The Wall

The Albatross

New member
מסובך כן, עמוק כנראה רק בגלל

שאף אחד לא מבין אותו, כולל יוצרו.

Blackpanter1י

New member
נראה לי שהגזמת קצת... אחרי הכל זה

מוזיקה, אלבום! לא
מסיני. ובסה"כ ציףציף תימצתה יפה.

avki

New member
אמנם, אבל זה יצירה עמוקה ללא ספק.

היא גאונית גם כן ללא ספק, וכשווטרס כתב אותה הוא כתב אותה כך שהיא יכולה לשקף רבדים שונים וזויות שונות של נושאים שונים. זו היא אכן יצירה עמוקה, ובהחלט יכול להיות שווטרס אפילו לא מבין אותה. ומסכים שציף תמצתה יפה, פשוט לראות ככה מתומצת בכזאת שטחיות עושה ליצירה אבל.

One Echoe

New member
מה?!

אם אתה באמת מבין, לא היית כותב מה שכתבת! מה הקשר לעומק היצירה? כל דבר ניתן לתמצות! גם הבאר הכי עמוקה בעולם.

נראה לי שמיצינו את הנקודה

האם מישהם רוצים לתת ניתוח יותר מקיף של היצירה, לטובת השואל המקורי? איך הייתם מתארים אותה או מסבירים אותה, למי שלא מכירים אותה, או ששמעו אותה לראשונה רק לאחרונה?

avki

New member
ההגדרה הכי טובה היא נראה לי

ביקורת חברתית מקיפה על האנושות מאז מלחמה"מ II. יש הסכמה?

One Echoe

New member
אממ...לא...

כלומר, אני לא רואה את הסרט האלבום ככה. בשבילי הסרט הזה משקף איזושהי מצוקה של בנאדם וכל מיני מצבים שהוא עובר, ותפניות נפשיות. עם זאת, זה אלבום מחאתי, בלי ספק. אבל לדעתי זה אלבום יותר נפשי מאשר מחאתי.

avki

New member
לדעתי מה שהיית הכוונה של רוג'ר

זה מלכתחילה ליצור מין מעגל שמחבר את מה שאתה אמרת ומה שאני אמרתי. זה הכי הגיוני, וזה אפילו עובד טוב עם התיאוריה שזה רעיון שחוזר עד אין סוף.

dondons

New member
הדבר הכי יפה באלבום הזה

זה שהוא נכתב מאוד ויזואלית הרבה לפני שנכתב התסריט(אלק תסריט) לסרט, מי שראה את הסרט לפני ששמע את האלבום לא זכה אולי להעריך את זה... למשל, הקטע שמקדים את one of my turns

Elinor BC

New member
בדיוק היום , הקרינו לנו בשיעור ספרו

ספרות, את הסרט.. לפחות את חלקו.. ב50 דקות.. טוב נו, זה היה די מיותר לדעתי להציג את הסרט בכיתה, כמובן שהרוב לא התעניינו, ועסקו בענייניהם, וכבר החלק שכן עסק בזה, די זילזל בסרט, ולא הבין את הגאונות של הסרט+ כל המטאפורות שדיברנו עליהן עם המורה.. והיה גם שהיא שאלה, מי מאזין לפ"פ למוזיקה שלהם. נו ו.. האצבע היחידה שהיית מורמת באוויר היתה שלי.. אהה ודבר נוסף, לגבי אלה שהם לא מי יותר מה נגיד את זה בנימה נחמדה: "חכמים".. כל הזמן אמרו: "איכס, איו, איזה גועל, מזה" לגבי כל הקטעים של הסרט, והדם .. וגם אמרו שזה ממש רעש.. בלה בלה וזהו בעיקרון. סתם רק רציתי לשתף על מה שהיה בשיעור היום. אני בכל אופן, נהינתי בשיעור ובדיון היחסית פרטי עם המורה...

buffa

New member
בשורה התחתונה כולם מזמרים

וי נו נו נו אדיוקיישן ומרגישים נורא מרוצים מעצמם. זה כמו ללמד שייקספיר, או לדון על שירה בבית-ספר. מבוזבז ולא יצליח לעולם. בכל אופן, יש לך אחלה מורה אם היא הראתה לכם את הסרט. הוא אכן קשה לצפייה לעיתים (הצלחתי לראות את הקטע שבו הפרח טורף את מה שסביבו רק פעם אחת, וממנה למדתי לא לראות את הקטע הזה יותר) ואם לא מבינים את מה שהוא מביע או לא מתחברים אליו אז חבל על הזמן.

למעלה