The Weekend Warriors

Blade Of Fire

New member
The Weekend Warriors

אז כרגיל, השאלות: שיר הפאוור של השבוע שלכם: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?

אוף גם כן, איזה היפוכונדר הבנאדם!!!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Blind Guardian - Turn The Page ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: We are the youth gone wild
אחלה שיר. קליפ השבוע: לא רואה. המלצת השבוע: שמעו דרים ת'יאטר. אתר השבוע: justfuckinggoogleit.com חוויית השבוע:
תמונת השבוע: איזה ביצים ענקיות יש לי אחרי זה!! יאללללללללללה מה אתם שומעים עכשיו? After Forever - Attendance

genz

New member
...

שיר פאוור: Nocturnal Rites - Awakening ציטוט משיר: אני לא יכול לצטט את כל Newborn של מיוז, נכון? קליפ השבוע: Different World של מיידן. בנזונה של קליפ! המלצת השבוע: לשמוע מוזיקה תוך כדי הליכה. אתר השבוע: erowid.org חוויית השבוע: רביעי-חמישי בבצפר. תמונת השבוע: אין. מה אתם שומעים עכשיו: הרגע נגמר Starlight של מיוז, מתחיל Stockholm Syndrome, גם של מיוז.

genz

New member
אני לא יכול לעצור!!!!

אבל ברצינות, זאת אחת הלהקות שאני יותר מעריך כיום. בנוסף לזה שיש להם את השואו בין ההכי מדהימים שראיתי אי פעם. אה, ומאט בלמי הוא אחד הגאונים המוזיקליים הכי גדולים של זמננו.

genz

New member
איזה קטע, גם אני אוהב אותי ../images/Emo3.gif

סתם, גם אתה חמוד :) נכון knights of cydonia זה קליפ גאוני?

Octavarium

New member
אז אתה אוהב אותך

אם אני גם אוהב אותך אתה תתחיל לשנוא את עצמך?

genz

New member
יש לי פיצול אישיות :)

מצד אחד, יש את ה'ענר' שכולכם מכירים ולא כולכם אוהבים. אותו 'ענר' אוהב לראות אופרות סבון, תכניות טוק-שואו מדעיות, משחקי רשת אסטרטגיים, גלישה, בתחת וקרמבו. הוא בדרך כלל ידידותי לסביבתו, אלא אם מישהו אומר משהו רע על כך שיש לו רק אוזן אחת, ואז הוא נכנס לאטרף פסיכופאטי של הרג, הרס ומרתון אכילת קרמבו (הוא תמיד מנצח). מצד שני, יש עוד 'ענר', שלא כולכם מכירים. ה'ענר' הזה קצת יותר מניאק מה'ענר' הראשון, ולא סובל אופרות סבון, מעדיף סדרות אקשן זולות משנות ה-80, אוכל רק מאכלים שיכולים להרוג אותך, לא עושה ספורט, אוהב את הכלב שלו, יודע לרכב על אופניים דו-גלגליים כמו ילד גדול, לא סובל בדיחות צ'אק נוריס (הוא מעדיף את מר. T), עצלן, ושונא את ה'ענר' הראשון, עד כדי כך שהוא ניסה להפטר ממנו כמו בסרט 'מועדון קרב' (ה'ענר' הזה, אגב, חולה על הסרט הזה). הוא מת בשעה 22:59. כיום הוא יודע שלא כדאי לירות בעצמך בראש. בנוסף לזה, הוא גם שונא את עצמו, על כך שפעם הייתה לו הזדמנות להיות צ'אק נוריס, אבל הוא סירב לה בגלל שהוא לא אוהב להיות ג'ינג'י. רק אחר כך הוא כילה שצ'אק נוריס יכול לשנות את צבע שיערו לפי בחירתו. עכשיו, זה לא משנה איזה אחד אתה אוהב, כי השני שונא אותו :)

McBlack

New member
חיחיחי ^^

*אטרף פסיכוטי
ומממ, רעות פעם חשב לקרוא למסעדה 'בתחת'... AS IN "אוכל בתחת" XD

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמו שצריך.

למעלה