The Weekend Warriors

NiKi†a

New member
מימי ^^

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Edguy - Down to the Devil. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: כלום קליפ השבוע: נייטס אוף סידוניה המלצת השבוע: אין המלצות מיוחדות השבוע. אתר השבוע: משחק כזה של גוגול ;] חוויית השבוע: היום בבוקר, כשירד מבול, היו מלא רעמים וברקים ועופר ישן איתי
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Scorpions - We'll burn the sky

Itay Simons

New member
גשם ../images/Emo99.gif

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Nightwish-Dark Chest of Wonders ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: If I try, can I find solid ground Or am I just wasting time? קליפ השבוע: ממ אין המלצת השבוע: גם אין P: אתר השבוע: http://www.chucknorrisfacts.com/ חוויית השבוע: מפגש פאוור+מימדיון ^^ תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו? In Flames-Transparent

לוחמים זה טוב../images/Emo13.gif

שיר הפאוור של השבוע שלכם: אני מתלבטת בין loosing you של דרים איוול לבין trinidad ו- save me של אדגאי ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: מכולם או רק מאחד?
הו וול שיהיה מאחד- "Never seen you, I don't even know you're nameBut still I believeThat you are gonna save me" קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים... המלצת השבוע: תאכלו צ'יפס? אתר השבוע:לא ממש יצא לי לגלוש השבוע.. חוויית השבוע: חחח לא משנה
תמונת השבוע:להלהלה מה אתם שומעים עכשיו?edguy- wasted time

תודה רבה אוגלה../images/Emo24.gif

והמורה שלך לאנגלית נשמעת לי ניצולת הירושימה...:X

airgirl

New member
מממ

שיר הפאוור של השבוע שלכם: רוזס נו נו וואן של אדגאי.. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין קליפ השבוע: משהו עם דוב מעופף
זה נורא משעשע. המלצת השבוע: אל תעשו פסיכומטרי.
אתר השבוע: אין חוויית השבוע: כנ"ל, אין לי חיים.. X: תמונת השבוע: תמונה של כוכב נופל, אין לי כוח להוסיף את זה *עצלנות* מה אתם שומעים עכשיו? אורפנד לנד - א קול טו אוייק

dralan

New member
חצי

שיר הפאוור של השבוע שלכם: Nightwish - Devil & The Deep Dark Ocean ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: קליפ השבוע: אין המלצת השבוע: אין אתר השבוע: אין חוויית השבוע: מפגש קומונת נייטוויש ואייקון תמונת השבוע: אין מה אתם שומעים עכשיו? Sonata Arctica - Replica

McBlack

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifלכל מי שעושה מחר פסיכו!../images/Emo9.gif

שיהיה לנו בהצלחה
ולא לשכוח - את הרסקיו שמים *מתחת* ללשון! XD

IJohnYI

New member
היה טוב

וטוב מאוד שהיה D: אללה, עכשיו צריך לחכות לציונים הסקסיים.. P: אה, וג'ים שולט ^_^

T h a n a t o s

New member
המ.. הרבה זמן לא כתבתי כאן, יאללה

שיר הפאוור של השבוע: Attero Dominatus - Sabaton XD ציטוט משיר שעשה את השבוע: I've never seen a man eat so many chicken wings קליפ השבוע: לא כל כך רואה קליפים... המלצת השבוע: לאכול והרבה, למי יש זמן לעשות את זה בבצפר... אתר השבוע: __________ חווית השבוע: חוסר שינה מתמשך על פני 5 ימים. תמונת השבוע... אין... עכשיו שומע אופת'

avico441

New member
תראו את הקליפ הזה!

שיר הפאוור של השבוע: Stratovarius - Hunting High and Low ציטוט השבוע (לקוח מספר, לא משיר): "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=0yekVlhBeTA קליפ אדיר ומשוגע! המלצת השבוע: Avenged Sevenfold - Seize The Day אתר השבוע: youtube.com (כל שבוע!) חוויית השבוע: להופיע עם יוסלס ID =] אין תמונה כרגע אני שומע 3 doors down

למעלה