The Weekend Warriors

Prophet Of God

New member
שמקמקמקמק

שיר הפאוור של השבוע שלכם:ביוטי אוף דה תחת של נייטוייש ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:FIGHT FOR FREEDOM קליפ השבוע:הממ לראות את פיל אנסלמו משתגע במונסטרס אוף רוק? המלצת השבוע:לשמוע פנתרה. והרבה. אתר השבוע:אנערף חוויית השבוע:הממ...אנערף? תמונת השבוע:כל מיני תמונות מאגניבות למיניהם מה אתם שומעים עכשיו? MegaDeth - Hangar 18

Gaius Octavius

New member
שקדים!

[לא, אין שום קשר בין הכותרת לכל דבר כלשהו בעולם. מלבד לשקדים.] שיר הפאוור של השבוע שלכם: Avantasia - Into The Unknown ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Now I understand what you've tried to say to me And how you suffered for your sanity And how you tried to set them free They didn't listen, they did not know how Perhaps they'll liste now. [Vincent/Don McLean, מומלץ לכולם.] קליפ השבוע: לא צופה. המלצת השבוע: Trans-Siberian Orchestra - Beethoven's Last Night מומלץ לכל מי שיודע להעריך מוזיקה. הרכב של מחצית מסבאטג', תזמורת, ולמרות שההומואים האלה כל הזמן עושים שירי חג-מולד בשביל הכסף, בשנת 2000 הם טרחו להוציא אלבום קונספט יפהיפה הנ"ל. אתר השבוע: שום אתר. חוויית השבוע: השעתיים הכי חזקות שהיו לי לאחרונה, אתמול. תמונת השבוע: אין. מה אתם שומעים עכשיו? TSO - After The Fall

dirty boots

New member
פעם ראשונה שאני עונה ../images/Emo3.gif

שיר הפאוור של השבוע שלכם:
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: ''אני חושב שהתחלתי לכתוב שירה כדי לא לעבוד / חושבת שהתחלתי לעבוד כדי לא לכתוב שירה'' :) קליפ השבוע: אין המלצת השבוע: הפסקול של הסרט של סאות'פארק, ממכר לחלוטין אתר השבוע: אין חוויית השבוע: טיול שנתי? תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? ג'ירפות - מהר מדי

Itay Simons

New member
../images/Emo131.gif

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Sonata Arctica-White Pearl, Black Oceans ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין לי משהו מיוחד :p קליפ השבוע: גם לא P: המלצת השבוע: להיזהר ממכונות קפה בעבודה XD אתר השבוע: אין חוויית השבוע: שעברתי תיאוריה ^^ תמונת השבוע: הנוסטלגיה ^^ מה אתם שומעים עכשיו? Muse-Knights of Cydonia

Itay Simons

New member
נכוויתי מהמקציף של המכונת קפה.

לא נעים
וכבר כמעט שבוע אני עם כווייה מכוערת במיוחד XD

TarwenR

New member
|זהו|

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Sonata arctica - The End Of This Chapter המלצת השבוע: להפסיק להיכשל בטסטים
חוויית השבוע: קצת חופש תמונת השבוע: תראה נירקה, אני יודעת לחתוך לבד ^^

TarwenR

New member
אגב

התמונה צולמה בסמינר ירושלים. אני מעדיפה לא לאכול דברים צהובים מדי בבית

IJohnYI

New member
טוב נו..שיהיה

שיר: Edguy- Trinidad ציטוט: Shine, they want you to shine Stand beneath the sun, and you too can shine (slashe's snapkit- shine) המצלת השבוע- לעשות פסיכומטרי, זה כיף! חווית השבוע- הצלחתי להתחמק מבדיקת אלכוהול של השוטרים אתמול בערב. מגניב לי :) מה אני שומע עכשיו: My land- Sonata Arctica

פבל העצה שלך נמחקה.

היא אומנם עצה ממש טובה חחח, אבל זה נוגד את חוקי תפוז, וכו'..

IJohnYI

New member
../images/Emo10.gif

טוב, אז כשבסופו של דבר לחצי מהפורום לא יהיה רשיון (אחרי הכל, אנחנו מטאליסטים קשוחים ששותים הרבה, לא?), וישאלו אותי: "פבל, מדוע לא גילת לנו את סוד ההתחמקות??" אני אפנה את האצבע אליך ואל ניר. פושעים! טוב נו.. חיים קשים

המממ

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Nighiwish-wishmaster ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:ממממ אין כזה כ"כ קליפ השבוע:הקליפ של קרפנטר XDD המלצת השבוע: לישון! אתר השבוע:ממ תפוז? להה חוויית השבוע:לא היו חוויות השבוע,היה מעפן משהו תמונת השבוע: לא יכולה להעלות,מחשב דפוק! מה אתם שומעים עכשיו?:Hypnusis-testament

למעלה