקלט זה המקום הכי מסריח בעולם ... תמיד אבל תמיד יהיה בו לפחות ג'וק אחד שמת על הגב .
M McBlack New member 26/11/06 #132 טוב, אין לי מושג על איזה מקלט דיברת אבל משהו אומר לי שלמישהו יש טראומת ילדות
M Mullen2004 New member 26/11/06 #134 חחחחחח נפל עליי מקלט שהייתי קטן ... אני רק אומר שמרתפים הרבה יותר טובים ... כי תמיד אפשר להחביא שם גופות.
חחחחחח נפל עליי מקלט שהייתי קטן ... אני רק אומר שמרתפים הרבה יותר טובים ... כי תמיד אפשר להחביא שם גופות.
M McBlack New member 26/11/06 #135 אבל במקלטים תמיד יש גיטרות/תופים /את הכוסונים שמנגנים בהם או שיש מלאי עצום של מזון לזמני מלחמה
M Mullen2004 New member 26/11/06 #136 מלאי בלתי מוגבל של שעועית לבנה ברוטב עגבניות ... ואיי הכנסתי את עצמי לפנטזיה ....
M Mullen2004 New member 27/11/06 #138 הלכת צעד אחד קדימה ... דאמ .. היום בשיעור תנ"ך דיברתי עם הפרטנר שלי לשולחן על בשר, נעשיתי כ"כ רעב שפשוט יצאתי משעות אחרונות וטסתי הביתה לאכול שניצלים . זה היה רעב מטורף ....
הלכת צעד אחד קדימה ... דאמ .. היום בשיעור תנ"ך דיברתי עם הפרטנר שלי לשולחן על בשר, נעשיתי כ"כ רעב שפשוט יצאתי משעות אחרונות וטסתי הביתה לאכול שניצלים . זה היה רעב מטורף ....