The Weekend Warriors

Musta Susi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

Amir Noy

New member
שליליילי

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Draconian - Daylight Misery ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Deprived of my treasure, my aye to life; My peace of mind after sunset's occurrence Away I walk to ye doleful masquerade; My ravening and my words becometh aghast The sun rises high, my feelings they die Daylight misery... (leave me be) D: קליפ השבוע: Nightwish - Beauty And The Beast ההופעה עם טוני מסונטה D: המלצת השבוע: Draconian + Trail Of Tears אתר השבוע: תפוז? חוויית השבוע: X.X תמונת השבוע: X: מה אתם שומעים עכשיו? Trail Of Tears - Profoundemonium

Amir Noy

New member
XD

צודק... גות'... ניהיתי מטומטם קשות.. [טוב השפעה של חלק מהאנשים..] D:

Amir Noy

New member
אממ...

לא יודע להגדיר.. לא שמעתי הרבה אותם..וגם רק לאחרונה נחשפתי אליהם.. אבל אהבתי את Released At Last,Driven Through The Ruin,Profoundemonium,Disappointment's True Face,The Haunted D:

Amir Noy

New member
יאייי

תמליץ על עוד שירים שלהם =] בסגנון של אלו שכתבתי... תודה D:

Musta Susi

New member
תשמע את השניים הראשונים

אני לא זוכר ממש שמות אבל החדשים הם כבר Death ואני לא יודע אם תאהב...

Musta Susi

New member
אני באמת לא זוכר שמות../images/Emo122.gif

אני רק זוכר מתי הם נהיו ככה ומתי הם נהיו ככה
אני בעצמי עוד בשלבי למידה ושינון
אשאל את אח שלי הגדול מתישהו, הוא אמור להכיר אותם יותר טוב ממני...

וואטאבר..

שיר הפאוור של השבוע שלכם: hallowed של אדגאי ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לא יודעת.. איןציטוט.. קליפ השבוע: כמה פעמים אני עוד אגיד שאני לא רואה קליפים? המלצת השבוע: אממ אל תחקרו חיות קיץ בחורף... אתר השבוע: לא יודעת.. לא הייתי על המחשב כמעט השבוע.. חוויית השבוע: אני מניחה שהביוטופ שלי.. לא היה שום דבר מעניין אחר.. תמונת השבוע: חיחיחי מה אתם שומעים עכשיו? לא שומעת..

שמקססן

New member
הא!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Battleheart - Nancy The Tavern Wench לא בדיוק פאוור, אבל אחלה. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Valfar, Ein Windir (וינדיר להקה פאקינג גדולה) קליפ השבוע: SikTH - Bland Street Bloom. חפשו ביוטוב, גאונות. המלצת השבוע: אל תהססו. לא משנה במה, אל פאקינג תהססו. ארג. <סוף עצה גרועה> אתר השבוע: חוויית השבוע: 687 בפסיכומטרי, פאקינג YES!!! תמונת השבוע:http://i11.photobucket.com/albums/a188/yamaimon/Halloween/06-11-03%20Halloween%20party/PB030039.jpg

NecroSight

New member
חפש שיר אחר שלהם,הוו מיי איי הלפ יו

או משהו כזה,זה עוד יותר טוב

שמקססן

New member
וואט דה פאק

הכרתי את השיר ממקודם, אבל דאמיט יש לו ליריקה מוזרההההההה

Musta Susi

New member
בליבלהבלאט!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Tricky Means - Mary Lou ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "Fast, fast, fast, fast faster than the lightning strikes Trying to make it in time Hide, hide, hide, hide, hide from the bright demise Rush away from the..." קליפ השבוע: חיים צ'ינוביץ - לך עם הכעס (טוב, זה גם היחיד שראיתי
) המלצת השבוע: לא להתחיל להתכונן למת' יומיים לפני
אתר השבוע: You Tube חוויית השבוע: פעילות חברתית בWingate תמונת השבוע: אין לי מה אתם שומעים עכשיו? After Forever - Decipher

למעלה