the w!

lawlow

New member
the w!

היי אנשים מה המצב זה אני היום שמעתי אל חבר כמעט את כל הדיסק החדש של wu tang clam החדש יסק בן זונה מומלץ ממש לכולם צדיסק פשוט ענק.... תגידו יש כאן אנשים מאיזור המרכז או הרצליה?

Grandmaster KC

New member
זה Wu-Tang Clan

לא Clam. תהיה בריא כמה טעויות כתיב The W זה לא הדיסק החדש של ה-Wu.הוא יצא ב-2000 החדש הוא iron Flag. רק בדבר אחד צדקת,דיסק ענק!

Grandmaster KC

New member
לא מסכים איתך

לדעתי The W יותר טוב. אני חושב The W יותר מחזיק את הדיסק באותה רמה מההתחלה עד הסוף. גם השירים אחרי Gravel Pit ו-Protect Ya Neck הם טובים מאוד.אני מתכוון לשירים הפחות מרכזיים בדיסק. Chamber Music,Careful (click,Click),Do U Really ו-Jah World. לדעתי Iron Flag נלחש לקראת הסוף. למרות זאת זה עדיין דיסק טוב מאוד עוד דבר שאהבתי ב-The W שהשירים הראשונים בדיסק מזכירים לי את Enter the wu-Tang. איך אני אוהב לדבר עליהם

Big B

New member
אני צריך דחוף בבקשה את...

עשרת השירים הכי גדולים WU TANG CLAN בכל הזמנים... בבקשה תודה..

ק ר ח

New member
לם,לם מפה

לך יא פרסי מפתיע הורס ג´אנטים של עצמו באוטו
אם היום נוסעים,אתה לא נוהג!!! אל תדאג,גם אני לא

Grandmaster KC

New member
מצטער,פשוט לא התאפקתי

וחרגתי מה-10.בכל זאת אלה חלק מהשירים הכי טובים,התעייפתי. Enjoy C.R.E.A.M Bring Da Ruckus Method Man Protect Ya Neck Shame On A Nigga The Mystery Of Chessboxin´ Wu Tang Clan Ain´t Nuthing To Fuck Wit It´s Yourz Little Ghetto Boys Severe Punishment Triumph Visionz Gravel Pit Protect Ya Neck( The Jump Off) In The Hood Ya´ll Be Warned Uzi (Pinky Ring)

למעלה