The Voice

moshavnikit

New member
אבל אפילו אביב לא האמין שדנה לא עברה

הוא אמר לרז "בואנה, שיחקת אותה" או משהו כזה אחרי שהיא עברה..
זה היה מצחיק

אני חושב שהוכח סופית

שחוק הפסימיות נשאר, ויהיה נכון תמיד.*

*אלא אם כן יש מתמודדת שקוראים לה חגית יאסו, כי חוק החגית הוא כמו שוטר תנועה = עוקף את כל הכללים האחרים.

אורישקי

New member
נו די לחפור בשכל

כאילו שאר המתמודדים בעונה הזו יותר טובים. מבין אם אהבתם את דוד והצמד יותר ממנה (וגם אורטל אבל עם זה שהיא הכי טובה גמאני מסכים XD) אבל השאר לא היו ממש טובים שהיו ברירות בעונה הזו

kobyz21

New member
היי, אני עדיין טוען

שלירון איצקוביץ הייתה תותחית, זמרת מרסקת.

אורישקי

New member
אני גם חיבבתי אותה

אבל בכללי רוב האנשים שהיה להם קצת פוטנציאל (שזה יוסי אשר,נעמה כהן וגם לירון איצקוביץ') הודחו די מוקדם וממה שהם נתנו הם הספיקו לתת ביצוע אחד טוב והשאר חלשים מאד.

kobyz21

New member
יכול להיות שאתה צודק

ושאוטומטית ביטלו מתמודדים שבאים על בסיס של שירה מקצועית ויסודית, לטובת חיפוש "ייחוד" או כל מיני דברים כאלה, ולא תמיד מספיק להסתכל בתוכן.
אבל בשבילי, במקרה שלה(של לירון) בצורה חריגה לא נתנו לה מספיק קרדיט על המבצעת שהיא, שכוללת יכולת ווקאלית ודיוק מרשימים, גוון קול מקסים ומיוחד והידע להתאים עצמה ולהתחבר למשמעות ורוח של כל שיר, והכל ביחד פשוט יצר מבצעת איכותית ומרגשת לטעמי, אני חוזר לפעמים לשמוע אותה במאקו ותמיד נהנה מחדש.

kobyz21

New member
התאכזבתי הפעם מרז

באופן יחסי הביצוע לא היה טוב, לא סחף אותי, בצד הזה שהיא מנסה להראות, הקשוח והרוקיסטי היא נשמעה מגושמת קצת וקצת כמו חיקוי.
חבל, הייתה צריכה להישאר עם "סליחות" שהיה מראה יותר את כל הקסם, הייחוד והאיכות שלה שזה בצד הרך והנקי.

Eurovision Aces

New member
טוב לא ראיתי שמישהו פתח נושא חדש

לתוכנית הערב אבל:

ליאונל כזה הורס

(זה יצא כ"כ פקאצתי
)

למעלה