The Weekend Warriors

Blade Of Fire

New member
The Weekend Warriors

אז כרגיל, השאלות: שיר הפאוור של השבוע שלכם: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?

אניאניאני!!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: nightwish-planet hell ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:אין לי כח קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=nv1-G4jA_bs (השיר נכתב והולחן ע"י חברה ואנוכי
) המלצת השבוע:לראות את הקליפ! אתר השבוע:מממ יוטוב חוויית השבוע:גשששםםם
תמונת השבוע: אין לי כח להקטין,והיא ענקית מה אתם שומעים עכשיו? the calling-wherever you will go

genz

New member
...

שיר פאוור: Nocturnal Rites - Awakening (כן, עוד פעם) ציטוט משיר: "מה נשמע חזק יותר, הלוואי או אינשאללה" - התקווה 6 קליפ השבוע: איזה קליפ אחד שראיתי אתמול בלילה ב-VH1, של להקה שנקראת crimson glory. וואו, זה היה הומואי... המלצת השבוע: התקווה 6! מאוד מומלץ, אחד ההרכבים היותר טובים שיש במדינה הזאת. אתר השבוע: erowid.org חוויית השבוע: אתמול בערב. מי ייתן וכל ערב יהיה ככה! שומע עכשיו: Simon & Garfunkel - The Sound of Silence (איזה שיר מדהים)

חהחה

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Savatage - Hall of the Mountain King ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Now I try to find, someone, to heal me, I'm broken. קליפ השבוע: Twisted sister - I wanna rock!!!!!!!!! קליפ ענק. המלצת השבוע: להשתכר עם הבן של ראש המועצה זה מגניב חח אתר השבוע: http:\\justfuckinggoogleit.com חוויית השבוע: לא יודע, השתכרתי אחרי מלא זמן שלא? תמונת השבוע: אין לי כוח. מה אתם שומעים עכשיו? Masterplan - Masterplan, הדיסק. וואלה פבל אתה צודק, אחלה להקה.

Gaius Octavius

New member
המ.

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Avantasia - The Seven Angels, The Final Sacrifice, Chalice of Agony, Memory. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Your quest is your purpose, אני משער. המלצת השבוע: אם אתם מרגישים שאין לכם יותר חיים - זה כי אין לכם. עכשיו תפסיקו להתלונן ותקלטו שלמרות שאתם אומרים שתעשו את כל הדברים שרציתם לעשות השבוע ולא היה לכם זמן בשבת, אתם תהיו עצלנים מדי בשביל זה. מה אתם שומעים עכשיו? לפני שניה את Pull Me Under של דרים.

Amir Noy

New member
א...........ני!

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Rhapsody - Rain Of A Thousand Flames התמכרות שאין כדוגמתה...=] ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: ...firestorm! UNDER THE RAIN OF A THOUSAND FLAMES WE FACE THE REAL PAIN FALLING IN VAIN WHILE THE DARK ANGEL SCREAMS FOR VENGEANCE IN THE DEAD SHADOW OF FALLING STARS =] קליפ השבוע: Sonata Arctica - Wolf And Raven המלצת השבוע: סמיכה,שוקו חם,שלט טלוויזיה ביד...למיתה. =] אתר השבוע: YouTube חוויית השבוע: ריצה בגשם סוחף לצלילי השיר Nightwish - The Phantom Of The Opera .....שווה ניסיון =] תמונת השבוע: X_X מה אתם שומעים עכשיו? Nirvana - Smells Like Teen Spiri =]

avico441

New member
הקליפ של wolf and raven

הוא פשוט cheesy. אין לי שום מילה אחרת לזה. כמובן שכמעט כל הקליפים של פאוור ככה, אבל בכל זאת. האמת, הקליפים הכי צ'יזים, הם של רפסודי XD

Amir Noy

New member
P:

לא ראיתי קליפים של רפסודי אז אין לי צד בזה... לא יודע משהו השפיע עלי בקליפ הזה... אולי העורבים...או הזאב.. עושה לי משהו D:

Shusho

New member
בום.

שיר הפאוור של השבוע שלכם: אבל בקושי שמעתי מוזיקה השבוע!
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: יונתן שפירא תעשה לי ילדים? >< קליפ השבוע: אמ הופעה חיה של סונטה, ראיתי חצי דקה ממנה. היה כיף המלצת השבוע: ללבוש סוודר ולקחת מטריות! אתר השבוע: אשפוז.בם.ןך וכמובן שאין לי כח להפוך לאינגליש
חוויית השבוע: להיות חולה! היה מרגש. תמונת השבוע: אויש תודו שלבכם נמס למראה גוש הפרווה המושלם הזה
מה אתם שומעים עכשיו? Combichrist - This Shit Will Fuck You Up

airgirl

New member
|טוויטי|

שיר הפאוור של השבוע שלכם: השירים של אוורגריי ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לא זוכרת קליפ השבוע: אין המלצת השבוע: להפסיק לחיות בשביל אחרים. אתר השבוע: תפוז? חוויית השבוע: בלעכס :/ תמונת השבוע: עטיפה של הסנגל של סונטה
מה אתם שומעים עכשיו? Evergrey - as I lie here bleeding

Reut E

New member
..

שיר הפאוור של השבוע שלכם:DREAM EVIL- ONLY FOR THE NIGHT ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: לא היה משהו מיוחד השבוע=/ קליפ השבוע:The Distillers - Drain the Blood ממש יפה הקליפ וגם השיר
המלצת השבוע:לשים קשת בשיער
אתר השבוע: אין לי חוויית השבוע:לדבר עם התומר החמוד הזה
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?Dezperadoz - Rawhide ג'ים חבל לך על הזמן השיר לא יוצא לי מהראש

למעלה